Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nógrádi vadaspark, Vác és a veresegyházi medveotthon. Egynapos buszos kirándulás augusztusban 1 főnek 8.990 Ft helyett 6.290 Ft. Most fizetendő 950 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 21., 2021-ig!

Az utazás programja:

Utunk első állomása Nógrád, ahol elsőként a községnek, majd később a vármegyének nevet adó, romjaiban is lenyűgöző várat keressük fel, amely a környező vidékből hatvan méterre kimagasodó, nagy területű fennsíkot koronázza. Innen a Nógrádi Vadasparkba látogatunk, ahol különleges élményt ígér a traktoros körutazás a park területén. A körséta alkalmával bemutatják az erdei életközösséget, gím és dámszarvasokkal, muflon nyájjal, vaddisznó kondával találkozhatunk természetes élőhelyükön. Ezen kívül trófea bemutató, sok érdekes információ az állatok életéről, és a gazdaságban háziállatok megtekintése egészíti ki a programot. A parkban vadhús vásárlására is lesz lehetőség.

Ezt követően Vácra látogatunk. A város a Dunakanyar bal partjának szellemi és kereskedelmi központja, Pest megye egyik legvonzóbb idegenforgalmi célpontja. A séta során megismerkedünk az ország egyik legszebb barokk terének nevezetes épületeivel, a Városházával, az Irgalmas rendi templommal és kórházzal, valamint a Domonkos templommal. A számtalan látnivaló közül megtekintjük a Váci Székesegyházi Kincstár és Egyházmegyei Gyűjteményt. Felbecsülhetetlen értékű kultúrtörténeti kincseket mutat be az egyedülálló Mementó Mori kiállítás. A látogatók betekintést nyerhetnek a 18. század végi, 19. század eleji temetkezési, ravatalozási szokásaiba. Könnyedebb szórakozást ígér a Váci Mosolyalbum – Sajdik Ferenc gyűjtemény megtekintése. Az egyedülálló életmű egy színes tárlatvezetés keretében kerül bemutatásra. Utolsó programunk Veresegyházán a Medveotthon meglátogatása lesz, ahol kényelmes sétaúton lehet ismerkedni a park medve lakóival, és akár maciméz kínálásával közel csalogatni őket. A medvéken kívül a másik szenzáció a farkasok kifutója, sőt már rénszarvasok is élnek a farmon.

Visszaindulás 19 óra körül, Budapestre érkezés 20 óra körül.

Belépők kb. 5.500,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az utazás időpontja: 2021. augusztus 21

Most fizetendő 950 Ft, a fennmaradó 5.340 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Találkozás: 7.30 órától a Blaha Lujza téren,  Corvin áruház előtt

Indulás: 8.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!