Iratkozz fel hírlevelünkre!

Heiligenkreutz, Laxenburg és Baden bei Wien kolostor, várkastély, fürdőváros és rózsakert a bécsi erdőben! Egynapos buszos kirándulás 9.500 Ft helyett 7.200 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 5., 2015-ig!

Egy látnivalókban és programban is gazdag kirándulásra invitáljuk Önöket. Utunk első állomása a heiligenkreutzi kolostor cisztercita apátságába vezet. Az 1133 óta folyamatosan működő, a szerzetesek gregorián énekei által is világhírűvé vált kolostor a középkori építészet műremeke. Az érdekes helybeli vezetés során megismerkedünk a kolostor életével és látnivalóival. Ezt követően folytatjuk tovább utunkat a Laxenburg kastély felé, amely Európa egyik leglátványosabb kastélya. A kastélypark 280 hektáros területe a 18. és 19. századi főúri kertépítészet mintapéldája. A park legismertebb épülete minden bizonnyal a Franzensburg, amely 1798 és 1801 között épült, és 1835-ig folyamatosan bővült. I. Ferenc császár egy középkori lovagvár utánzatát építtette a kastélytó közepén kialakított mesterséges szigetre. Sissi császárné a pompás esküvőt követően itt töltötte mézesheteit Ferenc József császárral. A Laxenburg-kastélyban született a tragikus sorsú Rudolf trónörökös és lánytestvére, Gizella főhercegnő is. A tavon kis hajócskákkal kelünk át, közösen bejárjuk a kastély különleges termeit, majd szabadidő keretében lesz lehetőség a gyönyörű parkban is sétálni. Kirándulásunk utolsó állomása Baden bei Wien a szőlőhegyekkel körbevett fényűző fürdőváros. A fürdőhely a gyógyhatású kénes termálvizeinek köszönheti népszerűségét, amely a római időktől napjainkig töretlen. Baden a fürdőről, rózsáiról és a zenéről egyaránt híres, hiszen Beethoven itt komponálta a IX. szimfóniát. Kellemes városnéző séta során ismerkedünk meg a biedermeier császári nyaralóhely nevezetességeivel, látványosságaival valamint betekintünk a látogatásunkkor zajló badeni rózsanapok programjaiba. A kíváncsibbak még egy Császármorzsa show-n is részt vehetnek, ellesve készítésének fortélyait és megízlelve Ferenc József - eredeti recept által készülő - kedvencét. A koraesti órákban indulunk vissza Magyarországra.(A programok sorrendje változhat.)

Value 9 500 Ft
Discount -24 %
Teljes ár: 7 200 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezést,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Az egynapos buszos kirándulás időpontja 2015. június 27. (szombat)

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.500 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Külön fizetendő belépőjegyek:

Heiligenkreutz kolostor belépő: 8,- EUR/fő felnőtteknek, 7,-EUR/fő nyugdíjasoknak és 4,- EUR/fő diákoknak, gyermekeknek.

Laxenburg kastély belépő: 14,- EUR/fő, gyermekeknek 14 éves korig 7,- EUR/fő, amely tartalmazza a Franzensburg kastélyba szóló belépőjegyet, 2 alkalommal a hajó használatot, idegenvezetést és kétszeri Laxemburg Express használatot.

Beethoven ház, csoportos és nyugdíjas jegy: 4,- EUR/fő, gyermek és iskolás 15 éves korig: 3,-EUR/fő,

Császármorzsa show, bemutató, kóstolás, recept: 7,- EUR/fő

Indulás:

06:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló)

06:15 Batthyány tér (86 –os busz Vásárcsarnok előtti megállója)

Vidéki felszállási lehetőségek:

07:00 M1 autópálya 64-es km-nél lévő Schell benzinkút

07:30 Mi autópálya Arrabona pihenőhely, Győr

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási  időpont előtt érkezzenek az fenti indulási helyszínekre.

Érkezés haza: a késő esti órákban

Utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) irodánkban köthető.

Vevőtájékoztató:

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda - MKEH engedély szám: U001537 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!