Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hosszú hétvége Velencében a gondolák és lagúnák városában, a Miramare kastély és a postojnai Barlang felkeresésével. 3 nap 2 éjszaka félpanzióval 57.990 Ft helyett 39.990 Ft. Most fizetendő 4.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 28., 2015-ig!

Olaszországban található a világ egyik legegyedülállóbb, legkülönlegesebb és egyben legszebb városa. Ez a város nem más, mint Velence. Velence olasz nevén Venezia, a lagúnák városa, ugyanis az Adriai-tenger északi részén terül el, méghozzá a Velencei lagúnában. Ez a lagúna a Pó és a Piave folyó torkolata között található. Velencét sokszor nevezik a „víz városának”, valamint a „fény városának”. Nem is csoda, hiszen az egész város a vízen fekszik. Az épületek, a terek mind, mind a vízre épültek, és a közlekedést is hajókkal oldják meg.

Value 57 990 Ft
Discount -31 %
Teljes ár: 39 990 Ft
4 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A három napos utazás programja:

1. nap: Indulás kora reggel Budapestről, majd folyamatos utazás Szlovénián át Olaszországba. Útközben látogatást teszünk a tengerparton álló, hófehér márványból épített Miramare kastélyban, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg és felesége, Sarolta hercegnő részére épült a XIX. század romantikus építészetének remekeként. A főhercegi pár elegáns szobái eredeti pompájukban, a korabeli berendezési tárgyakkal ékesítve látogathatóak. A növényritkaságokkal beültetett, szép fekvésű kastélypark pedig külön élmény. Továbbutazásunkat követően este a szállás elfoglalása Jesoloban, vacsora.

2. nap: Reggeli után Punte Sabbioni kikötőjéből áthajózunk a Szent Márk térre. Csodálatos látvány, ahogy a végtelennek tűnő lagúnavilágból kibontakozik a dózsék pompás városa. Érkezés után szabadprogram, vagy igény szerint rövid közös séta a csoportkísérő idegenvezetővel: megismerkedünk az UNESCO világörökség részét képező óváros leghíresebb nevezetességeivel: Dózse Palota, Sóhajok hídja, Campanile, Szt. Márk Bazilika. A Napóleon által „Európa legszebb szalonjának” nevezett térről hangulatos utcákon tovább haladva közös sétánkat a Canal Grandén átívelő Rialto hídnál fejezzük be.

Fakultatív programlehetőség: hajós szigettúra Murano és Burano szigetére

A lagúnavilágban hajózva idegenvezetőnk mesél a szigetek keletkezéséről és sajátosságairól, majd kikötünk az üvegművességéről híres Murano szigeten. Lehetőségünk lesz ellátogatni egy műhelybe, ahol bepillantást nyerhetünk abba, miként formálódik a mesterek keze által a forró üveg finom műalkotásokká, dísztárgyakká. Második megállónk a szomszédos Burano szigeten lesz, amely bájos, színesre festett házairól és kézzel varrott csipkéiről nevezetes.  

Délután szabadprogram, a nap további részében ki-ki kedve szerint töltheti el idejét a városban. Este visszatérés a szállásra, vacsora.

3. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangját, az UNESCO világörökségi címmel büszkélkedő Postojnai cseppkőbarlangot. A közel kétszáz éve felfedezett barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően helyi vezető kíséretében gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Délután továbbutazás Magyarország felé, visszaérkezés az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a háromcsillagos szállást  

- a félpanziós ellátást

- idegenvezetést

- a szervezés díját.

Egyágyas felár: 6.500 Ft.


Az utazás időpontja: 2015 május 1-3., vagy május 23-25.

Külön fizetendő belépőjegyek: (a belépő árak májusig változhatnak)

Hajójegy és városi behajtás: május 1-3: 20 EUR, fakultatív szigettúrával együtt 30 €, május 23-25

25 EUR, fakultatív szigettúrával együtt 35 €.( sajnos itt egy drágább időszak árait kell fizetni)

- Postojnai cseppkőbarlang​: Felnőtt: 23 EUR, D 16-25 év 19€, Gy 6-15 év 16, 

- Miremare kastély: F 6€, D 18-25 év  4€

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Most fizetendő 4.000 Ft, a fennmaradó 35.990 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Indulás 2015. május 1-én:

06:00 Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló

06:30 Batthyány tér, 86-os busz Óbuda felé tartó megállója

Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!

Vidéki felszállási lehetőségek:

Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km

Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója

Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

Baleset-Betegség-Poggyász biztosítás Irodánkban kedvező áron köthető!

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!