Iratkozz fel hírlevelünkre!

Karnevál Velencében non-stop utazással!
Egy főnek 18 990 Ft helyett most akciósan 10 990 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2017. február 26.-ig!

Dél-Európában a farsang az év egyik legnagyobb ünnepe volt. Olyan kivételes időszak, amikor viszonylag büntetlenül, nyíltan is ki lehetett mondani mindent. A farsangi időszak januárban kezdődött és a nagyböjthöz közeledve nőttön-nőtt az izgalom. A farsangot a központban, szabad ég alatt rendezték Velencében, a Szent Márk téren. A karnevál hatalmas színjátékhoz volt hasonló, ahol az utcák alkották a színteret, a városlakók voltak a színészek és egyben a nézők is. A közönség az otthonából az erkélyről nézhette az eseményeket. A velencei maszkok nagyon népszerűek voltak az európai országokban is, hazánkban Mátyás király korában Olaszországból hozatták az álarcokat és a karneváli ruhákat. Napjainkra igazi idegenforgalmi látványosságnak számít, évről évre egyre többen keresik fel ezt a Világörökségek sorába is felvett csodálatos várost.

Eredeti ár: 18 990 Ft
Kedvezmény: -42 %
Megtakarítás: 8 000 Ft
10 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Program:

1. nap: Elutazás este 22 órakor Budapestről. Utazás Szlovénián keresztül Velencéig rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés a reggeli órákban Velence parkolójába, a Tronchettora. Innen a csoportkísérője gyalogosan kíséri el a csoportot a Szent Márk térre. A nap további részében szabadidő áll rendelkezésre. A Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek), az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket. Szerelmeseknek idén is ajánljuk a gondolázást, ínyenceknek pedig a pezsgő hangulatú pizzériákat. A közelben található Murano, Burano és Torcello szigetek szintén sok látnivalót kínálnak. Visszaindulás Velencéből 21 órakor. Egy éjszaka az autóbuszon.

Délután 16-16.15 között lehetőséget biztosítunk arra, hogy a már megvásárolt ajándéktárgyakat, szuveníreket bepakolhassák az autóbuszba, így nem kell ezekre vigyázni és cipelni őket a nap további részében. SŐT! Ha igazán szeretné átérezni a karneváli hangulatot, javasoljuk, hogy hozza magával farsangi jelmezét, vagy már előtte kölcsönözzön!

3. nap: Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban.

Az utazás időpontja: 2017. február 10-12., 17-19., 24-26.

Találkozás: 21.30 órakor Budapesten a Blaha Lujza téren
Indulás: 22.00 órakor
Utazás: autóbusszal
Visszaindulás: 21.00 órakor
Várható érkezés Budapestre: a reggeli órákban

Egyéb fizetendő tételek:
+ 30 €/fő (városbelépő, parkolási díj)
+ biztosítás (420,- Ft/fő/nap)

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
kalandozastravel.hu
Telefonszám
(06-1) 317-1256
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!