Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kirándulás a festői szépségű Plitvicei-tavaknál! Buszos utazás 1 főnek, választható időpontban, túrával kedvezményesen 17.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.290 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 19., 2024-ig!

A Plitvicei-tavak Horvátországban található tórendszer. Európa egyik legszebb természeti látványossága. Aki nem látta egyszer mindenképp látni kell!

Value 18 490 Ft
Discount -3 %
Teljes ár: 17 990 Ft
2 290 FtVedd meg most!
Give it as a gift
Share with others

Program:

Indulás péntekről szombatra virradóan 0:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérik, foglaláskor jelezzétek! Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon!

A reggeli órákban megérkeztek Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába, a Plitvicei-tavakhoz, ami többek között Karl May német író egyik híres indiánfilmjének, a Winnetou-nak is helyszínt biztosított a hatvanas években. A park legérdekesebb látnivalói a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága.

A park egy völgyben terül el, erdős hegyek veszik körül. Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt rákerült a természeti világörökségi listára. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást tesztek a tavak körül, megtekintitek a nemzeti park legszebb részeit, áthajóztok a Kozjak-tavon, megcsodáljátok a megkövesedett fatörzseket, s közvetlen közelről gyönyörködtök a legszebb vízlépcsőkben. Napközben pihenőt, ebédszünetet tartotok, amikor lehetőség lesz az otthonról hozott szendvicsek vagy a parkban vásárolt ételek elfogyasztására is. Hazaindulás kb. 16-17 órakor.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő éjszakai, kora hajnali órákban.

A kupon tartalmazza: 

 • az utazást busszal
 • szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

A kupon nem tartalmazza: 

 • a belépők árát
 • az étkezést és a biztosítást
 • vox készülék
 • valamint az adminisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Külön fizetendő:

 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
 •  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • *VOX készülék: 650 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Horvátországban a turistabuszok után fizetendő plusz Áfa+ parkolási díj: 8 EUR /fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni

Belépő a Nemzeti Parkba: 

 • Márciusi időpontban: 9.000 Ft/fő
 • Április, Május, Októberi időpontban: 13.000 Ft/fő
 • Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő.

Az árak tájékoztató jellegűek.

Az árak tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk, bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol kötelező a helyi idegenvezető alkalmazása, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában. Figyelem!!! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. Abban az esetben ha az utazó részéről történik útlemondás a belépő összegét nem tudjuk visszafizetni!!!! Az utazáshoz szükséges a túranyilatkozat kitöltése, melyet  ezen  az oldalon érhetnek el. Kérjük a kitöltött nyilatkozatot hozzák magukkal az utazáshoz. A kitöltött nyilatkozat hiányában nem vehettek részt az utazáson.

A túra időtartama a nemzeti parkban pihenőkkel, hajózással, kisvonatozással együtt kb. 7 óra. (kivéve a márciusi időpont amikor a felső tórendszer zárva) A túra utaskisérőnk kíséretével történik. A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos ingyenes mellékhelyiség áll a látogatók számára. Az út minden korosztály számára ajánlott.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség. 

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M7 Autópálya, Tárnoki Pihenőhely, LUKOI 26-os km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

 Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

* VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 650 Ft/fő előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie. 

A kupon felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltétele

Ajánlat tartalma: Kirándulás a festői szépségű Plitvicei-tavaknál! Buszos utazás 1 főnek, választható időpontban, túrával kedvezményesen 17.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.290 Ft!

Most fizetendő: 2.290 Ft, a fennmaradó  15.700 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható időpontok: 2024.03.16., 04.20., 06.22., 09.21., 10.19.,

A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással! Foglalás e-mailben az adutours@t-online.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül kuponkóddal, neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával válik véglegessé. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. Fixülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás : 1.200 Ft/fő(70 éves kortól), Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő), VOX készülék: 650 Ft/fő/nap, Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő Áfa + parkolási díj: 8 € /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni. Belépő a Nemzeti Parkba: Márciusi időpontban: 9.000 Ft/fő, Április, Május, Októberi időpontban: 13.000 Ft/fő, Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő. 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! A befizetés elmulasztása esetén helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj külön sorbaállással váltható meg.  Amennyiben valamelyik időpontban az út bármilyen okból meghiúsul, a kupon más időpontban is felhasználható. 35 fő alatti létszám esetén 2 000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!