Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kalandutazás Boszniába - raftinggal! 6 nap / 4 éj szállás 1 fő részére utazással, programokkal kedvező áron 79 990 Ft helyett 34 990 Ft-ért! Most fizetendő: 5 250 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 13., 2015-ig!

Kalandutazás Boszniába - raftinggal most 6 nap / 4 éj szállás 1 fő részére előfoglalási kedvezménnyel: 79 990 Ft helyett 34 990 Ft + 55 Euro

Value 79 990 Ft
Discount -56 %
Teljes ár: 34 990 Ft
5 250 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Ár tartalmazza: az utazást turista autóbusszal, 4 éjszaka szállást vendégházakban, csoportkísérőt, ÁFÁ-t, illetéket.

Turnusok:
2015. július 14 - 19-ig

Részletes program:

1. nap: Indulás az esti órákban. Felszállóhelyek: Budapest (Hősök tere – 23:00) és egyéb városok (érdeklődni telefonon, e-mailben). Éjszakánk utazással telik.

2.nap: A reggeli órákban belépünk célországunkba, Bosznia-Hercegovinába, mely számos természeti szépségével, ősi kultúrájával és nem utolsó sorban gasztronómiai finomságaival vonzza az idelátogatókat. Első állomásunk Szarajevó, Bosznia-Hercegovina fővárosa a különböző kultúrák találkozási helye. A legérdekesebb természetesen a Bascarsija, azaz a török városrész, amit számtalan üzlet, bazáros, apró kávézók és éttermek jellemzik. Az Óváros legfőbb nevezetessége mór stílusú díszes Sebilj kút. Szarajevótól búcsúzva szállásunk felé indulunk, Kojic törökkori kisvárosa felé, majd a Prenj hegységben a panoráma utunkon felfelé haladva, igazi bosnyák autentikus hangulatban elérjük a szállásunkat, mely egy látványos gleccser tó, a Boracko-tó mellett fekszik. Szobakiosztás után, a nap hátralevő részét pihenéssel tölthetjük.

 

3.nap: A közös reggelit követően, délelőtt elindulunk egy adrenalin dús fakultatív raftingolásra, vadvízi evezésre a Neretva folyóra. A helyszínen neoprén ruhát, mentőmellényt és sisakot kapunk, majd csónakokba szállva a profi vezetőnkkel elindulunk a kb. 20 km-es vadvízi kalandra. Kristály tiszta víz, kisebb-nagyobb zúgók, lenyűgöző zöldellő természet, sziklafalak, különleges Body Rafting is várnak ránk. Programunk egy bosnyák helyi különlegességekből álló ebédet is tartalmaz. A fergeteges hangulat garantált!

 

Az rafting ideje kb. 4-5 óra. A pálya nem veszélyes, nem kötelező evezni, előképzettség nélküli programot állítottunk össze, igény szerint lehetőség van a pálya nehézségi fokát növelni. Ár kb. 33 Euro. Este, akinek van kedve, azokkal egy kis bosnyák mulatozás közben megismerkedünk a helyi eznével, pálinkákkal, sörökkel és egymással. A bosnyák est időpontja változhat. (Aki a raftingot inkább kihagyná, annak van lehetősége a szálláson maradni és élvezni a minket körülvevő természetet, sétálni)

 

 

 

 

 

 

 

 4.nap (szabad nap): Reggelinket elfogyasztva igény szerint megismerkedhetünk a környék természeti szépségeivel, fürödhetünk a Boracko gleccser tóban. Terveztet: (Aki aktívan szeretnék tölteni a 4. napját, azok számára szervezés alatt van Mountain picnic nevű fakultatív programunk, melynek keretében a Prenj hegységet ismerjük meg, utunk során a Neretva folyón átívelő függőhídon fotószünetet tartunk és ezt követően elindulunk a Prenj hegység legszebb, érintetlen részére, ahol egy hegyi picnic keretében sajtos vagy husis bureket és tejet fogyasztunk, sétálunk a természetben, relaxálunk picnic plédeken. Program ára: kb. 10 Euro)


5.nap: Reggeli után Bosznia legismertebb, legelragadóbb, varázslatos városába, Mostarba indulunk. Az ország jelképe a szintén Csontváry által megörökített Öreg-híd, mely a Neretva folyó felett 21 m. magasan ível és köti össze az óváros két felét. Mostarban számos látnivaló található. Mostar után az ország legcsodásabb vízi látványosságához, a Kravice-vízeséshez indulunk. A lezúduló folyók víztömege egy utópisztikus lagúnát fog közre. A lagúnában fürdeni is lesz idő. A térségben kíváló, helyi narancs, lime és gránátalma pálika kóstolható, kapható. Ezt követően Bosznia gyöngyszemeként ismert Pocitelj törökkori kisvárosban tartunk egy rövidke megállót. Ezután a szállás felé vesszük utunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 


6.nap: Utolsó reggelink után, a Visoko környékén lévő Boszniai piramisok völgyébe érkezünk. 2005 óta a világ egyik legjelentősebb régészeti ásatása. A munkálatokat kezdeményező és vezető bosnyák Dr. Semir Osmanagić feltételezése szerint megtalálták Európa legrégibb és legnagyobb piramisait. A piramisok alatt alagutak, folyosók húzódnak, ezek közül a Nap piramisa alatti alagútrendszert látogatjuk meg. Megtekintjük a kultikus 32 000 éves Megalitokat és a székely magyar rovásírás emlékeit. A piramisoktól búcsúzva hazafelé indulunk. Hazaérkezés az éjszakai órákban.

 

 

 

 

 

 

 Az egyes programok az időjárás függvényében felcserélődhetnek!

A szállás:

 

 

 

 

 

 

Most fizetendő: 5 250 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Utazás ára: 34 990 Ft + 55 Euro (kiránduláskor)
Ár tartalmazza: az utazást turista autóbusszal, 4 éjszaka szállást vendégházakban, csoportkísérőt, ÁFÁ-t, illetéket.
55 Euro a kiránduláskor fizetendő! (tartalmazza az 5 napi programokat, 4 reggelit, belépőjegyeket, túravezetést a piramisban, idegenforgalmi adót). A rafting külön fizetendő – kb. 33 Euro!
Szállás: Igényes, kultúrált, hangulatos 3 csillagos vendégházakban 2,3,4 és 5 fős szobákban, egyszerű bútorzattal. Szobák egy részénél 2 szoba használ egy fürdőszobát.
Utasbiztosítás külön köthető: EUB: kb. 560 Ft/nap, Raftinghoz sport biztosítást ajánlunk!

Tudnivalók: Boszniába utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szüksége. Az utazás nem megerőltető, de a kalandutazásnak a legtöbb esetben szerves része olyan természet közeli helyszín, ami szinte sok esetben a lakott területektől távoli, ahol nem számíthatunk a megszokott civilizáció jónéhány fontos vívmányára. Szállásainkat úgy választottuk ki, hogy azok természetközeliek legyenek, hangulatosak és illeszkedjenek az utazás vagy a természetben végzett tevékenység stílusához. Ezek a szállások azonban egyszerűbbek, mint a nagyvárosokban szokásos hotelek. A kalandutazásra stabil, kényelmes cipőt ajánlunk. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért, cégünk erősen ajánlja valamely utasbiztosítás megkötését.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!