Iratkozz fel hírlevelünkre!

Húsvét Schlosshofban és Pozsonyban! Egynapos buszos kirándulás április 22-én egy főnek 9.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 22., 2019-ig!

Az utazás programja:

Első állomásunk Pozsony ahol a Park Inn Szálloda előtt szállunk ki az autóbuszból. Egyúttal itt találkozunk a helyi idegenvezetővel, aki egy 2 órás városnézés keretében mutatja be a várost és érdekességeit. A gyalogos séta során kívülről megtekinthetjük a Várat, a Nemzeti Színházat és a Vigadót, a Mihály kaput, az Academia Istropolitanat, a Magyar királyi kamara épületét, a híres pozsonyi diéták színhelyét. Látjuk a Főteret az Régi városházával és szebbnél szebb egykori főúri palotákat. A városnézés után szabadidő. További látnivalók a Duna parti sétány, Ferences templom, Mirbach palota.
Helyi költség: kb. 5 €

Value 9 990 Ft
Discount -40 %
You Save 4 000 Ft
5 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Városnézésünk után tovább utazunk a Schlosshof-i kastélyhoz. Savoyai Jenő építtette, majd Mária Terézia uralkodása alatt nyerte el mai formáját. A Hof kastély a 18. században grandiózus fogadások és fejedelmi vigasságok színtere volt. A legdrágább bútorokat, anyagokat és műalkotásokat felvonultató berendezés még az építészetnél is jobban bizonyítja a fejedelmi tulajdonos gazdagságát és műérzékét. Hosszú évek során sikerült szinte az egész, már elveszettnek hitt eredeti enteriőrt megtalálni és darabról darabra az eredeti módon elrendezni. Így a császári lakosztályok, a fényűző díszterem, vagy a két emeletet elfoglaló, kupolákkal díszített kápolna ismét pontosan úgy láthatók, mint ahogyan egykor a kor legjobb művészei megalkották őket.

Európában csak kevés barokk kert pompája fogható a Hof kastély hét teraszon elhelyezkedő kertjéhez. A történelmi források és Canaletto festménye tette lehetővé a kert minden részletre kiterjedő helyreállítását. Húsvét idején kirakodó vásárral várják a látogatókat és a már nyíló tulipánok és más pompázatos virágok festői keretet adnak a Hofbéli Ünnepi Kastély eseményeinek.
Kastélylátogatás vezetéssel 20 fő fölött: Felnőtt: 16 €, Gyermek (6- 18 év) 11 €.

Visszaindulás 17 órakor, várható visszaérkezés Budapestre 20 - 21 óra között.

Kupon tartalma:

- utazás autóbusszal

- szervezés

- utaskísérő

Egyéb költségek:

- Biztosítás: 450,- Ft/fő 

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft (kötelezően irodában fizetendő)-


Az utazás időpontja 2019. április 22. (Húsvét hétfő).

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb fizetendő:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 450,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft (kötelezően irodában fizetendő)

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza téren
Indulás: 7.00 órakorAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!