Iratkozz fel hírlevelünkre!

Karácsony a folyók városában, Győrben, Pannonhalmi orgonahangversennyel. Egynapos buszos kirándulás december 26-án, 1 főnek 9.990 Ft helyett 6.990 Ft-ért. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 26., 2018-ig!

Egy igazi ünnepi hangulatú kirándulásra hívjuk utasainkat, amely lehet akár egy szép karácsonyi ajándék is! Sétálunk Győr-Moson-Sopron megye székhelyén, felkeressük az ezeréves Bencés Főapátságot, ahol részesei lehetünk egy ünnepi orgonahangversenynek is, végül sétát teszünk Fejér megye székhelyén, ünnepi fényekben. Tartsanak velünk, tegyük közösen emlékezetessé az idei karácsonyt!

Value 9 990 Ft
Discount -30 %
You Save 3 000 Ft
6 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Reggeli indulásunkat követően hazánk műemlékekben harmadik leggazdagabb városába, az 1989 óta Europa Nostra díjas Győrbe utazunk, melyet a folyók városának is neveznek. Rövid városnéző sétát teszünk az építészeti- és kulturális emlékekben gazdag dunántúli városban. Érintjük többek között a Napóleon házat, ahol Napóleon egy éjszakát töltött a győri csata után, az egykori Fekete Sas Fogadó barokk épületét, az Eszterházy-palotát, a Kreszta- házat, amely a Kovács Margit gyűjteménynek ad otthont, valamint a Duna és Rába összefolyása közelében, a Káptalandombon épült Püspöki Székesegyházat. A nap második részében a 996-ban alapított Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz utazunk, melyet az ezeréves évfordulón a Világörökség részévé nyilvánítottak. Az apátság későromán és koragótikus bazilikája a középkori építészet egyik remeke, melyet a monostor épülete vesz körül. Először egy közel másfél órás vezetett séta keretében megnézzük a 13. századi templomot és altemplomot, a 15. századi Mátyás király korabeli kerengőt, valamint a 19. századi klasszicista könyvtárat.
Ezt követően 13:30 órától részt vehetünk a Szent Márton-bazilikában a karácsonyi, ünnepi orgonahangversenyen. Műsoron: J.S.Bach, Vivaldi, Pikéthy Tibor művei. Akik nem szeretnének az orgonahangversenyre menni, azok többek között leülhetnek egy kávéra az Apátsági Kávézóban, elsétálhatnak az Apátsági Étteremhez, megnézhetik az Apátság nyitva tartó időszaki kiállításait.
A program végeztével hazafelé indulunk a Bakonyon keresztül, Székesfehérvár érintésével. A Királyok Városában rövid sétát teszünk, érintve a Városház téren az Országalmát, Püspöki Palotát, a Koronázó téren a Középkori Romkertet, amely a Szent István által alapított Szűz Mária prépostsági templom emlékét őrzi, amely 35 magyar király koronázásának és 15 uralkodó temetkezésének színhelye volt itt. A közös sétánkat követően szabadidőnkben önállóan folytathatjuk sétánkat a még karácsonyi díszben pompázó központban vagy elfogyaszthatjuk vacsoránkat is. A szabadprogram végeztével hazaindulunk, és az esti órákban érkezünk vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.200 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:
- Pannonhalma, Apátsági belépő helyi vezetéssel: 2.400 Ft/fő, Diák és nyugdíjas: 1.200
Ft/fő (diákigazolvány, és nyugdíjas igazolványt felmutatása szükséges)
- Pannonhalmi orgonahangverseny jegy: 3.000 Ft/fő, Diák és nyugdíjas: 1.500 Ft/fő
(diákigazolvány, és nyugdíjas igazolványt felmutatása szükséges)


Az utazás időpontja: 2018. december 26. (karácsony másnapja)

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.290 Ft-ot és a repülőjegy árát  az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül be kell jelentkezni az  utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

Indulás:
7:00 Nyugati pályaudvar melletti parkoló
7:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.
Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,
- Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E"

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!