Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Mesés szépségű táj, látnivalóban bővelkedő városok, ez Toszkána! Repülővel 4 nap, 3 éjszaka 2 főnek szállással, reggelivel, autóbérlési opcióval májusban 189.990 Ft helyett 129.990 Ft. Most fizetendő 16.500 Ft. Opcionálisan egyéb időpontok!

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. július 31.-ig!

Toszkána

A mesés szépségű táj, a Földközi-tenger partvidéke, a számos történelmi és művészettörténeti látnivalóban bővelkedő város, - mint Firenze, Siena, Lucca, Pisa, San Gimignano, Cortona, Volterra – egész évben vonzóvá teszik Toszkánát a turisták számára. Tengerpartja 330 km-en homokos strandokkal és enyhe klímával csábítja a fürdőzni vágyó vendégek sokaságát, néhány jellegzetes üdülőtelepülése: Marina di Massa, Marina di Pietrasanta, Marina di Cécina, Follónica, Punta Ala, Principina a Mare, illetve kedvelt uticél még Elba szigete.


Eredeti ár: 189 990 Ft
Kedvezmény: -32 %
Teljes ár: 129 990 Ft
16 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Programajánlat autóbérlés esetén: ( vonattal is bejárhatjuk az ajánlott utat )

 1. nap (Pisa): elutazás Budapestről - Pisa-ba menetrendszerinti repülőjárattal. Elutazás a Montecatini Terme városában lévő szálláshoz, majd a szoba elfoglalása.

2. nap (Firenze): ezt a napot érdemes a Toszkána tartomány fővárosára, Firenzére szentelni. Az Arno folyó mellett sétáljanak el a Santa Croce templomhoz, melyet Firenze Pantheonjának is neveznek a számos síremlék miatt (Michelangelo sírja).  Városnézésüket a Piazza della Signoria terén folytassák, nézzék meg a Városháza épületét, a Loggia dei Lanzit híres szobraival, majd sétáljanak el a város jelképéhez, a híres "Ponte Vecchio" hídhoz. Gyalogos sétát a Dóm tér felé folytassák. A Keresztelő-kápolna, a Giotto-féle harangtorony és a lenyűgöző Santa Maria del Fiore épületének megtekintése után érdemes egy kis szabadidőt eltölteni a város legnagyobb szabadtéri piacán. A San Lorenzo negyedben megtekinthetik a pazar díszítésű Medici-kápolnát. A nagyhercegek csodálatos színekben pompázó, márvány borította temetkező kápolnájában Michelangelo világhírű szobrait találják. Ezt követően ajánljuk az Uffizi Képtár megtekintését, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap (Siena – San Gimignano – Volterra): az út ma a gyönyörű toszkán tájakon keresztül Sienaba vezet. A város a középkori kereskedők és bankok “mekkája” volt. Keressék fel a belváros egyik legjelentősebb építészeti alkotását, a Dómot, majd a legfontosabb nevezetességek megtekintése után válogathatnak a hagyományaikat féltve őrző sienai kézművesek remekműveiből is. Délután San Gimignano-ban, a „tornyok” világhírű városában pihenhetnek meg, ahol a helyi specialitásokat is megkóstolhatják (Chianti és Vernaccia bor, szarvasgombával töltött vaddisznó szalámi). Programuk utolsó megállójaként a vulkanikus dombok között emelkedő Volterrat javasoljuk, melynek középkori hangulatot árasztó belvárosában sétálva gyönyörködhetnek a környező vidékre és a Tirrén-tengerre nyíló fantasztikus kilátásban is. Visszautazás a szálláshelyre.

4. nap: Szabadprogram Montecatini Terme városában, majd a menetrend függvényében elutazás a repülőtérre.

Autóbérlés (repülőtéri felvétellel és leadással): kb. 35 000 Ft-tól (3 napra) – a feltételekről érdeklődjön irodánknál

Ár tartalmazza 2 fő részére:
- repülőjegy Budapest – Pisa – Budapest útvonalon 
- repülőtéri illeték
- szállás Montecatini Terme városában lévő 3*-os szállodában reggelis ellátással (Hotel La Querceta vagy hasonló)
- foglalási díj

Opcionálisan választható időpontok:

Júniusi felár: 10 000 Ft/2 fő,  196 990 Ft helyett 139.990 Ft. Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 123.490 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.
Július felár: 40 000 Ft/2 fő, 229 990 Ft helyett 169.990 Ft.  Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 153.490 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

Utazás időpontja:  2018. május pénteki napokon a szabad helyek függvényében (kivéve kiemelt és ünnepi időszakok)

A kupon megvétele előtt tájékozódj az irodában a szabad helyekről!

Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 113.490 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, ez az ár 2018 májusi utazásra érvényes.

A kedvezményes ár csak a kupon megvételével érvényes!

Opcionálisan választható időpontok:

- Júniusi felár: 10 000 Ft/2 fő,  196 990 Ft helyett 139.990 Ft. Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 123.490 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.
Júliusi felár: 40 000 Ft/2 fő, 229 990 Ft helyett 169.990 Ft.  Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 153.490 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

Külön foglalható:
- fix ülőhely (aköltségéről érdeklődjön az irodában kb. 4 000 Ft/fő-től). Fix ülőhely foglalása nélkül a rendszer automatikusan osztja ki az ülőhelyeket (2 vagy több fő esetén az egymás melletti székeket nem garantálja a légitársaság)
- betegség-, baleset és poggyászbiztosítás: Colonnade Classic kalkulált: 550 Ft/fő/nap; Prémium kalkulált: 720 Ft/fő/nap; Privilég kalkulált 920 Ft/fő/nap
- Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap
- sztornóbiztosítás 1%
Poggyász információk:
Az utasok egy kézipoggyászt, amelynek mérete max. 55 cm x 40 cm x 20 cm és 10 kg súlyú lehet, illetve egy kisméretű táskát pl. kézitáska, laptoptáska stb., melynek mérete max. 35 cm x 20 cm x 20 cm vihetnek magukkal, amennyiben elsőbbségi beszállás szolgáltatást vásároltak (áráról érdeklődjön az irodában).
Amennyiben nem vásárolt elsőbbségi beszállás szolgáltatást, akkor is 2 poggyászt vihet magával, azonban a 10 kg-os kézipoggyászt felcímkézik a beszállókapunál, és a poggyásztérben helyezik el, amelynek nincs további díja. A kisebb poggyászt felviheti magával az utastérbe.

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

•          kuponkód

•          program neve és dátuma

•          utazó/k neve

•          pontos születési dátum (év/hónap/nap)

•          e-mail cím

•          telefonszám

•          lakcím

Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról.

Foglalásodról visszaigazolást kapsz.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
budavartours.hu
Telefonszám
(06-1) 355-4299
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!