Iratkozz fel hírlevelünkre!

Különleges kirándulás keretében a „magyar szecesszió földjével” ismerkedhetsz meg, Szeged - Zenta - Palics felkeresése során. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 10.990 Ft helyett 7.990 Ft. Most fizetendő 800 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 28., 2019-ig!

Ajánlatunk a „magyar szecesszió földjén” programunk folytatása. Ezúttal Szeged, Zenta, Palics az úti célunk. Szegeden az egyik legszebb hazai szecessziós emléket tekintjük meg, az Új Zsinagógát. Tartson velünk, és ismerkedjen tovább a magyar szecesszió emlékeivel.

Value 9 990 Ft
Discount -20 %
Teljes ár: 7 990 Ft
800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 Az egynapos utazás programja:

Reggeli indulásunkat követően egyenesen Szegedre megyünk. Gyalogos városnézésünk során érintünk néhány szecessziós palotát, mint a Reök-palota, Ungár-Mayer-palota, Beregi ház. Érintjük a város közkedvelt sétáló utcáját, a Kárász utcát, elmegyünk Szeged leghíresebb terére, a Dóm térre is. Sétálunk a kanyargó Tisza partján. A város szecessziós emlékeinek az egyik legkiemelkedőbb alkotása az Új Zsinagóga épülete. Az ország második legnagyobb zsidó templomát helyi szakavatott vezető közreműködésével tekintjük meg. Az idén 116 éves zsinagóga Baumhorn Lipót tervei alapján épült. A legszebb része a kupolabelső, melynek színes ólomüveg ablakai Róth Miksa alkotásai. Természetesen arra is lesz időnk, hogy sétánk során ellátogassunk a híres Virág Cukrászdába. A határt átlépve a Vajdaságba „délvidékre” utazunk tovább. Első megállónk a vajdasági magyarság kulturális központja, Zenta lesz. Itt zajlott le 1697. szeptember 11-én Savoyai Jenő vezetésével a török hódoltság alatti magyarországi területek visszafoglalásának egyik legjelentősebb és legvéresebb csatája, a zentai csata. Emlékét a Városházán található „Zentai csata Emlékkiállító” eleveníti fel. A látogatók itt megnézhetik a csata egy jelenetét, térképekkel és leírásokkal nyomon követhetik a csata menetét. Helyi szakvezető mutatja be a város szecessziós épületeit, köztük a Royal Szállót, a tűzoltó laktanyát, Városházát. Városnéző sétánk során természetesen a Tisza partját is felkeressük, ahol a Zentai csata emlékmű megtekintésével veszünk búcsút a településtől.
Végül Palicson állunk meg, mely település Szabadka elővárosa. Az azonos nevű tó mellett fekszik, kedvelt fürdőhely. Sétálunk a tó partján, ahol olyan szép szecessziós emlékeket találunk, mint a Vigadó, a Víztorony, Zenepavilon, Emlékkút, Női fürdő és a Lujza Villa.
A sétát követően hazaindulunk, majd a határátlépést követően folyamatosan utazunk Budapestre, ahová az esti órákban érkezünk meg.

Az utazás tartalma:

autóbuszos utazás

-  szervezés

-  magyar idegenvezetés és csoportkísérés

Érkezés haza az esti órákban.

Napi utazás: 420 km.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,
- az idegenvezetést és csoportkísérést
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő

- a városi sétákon alkalmazott audióseszköz bérleti díj: 800 Ft/fő.

Külön fizetendő belépődíj:

- Új Zsinagóga: F: 1.200 Ft, D, NY: 600 Ft,
Férfi látogatóknak a zsinagógában kalap vagy sapka viselését elvárják (kipát korlátozott mennyiségben tudnak a helyszínen biztosítani)
- Zentai Városháza a „zentai csata emlékkiállító”-val, vezetéssel: 1.000 Ft/fő.

A belépődíjak az időpontfoglalás költségeit és az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A belépődíjak a buszon az idegenvezetőnek Euróban fizetendőek, amelyek időközben változhatnak. 

Az utazás időpontja 2019. április 28. (vasárnap)

Most fizetendő 800 Ft, a fennmaradó 7.190 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő

Külön fizetendő díjak:

- Új Zsinagóga: F: 1.200 Ft, D, NY: 600 Ft, Férfi látogatóknak a zsinagógában kalap vagy sapka viselését elvárják (kipát korlátozott mennyiségben tudnak a helyszínen biztosítani)

- Zentai Városháza a „zentai csata emlékkiállító”-val, vezetéssel: 1.000 Ft/fő.

A belépődíjak az időpontfoglalás költségeit és az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A belépődíjak a buszon az idegenvezetőnek Euróban fizetendőek, amelyek időközben változhatnak.

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető.

Indulás:

6:00 Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl
6:15 Nyugati tér (a pályaudvar melletti parkoló)

 

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 

 Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!