Iratkozz fel hírlevelünkre!

Mesés látvány, különleges hangulat, csodálatos cseppkőformák! Novemberi egynapos buszos kirándulás 1 főnek Aggtelek – Szinpetri - Domica felkeresésével 22.990 Ft helyett 16.790 Ft-ért. Most fizetendő 2.500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható November 2., 2024-ig!

A védelem alatt álló összes magyarországi barlang közül 280 barlang található az Aggteleki Nemzeti Park területén, a Szlovák-karszt 780 barlangjával együtt a Föld legsűrűbb ismert barlangos karsztvidéke. Az ősidők óta ismert és használt Baradla-barlang („Aggteleki cseppkőbarlang”) Magyarország legnagyobb barlangja (19 km) az UNESCO Világörökség része.

Az utazás programja:

Domica a Szlovák-karszt Nemzeti Park legismertebb és leghosszabb barlangja. Először ezt a barlangot keressük fel. Ma korszerű fogadóépületen át jutunk be a különleges cseppkőképződményekben hihetetlenül gazdag folyosóiba és termeibe, melyeknek már a nevei is –Misztériumok terme, Indiai pagodák terme, Gótikus dóm, Virágos kert – rendkívüli látványosságot sejtetnek. Ezek közül is kiemelkedik a Majko-dómban található Római-fürdő A kőkorszaki ember által is lakott, több mint 5 km hosszan feltárt barlangot a nyilvánosság előtt 1932-ben nyitották meg 1315 m hosszan, ebből 140 métert csónakon kell megtenni a Styx nevű földalatti folyón.

Aggteleken folytatjuk a lenyűgöző föld alatti világ felfedezését. A túra során megismerkedhetünk egy olyan világgal, amelyet már az ősember felfedezett magának néhány ezer évvel ezelőtt. De nem csak emiatt különleges, hatalmas termek és képződmények sokasága jellemzi: ilyen a híres Anyósnyelv, a Mikulás, a Tigris, az Oszlopok csarnoka, melynek már a nevében benne van a páratlansága, lenyűgöző méretű termében megszámlálhatatlan képződmény található. A koncertek helyszínéül szolgáló Hangversenyteremben pedig a barlang kiváló akusztikája nyújt felejthetetlen élményt.
Szinpetriben a világ legnagyobb könyvét nézzük meg, amelyet a Guinness hitelesített. A könyvön kívül látunk itt egy XV. századbeli papírmalmot, Gutenberg korából nyomdatörténeti eszközöket és egy Biblia és egyházi könyvgyűjteményt.

Várható visszaérkezés Budapestre 21- 22 óra között.
Belépők: kb. 8.000, - Ft/fő + 16 EUR /fő

 

 

Egyéb költség:

Belépők: kb. 8.000,- Ft/fő , 16 EUR /fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,
- az utazást felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést.

 

Az utazás időpontja: 2024. november 02.

Most fizetendő 2.500 Ft, a fennmaradó 14.290 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni.

Egyéb költség:

Belépők: kb. 8.000,- Ft/fő , 16 EUR /fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Találkozás: 6.15 Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 6.30 órakor

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1056
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!