Iratkozz fel hírlevelünkre!

Két napos burgenland-i kirándulás - fakultatív Aida operalátogatással: 2 nap 1 éjszaka reggelivel 1 főre 23.900 Ft. helyett 13.990 Ft. Most fizetendő 1.400 Ft. Belépő az opera előadásra 11.840 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 10., 2014-ig!

Különleges nyári kirándulás két napja során a Várvidék és a Fertő-táj UNESCO világörökségi címmel kitüntetett nevezetességei között sétálhatsz, az igazi ínyencséget pedig a szombat esti, szabadtéri AIDA operaelőadás jelenti a burgenlandi Ruston.  Az előadásra a belépőjegyet külön kell igényelni és fizetni.

Value 23 900 Ft
Discount -41 %
Teljes ár: 13 990 Ft
1400 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Különleges nyári kirándulás két napjának programja :

Első napon az Esterházyak birodalmában vendégeskedhetünk,
felkeresve a Burgenland jelképeként is ismert, impozáns Fraknó várát
(Forchtenstein), amely máig a nemesi család birtokában van. Innen
Kismartonba (Eisenstadt) látogatunk, ahol rövid közös városnéző séta után ebéd táján szabadidő keretén belül, kedve szerint dönthet mindenki az Esterházy kastély, esetleg Haydn-ház megtekintése, vagy vásárlás, kellemes séta, jó ebéd mellett. A délutáni órákban elfoglaljuk soproni szállásunkat, itt lesz lehetőség az esti előadás előtt felfrissülésre, átöltözésre. Az estét Ausztria legkisebb városában, a bájos Ruszton (Rust) töltjük. A parányi, ám nagy múltú város 2001 óta világörökségi helyszín, szinte minden háza műemlék. Az óváros kéményein mindenütt gólyák fészkelnek, a díszes polgárházak udvarain pedig kiváló bort mérnek a helyiek. Az itteni hangulatos séta után érkezünk meg a közeli szentmargitbányai római kőfejtőbe (St. Marghareten). A hajdani kőbánya szolgáltatta a lajtamészkövet Bécs olyan épületeihez mint a Stephansdom, Hofburg, vagy az Operaház, ma pedig Európa legnagyobb természetes szabadtéri színpadaként előadásoknak ad otthont. Az Aida operát 7000m2-en, csodálatos hangú énekesek és több száz szereplő kelti életre!
Vasárnap a kényelmes pihenés és reggeli után a hűség városában, Sopron belvárosában sétálunk, amely Magyarország egyik legszebb műemléki együttese. Kora délután továbbutazunk Fertőrákosra, ahol alkalmunk nyílik megmártózni a szépségéről és gyógyhatásáról is ismert Fertő-tóban. Visszaérkezés koraeste.
Választható dátumok: 2014.  augusztus 2-3. és augusztus 9-10.

A részvételi díj tartalmazza

- autóbuszos utazás,

- szállás Sopronban 3*** szállodában,

- reggeli,

- idegenvezetés és a szervezés díja.

Külön fizetendő:

- belépőjegy a várba 7 euro/fő.

- belépőjegy az opera előadásra 11.840 Ft.

Utasbiztosítás az irodában köthető.

Indulás: Budapest, Batthyány térről reggel 7.30-kor, találkozás a 86-os busz megállójában (Óbuda irányába) 7.10 perctől.

Foglalás előtt időpont egyeztetés szükséges a 06-30/592-6107 telefonszámon, vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Választható dátumok: 2014.  augusztus 2-3. és augusztus 9-10.

Most fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot és az opera előadásra a 11.840 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I.emelet 11/A


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
9400 Sopron,

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!