Iratkozz fel hírlevelünkre!

Horvát tengerparti nyaralás Vir szigetén, a TengerpartiVillában, 8 nap 7 éjszaka 4 fő részére, önellátással 154.500 Ft helyett 115.900 Ft. Most fizetendő 17.400 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 5., 2014-ig!

A TengerpartiVilla, Vir intenzíven fejlődő, újabb és modernebb, a vad nyári Jugo széltől védett, északi részén található, ahol csodálatos a kilátás a Velebit hegységre. A ház 2005-ben épült a Bobovik részen, közvetlenül a tengerparton. Kilátással a tengerre, Pag-szigetre, valamint a Velebit-hegységre. A háztól nem messze található a homokos Žitna öböl. 

 

Value 154 500 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 115 900 Ft
17 400 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A TengerpartVilla  a sziget egyik legszebb épülete. A szálláshelyen  teljesen felszerelt, igényesen kialakított apartmanokkal várják a vendégeket, akiknek nem kell lemondaniuk a kényelemről, hiszen teljesen felszerelt konyha, légkondicionált szoba(külön térítés ellenében, melynek díja 10 € naponta), tengerre néző balkon teszi még kellemesebbé a nyaralást.Gyorsan, Budapestről (645 km) mindössze 6,5 óra alatt elérhető, és az út 95%-a autópálya.Kisgyermekes családoknak is nyugodtan ajánlható, hiszen itt és a környéken homokos, lassan mélyülő strandok találhatóak. Ezen a vidéken fekszik Horvátország leghosszabb egybefüggő homokos partszakasza.

 

Az ajánlat a következőket tartalmazza:

- Elhelyezés 4 főre hatfős apartmanban 

- Minden apartman klímával felszerelt, amiért csak akkor kell fizetni, ha kéri

- Tengerre néző balkon

- Több autó számára  parkoló biztosítása

- Nem csak a kulcsokat adják  át Magyarországon, hanem a teljes szezonban a helyszínen recepciós található, így bármilyen kérdés, probléma esetén, a helyszínen, magyar nyelven kap tájékoztatást, illetve segítségnyújtást.


Az akció kizárólag 2014. 06. 28.-tól 2014.07.05-ig érvényes, időpont változtatásra nincs lehetőség, mivel egy szabad apartman van. Leggyorsabban teljes árat ( MindenUtazásKuponnak most  fizetendő 17.400 Ft,  a szolgáltatónak igénye szerinti fizetéssel a fennmaradó 98.500 Ft) kiegyenlítő vásárlóé az ajánlat.

Foglalás előtt időpont egyeztetés szükséges az info@tengerpartivilla.hu e-mail címen, vagy a +36-20/92-62-032-es telefonszámon.

További fő esetén 3.000 Ft/fő/éj fizetendő, /gyermekre is/


A háztól nem messze található a homokos Žitna öböl. A tengerpart a ház előtt kavicsos-köves, ezért védőcipő használata javasolt. 

Ágyneműhuzatot és törölközőt vinni kell.

Most fizetendő 17.400 Ft, a szolgáltatónak igénye szerint  a fennmaradó 98.500 Ft. Az árak az IFA-t nem tartalmazzák, helyszínen kell fizetni 18 év felett 1 euro/fő/nap

Üdülési csekk, csak magyarországi szálláshelyeknél használható fel, ezért nem áll módunkban azt elfogadni.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Tengerparti Villa
Cég
Zakar Szabolcs
Website
tengerpartivilla.hu
Phone
(06-20) 926-2032
Address
Vir Bobovik, XV.52

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!