Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiadó faház Horgásztón most 15000Ft helyett csak 10000Ft-ért, 5 fő/1 éjszaka!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 20., 2013-ig!

Az Álmok tava Horgásztó, Dégen, Fejér megyében, Székesfehérvártól 35km-re, Siófokról 30km-re található. Két tórendszer van, egy 1 hektáros és egy 2,5 hektáros tó. A nagyobbik tó 8 forrással rendelkezik és őshal állománnyal, természetes szaporulattal. A kisebbik tó havonta telepített!!!


Value 15 000 Ft
Discount -33 %
You Save 5 000 Ft
10 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A dégi- horgásztó Nemzeti Tájvédelmi körzet része.Ősfákkal teli,árnyékos részen fekszik a tó területe.A tó szomszédságában kb.300 méterre található a Festetics Kastély gyönyörű parkjával.

A zsilippel ellátott tó két részre oszlik.A kisebb-tóra néz a 2db 1,5 szobás faház, fürdővel, hűtővel ellátott. Kilépve kis híd vezet át a tóban levő szigetre.A ház mellett mászóka és focikapu,medence is található a gyerekek szórakoztatására.Mögötte és mellette is nagy terület várja a kempingezni vágyókat.Mindenhol kialakított bográcsozó helyek vannak.

A két tó között gát található,ahol az éjszakai pecások kivilágítva horgászhatnak.Ez mellett található a 1db kis bungalló ,mely 2+1fő személy részére nyújt pihenési lehetőséget.

A nagy-tó a hátsó parkoló felől közelíthető meg. A kialakított horgászhelyeket árnyékos ősfák védik a nyári napsütéstől.Mind a két tó körbe horgászható,(egy jeggyel)nincs rájuk külön napijegy. Kialakított bográcsozóhely található.


A kuponok csak hétköznapi foglalásra érvényesek!

Nem kell hozzánk állami jegy, csak napijegy váltása van! Éjszakai horgászat minden nap van,a kaput este 9-től zárva tartjuk.Nyitás reggel 6-kor.
A tó területén meleg konyhás büfé üzemel.A faházak fűthetőek! Családi és céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk.Több napra érkezőknek kedvezményes napijegyet biztosítunk.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pozsár Zoltán
Cég
Pozsár Zoltán
Website
horgaszto-almoktava.lapunk.hu
Address
Dég, Hunyadi L. utca

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!