Iratkozz fel hírlevelünkre!

Májusi egynapos buszos utazás Bécsbe városnézéssel és a Bécsi Filharmónikusok ingyenes koncertje a Schönbrunni Kastély parkjában 1 főnek 10.990 Ft helyett 7.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 21., 2020-ig!

Kellemes májusi programra hívjuk kedves Utasainkat! Pár órás sétát teszünk Bécs lenyűgöző Óvárosában, mely során megismerkedünk Bécs jellegzetes épületeivel, majd a Schönbrunni kastély parkjába utazunk, hogy meghallgassuk a világhírű Bécsi Filharmonikusok koncertjét...

Value 10 990 Ft
Discount -27 %
Teljes ár: 7 990 Ft
1000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Reggel 9 órakor indulunk Budapestről. Találkozó 08.45-kor Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Folyamatos utazás Ausztria felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg. Érkezést követően Bécs belvárosával ismerkedünk. Sétánk érinti a Rathausplatz, Hofburg, Stephansdom és a Bécsi Szépművészeti Múzeum gyönyörű épületeit. Innen a Schönbrunn kastély parkjához utazunk, ahol idén is megrendezésre kerül a Bécsi Filharmonikusok koncertje. A 2004 óta megrendezésre kerülő esemény a televízió milliós nézettséggel közvetíti, de a helyszínen is 100.000-es nézőszámmal büszkélkedhetnek. Karmester: Gustavo Dudamel, venezuelai karmester, az Orquesta Sinfónica Simón Bolívar szimfonikus zenekar és a Los Angelesi Filharmonikusok zenei igazgatója, hegedűs. A programról később tudunk részleteket megadni. A koncert hivatalos kezdése este 20.15, mely általában két óra hosszat tart.

Magyarországra a koncert befejezése után indulunk, Budapestre várhatóan a kora hajnali órákban érkezünk!

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást ,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját,

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél regisztrációs díj: 1.500 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő

Utasbiztosítás külön köthető.

Ehhez a programhoz nem tartozik belépőjegy, a koncert ingyenes.

Az utazás időpontja 2020.05.21.

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 6.990 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1.000 - 2.000 - 3.000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. 

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

Utasbiztosítás külön köthető.

A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után, indulás előtt maximum 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fős díj ellenében.

További felszállási lehetőségek:

Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben)
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)            M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!