Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kastélyok és várak, Lillafüred – Diósgyőr - Miskolctapolca. Egynapos buszos kirándulás augusztus 16-án 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.990 Ft. Most fizetendő 1.050 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 16., 2020-ig!

Első állomásunk Lillafüred, országszerte híres hegyvidéki üdülőközpont a Hámori-tó partján. A hegyoldalon emelték a gyönyörű fekvésű Palotaszállót, amelyet Mátyás-korabeli vadászkastélyok mintájára építettek (az épületet csak kívülről tekintjük meg). Sétára várja a vendégeket a szálló függőkertje, melyből remek kilátás nyílik a környékre. Itt található a Szinva-patak látványos vízesése is, mely Magyarország legnagyobb függőleges esésű mesterséges vízesése húsz méteres magasságával.

Value 10 990 Ft
Discount -36 %
Teljes ár: 6 990 Ft
1050 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Diósgyőr reneszánsz vára királynék jegyajándéka, boszorkányok vesztőhelye volt. A várban a Nagy Lajos királyunk életét bemutató panoptikumot és vármúzeumot keressük fel. Egy középkori vár a történelmi Diósgyőr városában, ami ma Miskolc egyik városrésze. Már a 12. században állhatott itt erődítmény; a mai, gótikus vár a tatárjárás után épült, fénykorát Nagy Lajos uralkodása alatt élte, lovagterme a legnagyobb volt Európában.
Miskolctapolcán a Barlangfürdő nyújt kényeztetést a kirándulás után. A terület igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított Tavas-barlang, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklákból. Az Európában egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt. Sokan esküsznek a Barlangfürdő gyógyhatására is, ami elsősorban a kellemes, gyógyító barlangi klímának, valamint a meleg karsztvíznek köszönhető. Élményfürdő a barlangban. Több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit. Belépő: kb. 4.000,- Ft/fő.

Várható visszaérkezés Budapestre 21 óra körül.

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft (irodánkban kötelezően fizetendő)

Fix ülőhely: 1.000,- Ft


Az utazás időpontja: 2020. augusztus 16.

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza téren 

Indulás: 6.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!