Iratkozz fel hírlevelünkre!

Karácsony a Mecsekben és Pécsett, kirándulás Eszékre és Mohácsra. Háromnapos pihenés 1 főnek reggelivel, 24-én büfévacsorával 45.990 Ft helyett 35.990 Ft-ért. Most fizetendő 3.600 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 24., 2018-ig!

Egy szép, meghitt karácsonyi kirándulásra hívjuk elsősorban azokat, akik nem szeretnék otthon tölteni ezt az ünnepet. Pécs és a szomszédos Eszék mellett ellátogatunk Mohácsra, hazafelé pedig a téli Balatonban is gyönyörködhetünk. A Szentestén közösen fogyasztjuk el az ünnepi vacsorát, az érdeklődőkkel pedig együtt megyünk az éjféli misére. Szeretnénk, ha a kirándulás minden résztvevője egy szép karácsonyi út emlékével térne haza.

Value 45 990 Ft
Discount -22 %
Teljes ár: 35 990 Ft
3 600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others


A háromnapos utazás programja:

1.nap:
Reggeli indulásunkat követően a Mecsek és Baranya megye fővárosába, Pécsre utazunk, mely hazánk egyik legrégebbi, műemlékekben gazdag települése, 2010-ben Európa egyik kulturális fővárosa is volt. Ott tartózkodásunk alatt a város nevezetességeit gyalogos séták keretében fedezzük fel. A nyitva tartások függvényében megnézzük a Székesegyházat az altemplommal és mellékoltáraival, az Ókeresztény emlékeket: Cella Septichora (ókeresztény sírkamra, kápolna), ami UNESCO Világörökség, a Széchenyi téren a Gyertyaszentelő Boldogasszony Templomot, mely egykor Gázi Kászim Pasa Dzsámija volt. Végig járjuk a város hangulatos sétáló utcáját, a Király utcát, érintve a 18. században épült Dominikánus házat és a Pécsi Nemzeti Színház épületét. Elsétálunk Jakováli Hasszán pasa dzsámijához, mely hazánk egyetlen kupolás terével és minaretjével teljes épségben fennmaradt középkori török temploma. Szabad időnkben lehetőségünk lesz a város további felfedezésére, elmehetünk a Barbakánhoz, vagy felgyalogolhatunk a Kálváriához, Szállásunk a sétáló utcában található, szecessziós stílusban épült Palatinus Szállóban lesz. Kora este elköltjük a közös, karácsonyi, ünnepi svédasztalos vacsoránkat a szálloda hangulatos éttermében, majd ezt követően ki-ki eldöntheti, hogy még együtt tölti az estét a csoport tagjaival, vagy esti sétát tesz a városban, esetleg lepihen a szobájában. A nap zárásaként lehetőség lesz részt venni a Székesegyházban a püspöki éjféli szentmisén.

2.nap:
Reggelit követően egy szép fakultatív kirándulásra hívjuk vendégeinket. A nap első felében a horvátországi Szlavónia területére megyünk. Elsőként a Dráva menti Alsómiholjác városkában érintjük a központban található, 1903-ban Tudor stílusban épült Majláth-kastélyt, ahol jelenleg a Városi Önkormányzat működik. Utunk célpontja a Dráva jobb partján fekvő százezres település, mely Pécs horvátországi tükörképének is tekinthető, Eszék. A város jelképe a „Tvrda”, azaz Óváros elnevezésű történelmi városrész. Vára védett műemlék, a 15. században több család kezében is volt, ezt követően a törökök uralták. A 18. század elején vált komoly erőddé. A város macskaköves sétálóutcája az itt közlekedő villamossal, szegedi hangulatot idéz. Sétálunk a történelmi központban, érintjük a jellegzetes Dráva partot, a 19. század végén épült Szent Péter és Pál katedrálist. Lehetőségünk lesz megkóstolni a szlavón konyha különlegességeit is, a szlavón kolbászt, a lepényben tálalt csevapcsicsát vagy pljeskavicát, illetve a paprika-paradicsom- padlizsán alapanyagból készült ajvárt. A nap másik részét hazánk legdélebbi Duna-parti településén, Mohácson töltjük. A város egyik legfőbb nevezetessége az évente megrendezett busójárás, amelyet 2009-ben felvettek az UNESCO szellemiörökség-listájára. A város közelében zajlott le 1526. augusztus 29-én a történelmi jelentőségű csata, melynek során a felkészületlen magyar sereg vereséget szenvedett a török túlerővel szemben. Városnéző sétánk keretében megnézzük a fontosabb nevezetességeket: Városháza, Fogadalmi Templom, Széchenyi tér, Szentháromság- szobor. Kora este érkezünk vissza szálláshelyünkre, ahol lehetőségünk lesz ismét egy svédasztalos vacsora elfogyasztására.

3.nap:
Reggelinket követően délelőtt ismét sétálunk a belvárosban, megnézzük azt, ami az első nap kimaradt, majd búcsút veszünk Baranya megye székhelyétől, autóbuszunkkal felmegyünk az 535 méter magas Misina-tetőre, ahol hazánk legmagasabb építménye, a 191 méter magas TV-torony található. Jó idő esetén lehetőségünk lesz felmenni a toronyba és gyönyörködni Pécs és a Mecsek panorámájában egy forró ital mellett. Ezt követően hazafelé indulunk. Rövid időre megállunk a „magyar tenger” fővárosában, Siófokon. Lemegyünk a kikötőhöz, sétálunk a téli Balaton partján.
Az esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- 2 éjszakai szállást a Hotel Palatinus*** 2 ágyas zuhanyozó/WC-szobáiban
- 2 alkalommal büféreggelit
- 1 alkalommal (december 24-én) büfé vacsorát
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.200 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 14.000 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:
- Pécsi Székesegyház:
10 fő alatt: 1.800 Ft/fő, GY/D/NY: 900 Ft/fő
10 fő felett: 1.500 Ft/fő, GY/D/NY: 800 Ft/fő
- Gyertyaszentelő Boldogasszony Templom:
10 fő alatt: 1.800 Ft/fő, GY/D/NY: 900 Ft/fő
10 fő felett: 1.500 Ft/fő, GY/D/NY: 800 Ft/fő
- Pécsi Székesegyház + Gyertyaszentelő Boldogasszony Templom:
10 fő alatt: 3.200 Ft/fő, GY/D/NY: 1.500 Ft/fő
10 fő felett: 2.800 Ft/fő, GY/D/NY: 1.400 Ft/fő
- Cella Septichora (Ókeresztény emlékek): 2.000 Ft/fő, GY/D/NY: 1.200 Ft/fő
- Jakováli Hasszán pasa dzsámija: 1.000 Ft/fő, GY/D/NY: 500 Ft/fő
- 2. napi egész napos Eszék – Mohács fakultatív kirándulás (minimum 20 fő jelentkezése esetén): 5.000 Ft/fő
A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal, a
parkolás, a csoportkísérés és idegenvezetés, és a szervezés díjait is.
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 1.500 Ft/fő/3 nap; 18 év alatt:
750 Ft/fő/3 nap, amely az irodában fizetendő.
- Büfé vacsora december 25-én a szálloda éttermében: 4.200 Ft/fő

Az utazás időpontja: 2018. december 24-26. (hétfő-kedd-szerda)

Most fizetendő 3.600 Ft, a fennmaradó 32.390 Ft-ot és a repülőjegy árát  az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül be kell jelentkezni az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E"épület

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!