Iratkozz fel hírlevelünkre!

Különlegesen szeretnéd búcsúztatni a 2018-as évet? Szilveszterezz Velencében! Buszos utazás 1 főnek 24.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 31., 2018-ig!

Velence színes házai önmagukban is felérnek egy-egy történelmi könyvvel, az utcákat róva pedig soha nem tapasztalt érzetek járják át az utazót; egyszerre lépked álom és valóság küszöbén. Velencében egymás mellett él a régi és az új; a falakból áradó dohos, történetektől súlyos levegő friss parfümillattal keveredik, ódon, már-már omladozó épületei alján pedig elegáns kirakatok csillognak. Egyszerre arisztokrata és bohém, csatornái mentén egymást érik a palazzo-k, múzeumok, galériák. Utánozhatatlanul elegáns, a kultúra és a művészetek fellegvára, ahol egy-egy kiállítás után kellemes csevejbe merülhetünk egy isteni Café Latte mellett.

Value 24 990 Ft
Discount -40 %
You Save 10 000 Ft
14 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Minden Utasunk kis üveg pezsgőt kap ajándékba, amivel köszöntheti az újévet.

Az utazás programja

Indulás Budapestről december 31-én a kora reggel, folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel. Érkezés Punta Sabbioniba a délutáni órákban. Innen hajóval jutunk el a Szent Márk térre. Sokan a világ legszebb terének tartják. Európa legtöbb terével ellentétben itt nem a motorhang, hanem az emberi beszéd hangja a domináns. Napóleon "Európa szalonjának" nevezte. Petrarca szerint "nincs párja a Földön". A téren áll a Szent Márk székesegyház, bejáratával szemben harangtornya. A székesegyház mellett óratornya emelkedik. A székesegyház előtti, bronztalapzaton elhelyezkedő zászlórudak a 16. századból származnak. A vízpart melletti két gránitoszlop a 13. század közepe óta áll itt: az egyik tetején Velence oroszlánjával, másikon Szent Teodorral. A tér híres látnivalója még a Doge Palota, illetve a történelem és művészet iránt érdeklődőknek megtekintésre érdemes a Correr-múzeum is. A rengeteg turista mellett sok galambbal is osztozni kell a tér csodálata közben. Megtekintésre ajánljuk még: Rialtó híd, Szent Márk tér, Doge Palota, Campanille, hajókázás a Canale Grandén. A 3 km hosszú Canal Grande a város fő vízi útja. Több mint 170, a 13-18. század között épült, lenyűgöző szépségű palota és templom sorakozik a csatorna mentén, és 4 híd ível át felette. A Canal Grande a Velencei Köztársaság fénykorának jólétét és művészetét demonstrálja. Érdemes vízibuszra (vaporetto), vagy gondolára szállni, és átszelni a csatornát, lenyűgöző élményben, rengeteg szépségben lehet részünk. Az egyéni városlátogatás után részvétel a szilveszteri hangulat színes forgatagában.
Éjfélkor pompázatos tűzijátékkal köszöntik az Újévet. Éjfél után folytatódik a fergeteges szilveszteri utcai kavalkád. Visszaindulás hajnali 1.00 órakor. Érkezés Budapestre a délelőtti órákban.

Nevezetes, turisztikailag érdekes vaporetto-vonalak:
1-es: Piazzale Roma - Canal Grande - Szt. Márk tér - Lido útvonalon,
2-es: Tronchetto-sziget - Piazzale Roma - Canal Grande - Szt. Márk tér - Lido útvonalon (más irányba is közlekedik, tehát a P.le Román vagy a Tronchetto-szigeten felszállva figyeljünk, hogy a Canal Grande felé tartóra szálljunk!),
3-as: Piazzale Roma - Murano útvonalon, 5.1 és 5.2: a Piazzale Romáról induló, Velence városközpontjában, érdekes részein (de nem a Canal Grandén) közlekedő, a F.te Novét is érintő, majd a Lidóra érkező járatok,
N: éjszaka közlekedik a Piazzale Roma - Canal Grande - Szt. Márk tér - Lido útvonalon.
Vaporetto (vízibusz) árak (2018):
75 perc (átszállás engedélyezett, de visszaút nem): 7,50 EUR
1 nap (az első érvényesítéstől számított 24 óráig érvényes): 20 EUR

Egyéb költségek:

- Választható ülőhely: 2.500,- Ft/fő

- Biztosítás: 900,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő

Az autóbuszon kötelezően fizetendő: 35 €/fő (városbelépő, hajójegy (Szent Márk térig) és egyéb járulékos költségek)
A részvételi díj a múzeumi belépőket nem tartalmazza. A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!Az utazás időpontja 2018. december 31 - január 01. 

Indulás: 6:00 Órakor, találkozás 5:30 órától a Blaha Lujza téren

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalasnozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1056
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!