Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kihagyhatatlan élmény karnevál idején a gondolák és lagúnák városában, Velencében a Miramare kastély és a postojnai Barlang felkeresésével. 3 nap 2 éjszaka félpanzióval 57.990 Ft helyett 39.990 Ft. Most fizetendő 4.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható February 4., 2015-ig!

A Velencei karnevál világszerte ismert, ősi hagyományokra épülő vigasság. A farsangi időszak januárban kezdődik és a nagyböjthöz közeledve nőttön nő az izgalom. Velence központjába, szabad ég alatt rendezik ezt a hatalmas színjátékot. Az ünnepségek eredetileg parádés felvonulással kezdődtek, melyet virágkoszorúba öltöztetett ökrök vezettek. A velencei karnevál sok részletet megőrzött a múltból: a dózse és vendégei az erkélyről üdvözlik a népet. Megszólalnak a harsonák és az ég hirtelen tele lesz menekülő színekkel, léggömbök százai repülnek, imbolyognak a magasban, mintha Velence is szállni készülne. 1980-ban, kétszáz év téli nyugalom után újították fel a Velencei Karnevált és a központi Szent Márk tér nyüzsgő, álarcos és fantáziadús látogató serege hömpölyög ma már a tereken és a szűk utcákon. 

Value 57 990 Ft
Discount -31 %
Teljes ár: 39 990 Ft
4 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Aki ellátogat ezeken a hétvégéken Velencébe, megismerheti ennek az elvarázsolt, romantikus város farsangi, nagyvilági szalonokat utánzó arculatát, amely ma a világ legrangosabb eseményeinek egyike.

A három napos utazás programja: 

1. nap: Indulás kora reggel Budapestről, majd folyamatos utazás Szlovénián át Olaszországba.  Útközben látogatást teszünk a tengerparton álló, hófehér márványból épített Miramare kastélyban, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg és felesége, Sarolta hercegnő részére épült a XIX. század romantikus építészetének remekeként. A főhercegi pár elegáns szobái eredeti pompájukban, a korabeli berendezési tárgyakkal ékesítve látogathatóak. A növényritkaságokkal beültetett, szép fekvésű kastélypark pedig külön élmény. Továbbutazásunkat követően este a szállás elfoglalása Jesoloban, vacsora.

2. nap: Reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajózunk a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után szabadprogram a karneváli forgatagban, vagy igény szerint rövid közös séta a csoportkísérő idegenvezetővel: megismerkedünk az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel: Dózse Palota, Sóhajok hídja, Campanile, Szt. Márk Bazilika. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva közös sétánkat a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezzük be.

Fakultatív programlehetőség: hajós szigettúra Murano és Burano szigetére

A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőnk mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kikötünk az üvegművességéről híres Murano szigeten. Lehetőségünk lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetünk abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállónk a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes.  

Délután szabadprogram, a nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét a városban. Este visszatérés a szállásra, vacsora.

3. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangját, az UNESCO világörökségi címmel büszkélkedő Postojnai cseppkőbarlangot. A közel kétszáz éve felfedezett barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően helyi vezető kíséretében gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Délután továbbutazás Magyarország felé, visszaérkezés az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza:

-  autóbuszos utazást,

- a négycsillagos szállást

-  félpanziós ellátást

- idegenvezetést

- a szervezés díját.

Külön fizetendő belépőjegy:

- Postojnai cseppkőbarlang​: Felnőtt: 23 EUR, D 16-25 év 19€, Gy 6-15 év 16€

- Miremare kastély: F 6€, D 18-25 év  4€

(a belépő árak februárig változhatnak)

- Hajójegy és városi behajtás: 30 EUR, fakultatív szigettúrával együtt 40 €

- Egyágyas felár: 6.400 Ft 

Az utazás dátuma: 2015. február 6-8.

Most fizetendő 4.000 Ft, a fennmaradó 35.990 Ft-ot a Pannonia Program- és Utazási Iroda-ban kell fizetni.

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a Pannonia Program- és Utazási Iroda-val időpontokat egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Indulás :  2015. február 6-án 06:30-kor a Batthyány tér 86-os busz Óbuda felé tartó megállójából.

Az utazás további feltételei:

 Az utazás megkezdéséhez a  kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A(Kolosy téri piac épületében) szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em. 11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!