Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nyaralás az Olasz tengerparton Jesoloban! 7 nap, 6 éjszaka 1 főnek buszos utazással, szállással, reggelis ellátással és számtalan fakultatív programlehetőséggel 199.490 Ft-ért! Most fizetendő: 25.350 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 19., 2024-ig!

Finom homokos tengerpart, lazításra csábító napágyak, hűs tenger - Lido di Jesolo gondtalan nyaralást ígér az olasz tengerparton. A sütkérezés mellett ráadásul gazdag fakultatív programokból is válogathatsz: Szigettúra Murano-Burano-Velence hajóval, Verona és a Garda-tó és Treviso-Vicenza-Padovaa felfedezése.

1 nap: Indulás reggel 5:00-kor, Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenő Trojane festői alpesi településen, ahol hatalmas fánkok és krémesek között válogathatunk. Itáliába belépve Triest- ben, ahol a mediterrán hangulatú kerttel övezett Miremare-kastélyt tekinthetjük meg. A gyönyörű kastélyparkban sétálhatunk, kávézhatunk és aki szeretne, a kastélyt belülről is megcsodálhatja. A kora esti órákban érkezés a szállásunkra. 

2-7. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.

8. nap: Véget ér a tengerparti nyaralás Jesoloban. Reggelit követően Szlovénia irányába vesszük utunkat, egy rövid kitérőt teszünk a hangulatos festői kisvárosba Skofja Loka-ba. Séta a műemlékekben gazdag, csodálatos fekvésű kisvárosban: Apácák temploma, Kapucinus-híd, Szt. Jakab plébániatemplom, régi városháza, vár.

Fakultatív programlehetőségek:

Szigettúra Murano-Burano-Velence:

Reggeli után áthajózás Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét. Következő állomásunk Velence. Gyalogos városnézés: Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. Ezt követően szabadprogram.

Este visszatérés a szállásra. Fakultatív program ára: 70 €/fő (Helyszínen fizetendő )+ belépők, szigettúra hajó jegy, Velence városbelépési illetékek.

Verona-Garda-tó:c

Reggelit követően irány Verona, mely kétségtelenül az egyik legszebb olasz város, melyet számos történelmi emlék mellett Shakespeare híres tragédiája a Rómeó és Júlia tett ismertté. Mi is meglátogatjuk a Casa di Giulietta-t, a Capulet házat, melynek udvarán Júlia erkélye és szobra látható. Verona csodás ősi városának történelmi központja 2000-ben felkerült az UNESCO világörökségeket tartalmazó listájára. Utaztásunk során régi várak, kastélyok, paloták mentén járunk és megnézzük az Adige folyó feletti híres hidat. A legismertebb és leglátogatottabb történelmi épület a hatalmas amfiteátrum az 1. évszázadból, az egyik legjobb állapotban fennmaradt római Aréna. Itt fejezzük be közös sétánkat és kezdetét veszi a rövid szabad nézelődés, kávézás, helyi ételek kóstolása. Innen Sirmionéba, a Garda tó déli csücskében található hangulatos városkába látogatunk. A hely természeti szépségét és gyógyvizeit már az ókorban felfedezték. A Scaligeri vár őrzi a Garda-tó gyöngyszemének óvárosát, ahol gyalogos sétánkat folytatva felfedezhetjük a zegzugos kis utcákat illetve motorcsónakkal kirándulunk egyet a Garda-tavon. Szabad program,
vásárlási lehetőség.

Fakultatív program ára: 35 €/fő (Helyszínen fizetendő )+ belépők

Treviso-Vicenza-Padova:

Első állomásunk a Velencétől mindössze néhány kilométerre északra fekvő Treviso, a Veneto régió rejtett gyöngyszeme. A csatornák és íves hidak hálózata miatt Trevisót szeretettel nevezik kis Velencének. Bár Treviso rendelkezik Velence bájával, a városban sokkal kevesebb a turista. Sétálunk az óvárosban, megtekintjük a reneszánsz főteret, a folyami csatornák hálózatát és a dómot a XII. századi kriptájával, Tiziano oltárképével és Pordenone freskóival. Szabadidőben kedvére sétálhatunk a város ódon falai, villái között vagy akár a főtéren megpihenhetünk egy capuccinóra vagy egy spritzre. Utána Vicenzát keressük fel. A város 19 építészeti remekműve az UNESCO kulturális világörökségének a része. Andrea Palladio 16. századi észak-itáliai építész számos csodás épülete számít a város fő nevezetességének. Vicenza fő turisztikai vonzereje egyértelműen az építészet. Meglátogatjuk leghíresebb épületét a Villa Rotondát, mely ókori római villák hangulatát idézi és a Basilicát. Utolsó állomásunk Padova, amely Veneto tartomány híres egyetemi városa. A Prato della Valle-n kezdjük a gyalogos városnézést, mely Európa egyik legnagyobb tere, és egyben a város történelméhez kapcsolódó hírességek szobrait felvonultató park is. A város másik építészeti és történelmi érdekessége, a Szent Antal bazilika, benne Szent Antal kápolnájával.

Fakultatív program ára: 35 €/fő (Helyszínen fizetendő )+ belépők

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A kupon tartalmazza: 

 • az utazást busszal
 • 6 éjszaka szállást
 • a reggelis ellátást
 • a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

A kupon nem tartalmazza:  

 • a belépők árát
 • a fakultatív programokat
 • a napközbeni étkezést
 • a vox készüléket a biztosítást,
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő
 • a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel. 

Pénzügy:

 • BBP biztosítás
  • (70 éves korig): 4.200/fő
  • (70 éves kortól): 8.400 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Vacsora felár: 36.000 Ft/fő (6 vacsora)
 • Egyágyas felár: 60.000 Ft
 • Idegenforgalmi adó: 4 EUR/fő/éj (helyszínen kötelezően fizetendő) autóbusz parkolási díj + városbelépési adó: 25 €/fő (helyszínen kötelezően fizetendő)

Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges.

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek:

(Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Akik nem szeretnének valamelyiken részt venni, kellemes napot tölthetnek el a tengerparton, mely a szállodától könnyen megközelíthető. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartjuk.

KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!!! A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak! Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges. Amennyiben nem jelzik előre, irodánk lefoglalja a program szerinti belépőjegyeket, melyeket helyszínen kötelezően ki kell fizetni még akkor is, ha nem kíván részt venni az adott programon. A fakultatív programok minimum 25 fő jelentkezése esetén indulnak. A fakultatív programok sorrendje az időjárás, a nyitva tartások és a foglalások függvényében változhat.

 

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 20.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló,10-es km kő
 • M7 Autópálya, Tárnoki Pihenőhely, LUKOI 26-os km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Ajánlat tartalma: Nyaralás az Olasz tengerparton Jesoloban! 7 nap, 6 éjszaka 1 főnek buszos utazással, szállással, reggelis ellátással és számtalan fakultatív programlehetőséggel 199.490 Ft-ért! Most fizetendő: 25.350 Ft!

Most fizetendő: 23.350 Ft, a fennmaradó  176.140 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpontok: 2024.07.01-07., 07.22-28., 08.19-25. (7 nap/6 éj)

A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Foglalás az adutours@t-online.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére és kuponkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. BBP biztosítás (70 éves korig): 4.200/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 8.400 Ft/fő. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő). Vacsora felár: 36.000 Ft/fő (6 vacsora). Egyágyas felár: 60.000 Ft. Idegenforgalmi adó: 4 EUR/fő/éj (helyszínen kötelezően fizetendő) autóbusz parkolási díj + városbelépési adó: 25 EUR/fő (helyszínen kötelezően fizetendő). Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges. 35 fő alatti létszám esetén 20.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!