Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kikapcsolódás a Mátrában. 3 napos vidéki pihenés Sirokon 2 fő részére önellátással, 1 üveg bor bekészítésével a hangulatos Halháza Vendégházban 44.000 Ft-ért. Most fizetendő 7.260 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 21., 2024-ig!

Mátrai vendégházunk egy múltat idéző porta a tökéletes kikapcsolódáshoz.

 

Egy időutazás azokba az időkbe, amikor még az emberek maguk termelték a betevőt...

 

A szállásról:

"10 évvel ezelőtt egy új álom indult útjára..... Úgy éreztük a mindennapok rohanásait szeretnénk egy csendes és nyugodt vidéki életre cserélni, ahol csak saját döntésünk eredményeképpen látogatjuk a nagyvárosokat. Multinacionális légkörben eltöltött sok év után úgy éreztük, hogy másnak is van erre igénye rajtunk kívül. Ekkor született meg a vidéki életérzést maximális tükröző vendégház ötlete."

Miben lehet részed, ha a Halháza Vendégházban pihensz?

Csend, nyugalom, madárcsicsergés, szarvasbőgés… egy szóval: pihenésszalonnasütés, bográcsozás, grillezési lehetőség az udvaron, magad fűthesz be kandallókban a szobákban, és kipróbálhatod a "masinában" sült ételek zamatát. 

7000 m2-es területünkön szabadtéri tevékenységek: csúszda, foci, tollas…stb

A vidék "ízét" természetesen felszerelt apartmanjainkban töltheted tévével, klímával és wifi használattal.

A Halháza Vendégházban négy különálló apartman áll rendelkezésetekre:

 A tóra néző apartman 40 m2-es:

 

Pároknak ideális, egy rönk terasz várja egy igazi meghitt pihenésre/ elbújásra vágyókat. Ebben az apartmanban a romantika hangulati elemei keverednek a régmúlt emlékeivel. Sok felújított dísztárgy repít minket vissza nagymamáink korába, de a kényelmi szolgáltatásaink maximálisan megfelelnek a modern kor elvárásainak.

Alkalmas 2-3 fő számára 1 hálótérben. Konyhasarok található az előterében, így kávé, tea és egyszerűbb ételek a főzőlapon elkészíthetőek. Téli időszakban fa tüzeléssel és elektromos radiátorokkal fűtjük a házat. (meleg apartmannal várjuk a vendégeket, és a fűtési forma választható) Nyári időszakban klímahasználattal.

Elosztása:  konyhasarok, 1 hálószoba, fürdőszoba.

A kertre néző apartman 60 m2-es:

 Ebben az apartmanban hangulatosan keverednek a régmúlt emlékei a mai kor kényelmével. Sok felújított dísztárgy repít minket vissza nagymamáink korába, de a kényelmi szolgáltatásaink maximálisan megfelelnek a modern kor elvárásainak.

Elosztása:  konyha étkezővel, nappali, 1 hálószoba, fürdőszoba.

 Alkalmas 2-4 fő számára. 1 hálótérben 4 ágy, de a nappaliban található kanapéágy is alkalmas alvásra. Felszerelt konyhával ( főzőlap, sütő, mikró, hűtő) rendelkezik az apartman, és étkezővel 4 főre. Téli időszakban fa tüzeléssel és elektromos radiátorokkal fűtjük a házat. ( meleg apartmannal várjuk a vendégeket, és a fűtési forma választható).Nyári időszakban pedig  klímahasználattal. Ebben az apartmanban ki lehet próbálni a sparheltben sült ételek zamatos ízét.

Pajta apartman 40 m2-es:

 Pároknak ideális,  egy rönk terasz várja egy igazi meghitt pihenésre/ elbújásra vágyókat. Ebben az apartmanban egy régi pajta hangulati elemei keverednek a régmúlt emlékeivel. Sok felújított dísztárgy repít minket vissza nagymamáink korába, de a kényelmi szolgáltatásaink maximálisan megfelelnek a modern kor elvárásainak.

 Elosztása:  konyhasarok, 1 hálószoba, galéria, fürdőszoba. Alkalmas 2-3 fő számára (hálószoba+ galéria). 6 év alatt a galéria miatt nem ajánljuk apartmanunkat. Konyhasarok található az apartmanban, így kávé, tea és egyszerűbb ételek a főzőlapon elkészíthetőek. Téli időszakban fa tüzeléssel és klímával fűtjük a házat. ( meleg apartmannal várjuk a vendégeket ) Nyári időszakban klímahasználattal.

Erdészlak apartman 90 m2-es: 

Teljesen különálló apartman, a faháztól 150 méterre található. 2-8 fő fér el benne ( 4+2+2 megoldással). 2 zárható szoba, nappali kanapéággyal, konyha, fürdőszoba. Baráti társaságoknak és családoknak ajánlott. Sok felújított dísztárgy repít minket vissza a múltba, de a kényelmi szolgáltatásaink maximálisan megfelelnek a modern kor elvárásainak.

Elosztása:  konyha étkezővel, nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba. Alkalmas 2-8 fő számára. 3 hálótérben 8 ágy. Felszerelt konyhával ( gáz, sütő, mikró, hűtő), és étkezővel rendelkezik az apartman. Téli időszakban radiátorokkal fűtjük a házat, meleg apartmannal várjuk a vendégeket. A nappaliban fatüzeléses kályha igény szerint használható.

Az apartmanokban zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű és törölköző, ingyenes tea- és kávé bekészítés, zárt udvari parkolás és dohányzóterasz teszi teljessé a kikapcsolódást. Érkezésetekkor egy üveg bekészített bor vár majd rátok!

Az ajánlat tartalma: 

Kikapcsolódás a Mátrában. 3 napos vidéki pihenés Sirokon 2 fő részére önellátással, érkezéskor 1 üveg bor bekészítésével hangulatos apartmanban 44.000 Ft-ért. Most fizetendő 7.260 Ft a fennmaradó összeget a szolgáltatónál szükséges fizetni. 

A CSOMAG MELLÉ, FELÁRÉRT VÁLASZTHATÓ EXTRÁK:
pótágy 0-3 éves kor között INGYENES
+1 éjszaka 2 fő részére 24 000 Ft
pótágy 3 éves kor felett 24 000 Ft/1 fő/2 éjszaka
+1 éjszaka 3 éves kor felett pótágyon 12 000 Ft
Kisállat felár 4000 Ft/ éj
Hétvégi felár: 24.000.- / 2fő/ 2 éj
Szezon felár ( június 20- augusztus 31): 24.000.- / 2fő/ 2 éj

A kuponnal 2024. december 20.-ig foglalhattok vasárnapi, hétfői, keddi vagy szerdai érkezéssel, a szabad helyek függvényében. Foglalni az info@halhaza-vendeghaz.hu e-mail címen vagy a +36 20 980 9578 telefonszámon tudsz a kuponkódod, a választott csomag neve, a foglalni kívánt időpont, az utazók neve és pontos elérhetőségeid (telefonszám, e-mail cím, lakcím) megadásával. Kizárt időszakok: 2024 június 15- augusztus 31. a bónusz nem használható fel. Idegenforgalmi adó a hatályos jogszabályok szerint fizetendő: 450 Ft/fő/éj. Érkezéskor a szállásra vidd magaddal a kinyomtatott bónuszod! Más kedvezménnyel nem összevonható.

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Halháza Vendégház
Cég
Tarjányi Patrícia
Address
3332 Sirok, Széchenyi út 146.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!