Iratkozz fel hírlevelünkre!

Múltidéző egynapos kirándulás a festői Nógrád megyébe, HOLLÓKŐ – TERÉNY – MOHORA autóbuszos utazás 6.990 Ft helyett 5.200 Ft. Most fizetendő 500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 9., 2015-ig!

Világhírű nevezetességek és rejtett hazai kincseink. Ez az utunk egyben Világörökség sorozatunk idei első része is.

Délelőtt az UNESCO Világörökség részét képező, eredeti szépségében megmaradt Hollókő falucskát járjuk be. Részt veszünk egy „Palóc fogadáson”, ahol a pálinkás, házi lepényes köszöntő, kóstolás mellett érdekes történeteket hallhatunk népviseletbe öltözött hollókői asszonyoktól. A program része néhány múzeum megtekintése a faluban. Kelleme, ebédidő tájára tervezett szabadidő után a csoport együtt sétál fel a Várba, hogy a 2015-ben átadott újdonságok mellett megtekintsük a Várkápolnát, Fegyvertermet, a Panoptikumot és a csak innen látható lélegzetelállító kilátást.

Csodálatos nógrádi tájakon utazunk tovább Terénybe, ahol két igazi múzeumkülönlegességet tekintünk meg. Az egyedülálló Orsós Magnómúzeum ebben a piciny falucskában a világ legnagyobb magnógyűjteményét rejti! Az izgalmas, zenés tárlatvezetés után a Hunnia Csipkemúzeumban a kifinomult női kezek munkáiban gyönyörködhetünk.

Napunkat Mohorán fejezzük be, itt az elbűvölő hangulatú Tolnay Klári Emlékmúzeumban ismerkedünk a 20. század egyik legnagyobb formátumú magyar színésznőjének életével és munkásságával. Személyes tárgyai és családi ereklyéi mellett fotói és kosztümjei vezetnek vissza bennünket a múltba. A nap végén a Mikszáth-Mauks Kúriát is meglátogatjuk, ahol palóc írónk felesége nevelkedett.

Value 6 990 Ft
Discount -26 %
Teljes ár: 5 200 Ft
500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás a következőket tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- idegenvezetést

- a szervezés díját.

Az utazás időpontja 2015. április 11. (szombat)

Külön fizetendő belépőjegyek: Palóc fogadás + 3 hollókői múzeum: 1900 Ft/fő

Vár belépő: F 900 Ft, Gy/Ny 500 Ft, Orsós Magnómúzeum: F: 1000 Ft, Ny: 500 Ft, Gy: 200 Ft.

Hunnia Csipkemúzeum: F 500 Ft, Gy 200 Ft, Tolnay Klári Emlékház: F 350 Ft, D/Ny 300 Ft

Mauks Kúria: F 200 Ft, D/Ny 100 Ft

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Most fizetendő 500 Ft, a fennmaradó 4.700 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Indulás: 7:30  Batthyány tér (86-os busz megálló Óbuda felé),  7:45 Blaha Lujza tér (Corvin áruház előtti parkoló), találkozó mindkét helyen 10 perccel indulás előtt.

Visszaérkezés: várhatóan 20 óra körül

Baleset-Betegség-Poggyász biztosítás Irodánkban kedvező áron köthető!

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!