Iratkozz fel hírlevelünkre!

Két nap, két város! Buszos utazás Krakkóba és Zakopane-ba, reggelivel, városnézéssel 1 fő részére választható időpontban 43.490 Ft-ért! Most fizetendő: 5.520 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 19., 2024-ig!

Buszos utazás Krakkóba és Zakopanéba 1 éjszaka szállással és reggelivel! Városnézés Krakkóban, Lengyelország egyik legfontosabb városában, majd látogatás a Magas-Tátra ékszerdobozában, a bájos Zakopanéban. Kóstolja meg velünk a híres zakopanei füstölt sajtot is!

Value 43 990 Ft
 
Teljes ár: 43 490 Ft
5 520 FtVedd meg most!
Give it as a gift
Share with others

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya). (Vidéki felszállást foglaláskor jelezd). Utazás Szlovákián keresztül Lengyelországba.

Érkezés Krakkóba. Bár nem a főváros, Krakkó minden egyéb szempontból Lengyelország központja. Krakkót igazán sok mindenért lehet szeretni: fiatalos hangulatáért, történelmi és kulturális hagyatékaiért, gyönyörű épületeiért, remek éttermeiért, kávézóiért, no meg a városhoz kapcsolódó mesékért és legendákért.

 

Gyalogos városnéző sétát tesztek az idegenvezetővel: Európa legnagyobb műemlék jellegű főtere, (Rynek) Posztócsarnok, Szt. Adalbert templom, Flórián kapu, Barbakán. Ezt követően szabadprogram a hangulatos krakkói utcácskákban. Este a szállás elfoglalása Krakkóban.

2. nap: Reggeli után indulás Zakopane-ba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magyas- Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt.

Zakopane fontos szerepet játszott Lengyelország újkori kulturális történetében is, sok író, költő zeneszerző és festő élt és alkotott itt, de a XIX. század végétől mindenki, aki egy kicsit is számított ide járt nyaralni, feltöltődni és mindig hagyott maga után valami emléket. Zakopanéban és környékén híresebb és elterjedtebb ételkülönlegességet nehéz találni az OSCYPEKnél, azaz a hagyományos füstölt juhsajtnál!

Ezt a fajta sajtot a híres zakopanei sajtpiacon, és a környéken szinte mindenhol meg lehet találni. Szabadprogram a Zakopanei vásáron, majd indulás haza. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Részvételi díj tartalmazza:

 • az utazást busszal,
 • 1 éjszaka szállást,
 • a reggelis ellátást,
 • a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Részvételi díj nem tartalmazza: 

 • a belépők árát,
 • a napközbeni étkezést,
 • a biztosítást,
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő,
 • a kötelező idegenforgalmi adót, városbelépési díjat és a buszok után fizetendő parkolási díjat helyszíni fizetéssel
 •  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 •  A helyi behajtási illeték a városokra + IFA+parkolás : 70 PLN / fő (helyszínen fizetendő egy alkalommal!)
 •  Vacsora felár: 7.000 Ft/fő (1 vacsora)
 • Egyágyas felár: 8.000 Ft
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 1.200 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 2.400 Ft/fő
 • Kérik, az utazási iroda ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el! 

Belépőjegyek, fakultatív programok, várható költségek: (Helyszínen fizetendők a megadott pénznemben, készpénzben. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.) A fakultatív programok nem kötelezőek. Városnézések során mindent kívülről néztek meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges, a változás jogát fenntartják.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetünk vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 8.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást). Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van  kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek az autóbuszra: 

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M2-es autópálya, Dunakeszi/Alagi- Pihenő, Shell benzinkút, 25-ös km kő
 • Rétság, MOL benzinkút, 61 km kő
 • Parassapuszta, határátkelő 88 km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az ajánlat tartalma: Két nap, két város! Buszos utazás Krakkóba és Zakopane-ba, reggelivel, városnézéssel 1 fő részére választható időpontban 43.490 Ft-ért! Most fizetendő: 5.520 Ft!

Most fizetendő: 5.520 Ft, a fennmaradó  37.970 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpontok: 2024.04.27-28., 06.22-23., 09.28-29., 10.19-20.

Foglalás az adutours@t-online.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Amennyiben többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodában fizetendő). A helyi behajtási illeték a városokra + IFA+parkolás: 70 PLN / fő (helyszínen fizetendő egy alkalommal!). Egyágyas felár: 8.000 Ft/fő (vagy társítás). Vacsora felár: 7.000 Ft/fő. 35 fő alatti létszám esetén 8.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!