Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kétnapos feltöltődés és kikapcsolódás - Harkány - Siklós - Villány. A buszos utazás 1 főnek félpanzióval 53.990 Ft helyett 39.790 Ft, most fizetendő 5.950 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 30., 2024-ig!

A soknemzetiségű, aprófalvas, kiváló borokat termelő és történelmi nevezetességű városokkal büszkélkedő térséget a helybeliek „kincses Baranyának” nevezik. E hely különös kincseit jelentik gyógyvizei, ahol a fürdőhelyek gyógyulást kínálnak. A kétezer éves város Pécs, a tudomány, a diákok városa, ahol fiatalosság jellemzi a hétköznapokat.

1. nap Kirándulásunk első napján először Siklósra látogatunk. Az idilli kisvárosban megismerkedünk a történelmi nevezetességű várral és a város látnivalóival – többek között – az Europa Nostra díjjal kitüntetett Malkocs- bej dzsámival. Ezután Harkányba vezet utunk, ahol elfoglaljuk a szállást.

Ezt követően igény esetén rövid séta keretében megismerkedünk a fürdőtelep látnivalóival, nevezetességeivel, majd a délután további részében fürdési lehetőség az élményfürdőben vagy a szálloda wellness részlegében.

2. nap Délelőtt kipróbálhatjuk a hotel által nyújtott szolgáltatásokat (Szauna Világ, Kneipp taposó, pezsgőfürdő, úszómedence, élményzuhany), majd a déli órákban Harkánytól búcsút véve Máriagyűdre látogatunk. Máriagyűd a Dél-Dunántúl legismertebb katolikus zarándokhelye, története a XII. századig nyúlik vissza. Fénykorát a XVIII. században élte, amikor az ellenreformáció idején feléledt Mária-kultusz baranyai központjává vált.
Ezt követően Villányban a Bormúzeumot keressük fel, majd Villánykövesden sétát teszünk a hangulatos pincesoron és kirándulásunk befejezéseként felkeresünk egy pincét is, ahol borkóstolási és borvásárlási lehetőséget biztosítunk.

Az ajánlat tartalma:

- Elhelyezés: Harkányban, a Hotel Platánban*** 2 ágyas fürdőszobás szobákban

- félpanziós ellátás

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő

BBP és stornó biztosítás: 1.140, - Ft/fő/2 nap

Egyágyas felár: 9.900, - Ft/fő

FONTOS! Kuponos ár akkor érvényes,  ha június 15-ig a  teljes összeg befizetésre kerül!

 

Az utazás  időpontja 2024. augusztus 30-31.

FONTOS! Kuponos ár akkor érvényes,  ha június 15-ig a  teljes összeg befizetésre kerül!

Most fizetendő 5.950 Ft, a fennmaradó 33.840 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.15 órától a Népliget, Planetárium mellett
Indulás: 6.30 órakor

Az ajánlat tartalma:

- Elhelyezés: Harkányban, a Hotel Platánban*** 2 ágyas fürdőszobás szobákban

- félpanziós ellátás

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő

BBP és stornó biztosítás: 1.140, - Ft/fő/2 nap

Egyágyas felár: 9.900, - Ft/fő

 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!