Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Mininyaralás Horvátországban gasztroélményekkel fűszerezve Krk-szigeten és az autentikus Isztrián. 4 nap, 3 éjszaka félpanzióval egy főnek szeptemberben 43.990 Ft helyett 40.990 Ft, melyből most fizetendő 5.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 16., 2021-ig!

A nyaralóprogram leírása:

1. nap: Budapest - Rijeka – Kraljevica
Találkozó Népligetben, a Hell Miksa sétánynál Elnök utcával szemben 05:45-kor. Indulás 06:00 órakor. Kora délután érkezünk meg az első állomásunkra, a Rijekától mindössze 2 km-re lévő Trsat várába. 13. században a Frangepánok által épített vár a Recsina kanyarulata feletti 138 méter magas dombon áll. A vár délnyugati sarkában áll a vár legrégibb részének tartott Frangepán-torony, Ez ma is a vár legerősebb és legmagasabb tornya, csodás innen a kilátás a Kvarner-öbölre. A vár megtekintése után tovább utazás az egyik, magyarok által legkedveltebb üdülőterületére, a Kvarner-öbölbe, mely a mai napig elvarázsolja az ide érkező turistákat. Érkezés után a szállás elfoglalása Kraljevicában, 2*-os hotelben. Vacsora.

2. nap: Kraljevica vagy fakultatív kirándulás - Az autentikus Isztira – Motovun, Buzet, Kotli, Hum
Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás a sziget belsejébe.
A kirándulás során számos apró várost látogatunk meg, ahol a szigetre oly jellemző hegyi falvak arculatát ismerhetjük meg. Első állomásunk Motovun, kirándulásunk során a legnagyobb település. Helyileg a félsziget kellős közepén, a Mirna folyó völgyében, egy kis domb tetején fekszik. 
Motovuntól pár percre ismét újabb kalandok várnak. Felfedezzük Buzetet, a szarvasgomba városát. A földalatti gomba mennyei aromája már évek óta vonzza a látogatókat.  Ezt a területet bor- és olíva-utak is keresztezik, így a különféle legfinomabb olívaolajak és borok között is válogathatunk, kóstolhatunk, vásárolhatunk a városban. A program tetőpontjaként felkeresünk egy pálinkát és lekvárt készítő üzemet, ahol kóstolót is kapunk amellett, hogy bemutatják nekünk az előállítási folyamatokat. A családi vállalkozás mottója: Kézzel szedve, szeretettel készítve. 
A látogatás után tovább utazunk, és gyalogos kirándulást teszünk egy ici-pici faluba, Kotliba, mely régen a Hum régió központja volt. A 19. sz-ban számos malom működött itt, és nevezetes volt még szabóműhelyeiről is. A falu valószínűleg a világ legkisebb települése, mindössze néhány lakossal. Viszont a falu határában folyik a félsziget leghosszabb folyója, a Mirna, melyre vízimalom épült. A folyón átvezető híd környékén a sziklák között bukdácsol a víz, és zuhatagok, sőt még néhány vízesés is kialakult. .

Visszatérve az útra, pár kilométer után ismét egy érdekesség vár bennünket. Egy másik apró falucskába, Humba vezet utunk, ahol mindössze 20 állandó lakos él. Itt megkóstolhatjuk a fagyöngyből készült hamisítatlan házi pálinkát, a biskat. A városkába érve olyan érzésünk lehet, mintha besétálnánk egy középkori film díszletei közé.  Indulás vissza a szállásra. Szállás, Vacsora.

3. nap: Kraljevica vagy fakultatív kirándulás a Krk-szigetre
Reggeli. A mai nap a pihenésé. Kikapcsolódás a tengerparton, vagy lehetőség van részt venni egy fakultatív kiránduláson a Krk-szigetre. Autóbuszunkkal a Krk-hídon át érkezünk a szigetre, majd meglátogatjuk Vrbnik városkát, mely a tengerparton, dombok között helyezkedik el, kedves óvárossal, ahol egyébként a világ egyik legkeskenyebb, szinte vállszélességű utcája is található.  A program további részében ellátogatunk a sziget egyik legismertebb pincéjébe, ahol részt vehetünk egy borkóstolós programon. A teraszról fantasztikus kilátásban is gyönyörködhetünk.
A program egy üdvözlőitallal kezdődik, majd a helyi szőlőtermelés, szüret és a borkészítés „tudományába” vezet bennünket egy filmvetítés során. Ezután 3 féle helyi bort kóstolhatunk, melyek egyike a sziget büszkesége, a Zlachtina, mely kimondottan e táj szőlőjéből készülő száraz minőségi bor. Mellé kóstolót kapunk a helyi sajtokból,
házi sonkából, ezzel koronázzuk meg a programot. Mindezek meg is vásárolhatók majd a pincében. Részvétel a „pinceprogramon” 100 HRK.
Ezután elindulunk visszafelé, és útközben megállunk a sziget fővárosában, Krk-ben. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket, a parton elfogyaszthatjuk délutáni kávénkat, vagy egy finom horvát sört. A városi strandok valamelyikén még fürödhetünk is. Visszaindulás a szállásra a késő délutáni órákban.

A kirándulás ára: 5 000 Ft/fő. Minimum létszám 25 fő.
Szállás, vacsora.

4. nap: Kraljevica – Opatija - Budapest
Reggeli után autóbuszunkkal Rijekán át érkezünk az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Opatijába. Még Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat (nem a bécsi Schönbrunnban). Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik.
Abbázia (mai nevén Opatija) egyik legemblematikusabb jelképe a százéves sétány, a lungomare, melyet 1885-ben kezdték építeni, amikor a települést klimatikus gyógyhellyé nyilvánították.
Hazaindulás a délutáni órákban. (15-16 óra között)
Érkezés a késő esti órákban.

Az ajánlat tartalma:

- utazás: autóbusszal

- szállás: Hotel 2* kétágyas, egyszerű berendezésű, tengerre néző, fürdőszobás Standard szobákban, ahol hűtőszekrény, légkondicionálás, TV áll rendelkezésre. Egyéb szolgáltatások: Szauna, grill-taverna, kávézó, minimarket, ajándéküzlet, asztalitenisz, légkondicionált étterem.

- Ellátás: büfé jellegű félpanzió (reggeli és vacsora)

szervezés

- a magyar nyelvű csoportkísérés.

Az alapár nem tartalmazza: az üdülőhelyi díjat, az esetleges felárakat, a belépők árát és a biztosítást, valamint az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy:
Üdülőhelyi díj: 2.100 Ft/fő/3 éj (változhat).
Egyágyas felár: 12.000 Ft
3. fő kedvezmény: 3.000 Ft
Gyermek kedvezmény 12 éves korig 3. ágyon: 6.000 Ft
Fakultatív kirándulás az autentikus Isztriára: 7.000 Ft/fő, részvétel a pálinkakóstolón 150 HRK/fő, Krk-szigetre: 5.000 Ft/fő, részvétel a borkóstolón 100 HRK/fő.

Minimum létszám: 40 fő

Opcionálisan választható :

2021. 09. 16-19., Superior szoba: 49.990 Ft/fő helyett 45.990 Ft/fő


 

 

Az utazás időpontjai: 2021. 2021. 09. 16-19.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 5.200 Ft, a fennmaradó 35.740 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/ 1-356-5656 telefonszámon.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 356-5656
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!