Iratkozz fel hírlevelünkre!

Mesés látvány, különleges hangulat, csodálatos cseppkőformák! Júniusban egynapos buszos kirándulás 1 főnek Domica - Aggtelek – Jósvafő - Szinpetri felkeresésével 9.900 Ft helyett 6.690 Ft-ért. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 16., 2018-ig!

A főváros nyüzsgését hátrahagyva elindulunk, hogy felfedezzük a természet varázslatos képződményeit az Aggteleki Nemzeti Parkban és a hozzá szervesen kapcsolódó szlovák karszt Nemzeti Parkhoz tartozó Domica-barlangban.

Az Aggteleki-karsztot, valamint  a Szlovák- karsztot a többi barlangjaival együtt az UNESCO 1995-ben a Világörökség részévé nyilvánította.

Value 9 900 Ft
Discount -32 %
Teljes ár: 6 690 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

A Domica-barlanghoz a délelőtti órákban érkezünk. A barlangban mintegy egyórás körutat lehet tenni, gyönyörködni a csodálatos cseppkő képződményekben. Amennyiben a vízállás engedi, a barlanglátogatás alatt csónakázhatunk is. Ezt követően szintén gyalogosan felfedezzük az Aggteleki Cseppkőbarlangot is, melynek során rövid zenehallgatásban lesz részünk a hangversenyteremben. A barlanglátogatás után, szabadidőnkben kedvünkre felkereshetjük a közelben lévő csárdákat, lacikonyhákat.

Aggtelekről elindulva utunk a festői fekvésű Jósvafőre vezet, ahol a helyi szakember által vezetett kultúrtörténeti sétán vehetünk részt, amelynek keretében a műemléki jelentőségű Ófalut fedezzük fel. Sétánk alatt felkeressük a faragott fejfáiról nevezetes református temetőt, a lenyűgözően szép, festett fakazettás mennyezetű református templomot, amelynek a nyugati fala, tartalmazza a XIV. századi gótikus templom maradványait is. Továbbsétálva az Ófalui főtérre útba ejtjük a Fogadó az Öreg malomhoz nevű, de csak „Kisházként” ismert, a település legrégebbi lakóépületét, a Pap-palló és az egykori parókia épületét, a főtér fölé magasodó harangtornyot és a Tájházat is.

Délután Szinpetribe utazunk tovább, ahol a régi vízimalom közelében álló, rekonstruált malomban kapott helyet az Aggteleki Nemzeti Parkot bemutató Nagy Könyv és egy Magyarországon egyedülálló papírmalom, ahol saját magunk készíthetünk merített papírt. A múzeumban Gutenberg-korabeli, rekonstruált nyomdagépeket is láthatunk. A Guinness World Records által elismert legnagyobb könyv 2010. március 21-én készült el több éves munka eredményeképpen. A könyv mérete 4,18x3,77 méter. A 346 oldalas könyv 1420 kg-ot nyom. 

Budapestre az esti órákban érünk vissza.

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,
- az utazást felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést.


Az utazás időpontja:  2018. június 16. (szombat)

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 5.990 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Utazási Iroda-nál.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő.

 Külön fizetendő belépődíj:

Külön fizetendő belépődíj:
- Aggteleki-barlang rövid túra: Felnőtt csoportos: 2.000 Ft/fő, Diák: 900 Ft/fő,
- Domica-barlang: Csónakázással - Felnőtt: 9 €, Diák/Nyugd.: 8 €, Gyerek (6-15): 4,50 €, Csónakázás nélkül (rövid túra) - Felnőtt: 7 €, diák/Nyugd.: 6 €, Gyerek (6-15): 3,5 €
- Világ legnagyobb könyve, Guttenberg nyomda és kiállítás, 15.sz. Papír és vízimalom rekonstrukció, Biblia és egyházi könyv kiállítás. Ezek egyben tekinthetőek meg idegenvezetéssel: 3-6 éves korig: 600 Ft/fő, 6-10 éves korig: 800 Ft/fő, Diák,Nyugdíjas: 1.000 Ft/fő, felnőtt: 1.200 Ft/fő.
- Jósvafői kultúrtörténeti séta: 800 Ft/fő, helyi szakember által vezetett.

A megadott belépődíjak a parkolási és foglalási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Forintban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

 Indulás: 

7:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
7:15 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

Érkezés haza: az esti órákban, 21 óra körül


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!