Iratkozz fel hírlevelünkre!

Különleges élményre vágysz? Kétnapos buszos utazás során séta a fák koronájában, tutajozás a Dunajecen, és Nedec várának felkeresése, 1 éjszaka szállás félpanzióval 1 főnek 39.800 Ft helyett 25.870 Ft. Most fizetendő 3.500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. április 20.-ig!

A folyó Szlovákiában eredő vizeket vezet a Balti-tengerbe. Útján a mészkőben a Dunajec egy romantikus szorost vájt ki, amelyet Dunajec-áttörés néven ismerünk. A szoros után északnyugat felé fordul, majd Gorcét áttörve az újszandeci medencében belefolyik a legnagyobb mellékfolyója, a Poprád. Ezután 40 km-rel tovább beletorkollik a Viszlába. 

A Dunajec-áttörés 360 hektáron természetvédelmi terület. Növényzete jelentős, tája nagyon szép. Szlovákia 361 km2 területének vizeit vezeti le, és csaknem 20 km hosszan a szlovák-lengyel államhatárt is alkotja. 
A Dunajec-áttörésen egy tanösvény vezet, amelynek 10 megállója van. A dunajeci tutajozás is nagyon érdekes, ez a helyi turista attrakció.

              

Eredeti ár: 39 800 Ft
Kedvezmény: -35 %
Teljes ár: 25 870 Ft
3 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

A kétnapos kirándulás programja:

1. nap. 

Utazásunk első állomásunk Tátralomnic. Itt a fogaskerekű kisvasúttal felmegyünk. Innen indul kényelmes gyalogtúránk a két Tarpatak egyesülése utáni, fantasztikusan szép,többlépcsős vízeséshez. Visszatérve buszunkhoz Zdiar felé vesszük utunkat. A nemrég kiépített The treetop walk Bachledka,  1234 m hosszú, egy fokozatosan emelkedő erdei sétaösvény, melyen végigmenve a fák koronája fölé jutunk, ahonnan lenyűgöző kilátásban gyönyörködhetünk. (http://chodnikkorunamistromov.sk/en/) Felfelé sétálva megismerkedhetünk az erdő életével, átmehetünk különböző „bátorsági” akadályokon és ha valaki nem akar visszasétálni, akkor lecsúszhat az ösvény végében álló 32 m-es toronyban található csúszdán. Este érkezünk a szállásunkra.

2. nap:

Reggeli után az egykori lengyel-magyar határvárat, Nedec várát nézzük meg, mely már az 1300-as években vigyázta a határt. (Figyelem! A vár belépőjét csak Zloty-ban lehet befizetni. Kérjük hozzanak magukkal 15 Zloty-t!) A déli órákban a Dunajec melletti Vörös-kolostornál tutajokra szállunk és lecsorgunk a fantasztikus látványt nyújtó sziklák között a folyócska legszebb szakaszán.
(A tutajozás biztonságos, a folyó nem vad, szelíden kanyarog a hatalmas sziklák között.) kb. 1,5 órás tutajozás után az alsó kikötőnél ajándék boltok, éttermek várnak ránk. Buszunk ide jön értünk.
Szabadidő után (vásárlási, ebédelési lehetőség) buszra szállva indulunk Budapestre, ahová a késő esti órákba érünk vissza.

Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

A részvételi díj tartalmazza:

-  autóbuszos utazás költségeit,

- egy éjszaka szállást, (Felsőzúgó környékén **-os szállodában, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobában )

- félpanziós ellátást

- idegenvezetést

- szervezés díját.

A részvételi díj nem tartalmazza:

- a belépőjegyeket, és a tutajozás költségét ( kb. 30 € + 15 Zloty), melyek a helyszínen fizetendők

- a BBP biztosítást

- Egyágyas felár: 5 000 Ft/fő

- Kötelező útlemondási biztosítás: 380 Ft/fő

- Kötelező  baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás: 1.100 Ft/fő 

 


Az utazás dátuma 2018. május 05. - 06.

Most fizetendő 3.500 Ft, a fennmaradó 22.370 Ft-ot a a GoforGO Utazási Irodának átutalással kell fizetni.

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a GOforGO Utazási Iroda‐nál le kell foglalni a helyet a (06-30) 307-1736 telefonszámon vagy az  info@goforgo.hu e‐mail címen.

1173 Budapest, Újlak utca 9.fsz.1. (előzetes telefonos egyeztetés alapján!)

Az utazás további feltételei: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, kupon vásárlását követő 72 órán belül kell megtörténnie e‐ mailban. A kupon vásárlását követően 3 napon belül fel kell venned a kapcsolatot a GOforGO Utazási Irodával!

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, a BBP biztosítást, a tutajozás költségét (30 € + 15 Zloty) melyek a helyszínen fizetendők.

 Indulás

5:30 Pestszentlőrinc, Üllői út 379-381. Lidl parkoló (feltételes)

6:00 Bp., Népliget Planetárium főbejárata elől

6:30 Békásmegyer, HÉV melletti, hegy felőli parkoló, buszforduló (feltételes)Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – GoforGo Hungary Kft.
Cég
GoforGo Hungary Kft.
Weboldal
goforgo.hu
Telefonszám
(06-30) 307-1736
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Újlak utca 9.fsz.1.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!