Iratkozz fel hírlevelünkre!

Igazi feltöltődés gyógyító energiával és csodás orchideákkal - Lendva-Bakonaki tó-Dobronak! Utazás 1 fő részére kedvező áron 14 990 Ft helyett 8 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 350 Ft! Több időpontban is!

Akció kép
Az ajánlat beváltható November 16., 2019-ig!

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából a választott utazás napján a kora reggeli órákban
Utazás kényelmes autóbusszal
A Lendvai vár megtekintése
Séta a hagyomány szerint gyógyító erővel rendelkező Bakonaki tó körüli erdőben, a gyógyító erejű forráshoz.
Helyi finomságok megkóstolása (fakultatív program)
A dobronaki orchideafarm meglátogatása
Hazaérkezés Budapestre az esti órákban
Rossz idő esetén a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Value 14 990 Ft
Discount -40 %
Teljes ár: 8 990 Ft
1350 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás részletei

Csoportunk a kora reggeli indulást követően, rövidebb pihenőkkel egyenesen a Lendvai várhoz érkezik. A gyönyörű épület a szlovéniai magyarság egyik legfontosabb építészeti emléke, ahol napjainkban számos állandó- és időszakos kiállítás is megtekinthető. De a 266 méter magas Lendva-hegyen álló épületből elénk táruló fantasztikus kilátás, önmagában is érdemessé teszi arra, hogy meglátogassuk. Tiszta időben megszemlélhetjük a szomszéd országok határ menti területeit is.

 

Miután fentről megszemléltük a tájat, közelebbről is megvizsgáljuk a környék legnevezetesebb helyét: Meglátogatjuk a közelben található Energia Parkot, ahol néhány éve energetikai pontokat találtak és jelöltek ki természetgyógyászok és bioenergetikusok. Azóta turisták tömegével érkeznek abban a reményben, hogy a földből sugárzó gyógyító energia kedvezően hat testükre és lelkükre egyaránt. Sokan arról számolnak be, hogy itt tartózkodásuk alkalmával rövid időn belül érezni kezdték a kedvező rezgéseket, mások szerint semmi különös energia nem érezhető itt. Ezt mindenki beállítottsága és érzékenysége szerint döntse el maga, személyesen. A közeli Szent Vid kápolna melletti forrás a legenda szerint gyógyír lehet mindenféle szembetegségekre. Az Energia Park mellett fiatalabb, vagy fiatalosabb utasaink egy minden igényt kielégítő kalandparkot is találnak. Azoknak, akik szeretnének megismerkedni a helyi ételekkel, borokkal, fakultatív programként itt lehetőség nyílik igazi magyaros, falusi vendéglátás keretében hódolni a kulináris élvezeteknek is.
Egy dolog garantált: a csodás természeti környezet, a nyugalom meg fogja tenni hatását a rohanó hétköznapokból rövid időre kilépő utasainknál, és testileg-lelkileg feltöltődve folytathatjuk utunkat a Közép-Európában egyedülálló látványossága felé.


Sokan nem is tudják, hogy a szlovén-magyar határtól mindössze néhány kilométerre található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő kertészete. 14.000 négyzetméteres üvegházban 160 -féle orchideát nevelnek, eredeti, trópusi élőhelyükhöz hasonló körülmények között. Az ide látogató turistának kialakítottak egy trópusi kertészetet, ahol négyszáz -féle trópusi növényt csodálhatunk meg. Aki érdeklődik a növények iránt, vagy csak egyszerűen szereti megcsodálni a különleges virágokat, annak szinte kötelező életében legalább egyszer ellátogatni erre a különös helyre. A gyűjtők nagy örömére nem csak nézelődni lehet, hanem orchidea vásárlásra is van lehetőség, a belépőhöz 2,5 EUR értékben vásárlási kupont kapnak a látogatók, így kedvező áron juthatunk e gyönyörű növényekhez. Csoportunkat helyi idegenvezető kalauzolja végig egy 40 perces, jó hangulatú, magyar nyelvű tájékoztató keretében.
A Föld mágikus energiáival feltöltődve, lelkünket a csodaszép virágok látványával felvértezve indulunk majd vissza kiindulási helyünkre, Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk.

Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, idegenvezetést 8 990 Ft-ért!

Most fizetendő: 1 350 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1 500 Ft)mely a buszon kötelezően fizetendő, belépőjegyeket, pl: Orchidea Farm belépő (5 EUR), Lendvai vár (6 EUR), rossz idő esetén: Lendvai Vinárium (7 EUR), étkezés költségei, utasbiztosítás.
Esős idő esetén irodánk fenntartja a jogot a programváltozásra: az Energia Park helyett a Lendvai Vinárium kilátó megtekintésére!
Csak online ügyintézés!
Jelentkezni és érdeklődni lehet a fortunatravel2016@gmail.com email címen.
Fix helyfoglalás a buszon: 1 000 Ft / fő

Az ajánlat szabad helyek függvényében, előzetes foglalás után használható fel!

Utazások időpontjai
2019.10.12.
2019.11.02.
2019.11.16.

Szabad helyekről kérem mindenképpen érdeklődjenek!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Fortuna Travel
Cég
Fortuna Travel

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!