Iratkozz fel hírlevelünkre!

Húsvéti locsolkodás Hollókőn. Egynapos buszos kirándulás április 10-én 1 főnek 15.990 Ft helyett 9.990 Ft. Most fizetendő 1.500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 10., 2023-ig!

Először Pásztóra látogatunk, ahol egy tartalmas látogatás keretében megismerkedünk a barokk ciszterci kolostorépületben kialakított múzeum kiállításaival. Többek közt a város híres szülötteinek Csohány Kálmán, illetve a Gaál István Emlékszobájával. A műemléki városközpont további különleges látnivalókat kínál. Ilyen az Oskolamester háza, vagy a közvetlen közelében feltárt középkori üveghuta és kovácsműhely is szabadtéri kiállítóhellyé vált, mely hazánkban egyedülálló ipartörténeti emlék.

Ezután Hollókőre látogatunk el. A XIII. században épült vár, az Ófalu gyönyörű műemlék együttese, a csodálatos táji környezet és a ma is élő népi kultúra jelenti elsődlegesen Hollókő látnivalóinak, értékeinek gazdagságát, melyet 1987-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. Húsvét ünnepén a falu apraja-nagyja díszes népviseletet ölt magára. Az ország egyik legnagyobb húsvéti rendezvényét találjuk itt. Gazdag folklórprogram, palóc gasztronómia, népszokások az elmaradhatatlan locsolkodással, koncertek, családi és gyermekprogramok nyújtanak feledhetetlen élményeket a vendégeknek. A színpadokon folyamatos program várja a bájos ékszerdoboz-faluba látogatókat, ahol az Ófalu parasztházai és köves utcája visszarepít minket az időbe. (A rendezvényre belépőt kérnek, ami több kiállítóhely belépőjét is tartalmazza.)

Várható haza érkezés Budapestre 19-20 óra körül.

Belépők: kb.: 6.500,-Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő


Az utazás időpontja: 2023. április 10.

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 8.490 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 7.00 órától a Blaha Lujza téren  

Indulás: 7.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!