Iratkozz fel hírlevelünkre!

Mariazellbe - Stájerországba - kalauzoljuk Önöket Advent idején, mely Európa legjelentősebb búcsújáró helye, az adventi időszakban mesevárossá változik. Egynapos buszos kirándulás egy főnek 11.990 Ft helyett 9.500 Ft. Most fizetendő 950 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 22., 2018-ig!

Ezen a kiránduláson Közép-Európa egyik legismertebb Mária-kegyhelyére, Mariazellbe hívjuk utasainkat. Az 1270 méter magas Bürgeralpe lábánál található zarándokhely adventkor valóságos kis mesevárossá változik. Tartson velünk, és készüljünk fel együtt a várakozásra, töltődjünk fel közösen lelkiekben a Karácsony misztériumára.

Az utazás programja:

Kora reggeli indulásunkat követően Bécsújhely – Semmering – Mürz folyó völgyén keresztül, kisebb pihenőkkel, folyamatosan utazunk Mariazellbe. A délelőtt folyamán érkezünk meg célállomásunkra, amely már a 12. század óta a környék hitéletének központja, Nagy Lajos korától a magyarok legnagyobb búcsújáróhelye. Évente több mint egymillió zarándok keresi fel a világ szinte minden pontjáról.
Közös sétánk során megtekintjük a jellegzetes, háromtornyú Bazilikát, mely a város jelképe. Különös módon ötvözi a gótika és a barokk stílus jegyeit. A 13. század elején épült templom legnagyobb, gótikus átalakítását és a kegykápolna megépítését Nagy Lajos királyunknak köszönhetjük. Oltárát Fischer von Erlach osztrák építész, a barokk kiemelkedő egyénisége készítette. Itt volt eltemetve Mindszenty József bíboros, mielőtt földi maradványait Esztergomba hozták. A templomlátogatást követően betérhetünk a gyertyabarlangba, ahol gyertyát gyújthatunk szeretteink emlékére. Ezt követően idegenvezetőnkkel felsétálunk a Kálváriahegyre, ahol egy magánházban 130 mozgó figurával rendelkező Mechanikus betlehemet láthatunk, mely adventi időszakban különösen aktuális.
A templom előtti térnek varázslatos hangulatot ad az évente megrendezett adventi vásár, ahol a világ egyik legnagyobb adventi koszorúját állítják fel. Itt igényes helyi kézműves termékek, ajándéktárgyak mellett karácsonyi finomságokat is kínálnak. Látogatást tehetünk a főtéren elhelyezkedő, Arzberger Likőrüzemben, ahol 33 fajta gyógynövényből állítják elő a gyógyító nedűt, természetesen vásárolhatunk is belőle. Elsétálhatunk 300 éves Pirker mézeskalács manufaktúra boltjába, ahol különleges süteményekből feltétlenül vigyünk haza magunkkal a karácsonyi ünnepekre.
Kora este indulunk haza Budapestre, és késő este érkezünk haza.

Value 11 990 Ft
Discount -21 %
Teljes ár: 9 500 Ft
950 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

                     

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,
- idegenvezetést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél adminisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő.

Választhatóan fizetendő díjak:
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 600 Ft/fő; 18 év alatt: 300 Ft/fő, amely az irodában fizetendő.
- Mechanikus betlehem: 3 €/fő
A belépődíj tartalmazza az időpontfoglalás és a parkolás díjait is. A díj az idegenvezetőnek fizetendő, amely összege időközben változhat.

                  

 

Az utazás időpontja 2018. december 22. (szombat)

Most fizetendő: 950 Ft, a fennmaradó 8.550  Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

Indulás:

5:30 Blaha Lujza tér (Europeum melletti buszöböl)
5:45 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

 Vidéki felszállási lehetőségek:

- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,
- Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,
- Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, 119 km,
- Mosoni pihenő, M1 autópálya, 162 km.

Az utazás további feltételei:

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107

Utasbiztosítás az irodában kedvező áron köthető.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E”

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!