Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hegygvidéki pihenés Dobogókőn! 2 éjszaka 2 fő részére bőséges reggelikkel kedvező áron 49 900 Ft-ért! Most fizetendő: 7 500 Ft! 11.04-12.15-ig gyertyafényes vacsorával vagy egész napos fürdőbelépővel ajándékozzuk meg!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 15., 2024-ig!

Hegyek-völgyek-folyók-fürdők-történelmi városok metszéspontjában, végtelen erdők ölelésében, 30 féle élmény és wellness program kínálatával, teljesen felújított és gazdagon bútorozott szobákkal és apartmanokkal, vadonatúj csodaszép fürdőszobákkal, méltán dicsért éttermi szolgáltatással várjuk a Dobogókői Platán panzióban.

- Felhasználhatóság: 2024 december 15-ig
- Minden napi reggelijüket széles választékú étlapról állíthatják össze.
- Ha pihenésüket november 4 és december 15 között tervezik, akkor a szálláshely megajándékozza Önöket az egyik nap étlapról összeállítható gyertyafényes vacsorával, vagy egésznapos élményfürdőzéssel a 15 000 nm-es közeli esztergomi élményfürdőbe vagy a Leányfalusi termálfürdőbe.
- Jó idő garanciát adunk üdülése minden napjára, így az esős napokon ajándékként egésznapos élményfürdő belépőt biztosítunk Önöknek!
- Hétvégéken ünnepnapokon főszezonba, iskolaszüneti időszakban is szeretettel látjuk.
- 4 féle szobatípusból választhatja ki kedvencét: Franciaágyas szobákkal, kétszobás apartmanokkal, luxus apartmannal.

Szálláshelyünk nem fogad 6 év alatti gyermekeket!

 

Panziónk az erdei kiránduló útvonalak kiinduló pontjánál, az erdő ölelésében helyezkedik el. A 7 termál és élményfürdő közelsége, a Duna-kanyar szépsége, Szentendre-Esztergom-Visegrád szomszédsága végtelen program lehetőséget nyújt a pihenésük személyre szabott eltöltéséhez.

A 30 féle wellness- élmény- kulturális és gasztronómiai élmény elem kínálatunkkal minden napját aznapi hangulata szerint alakíthatja. 30 féle ételből összeállítható gyertyafényes vacsorával járunk a kedvében, bor, sör, süti, fagyi maratonra van lehetősége, Dunai hajóutak várják, erdei vezetett kirándulásokon, vagy erdei kerékpártúrán vehet részt, közeli horgász paradicsomokban lazíthat, zenés táncos esték vidám hangulatát élvezheti a Duna partján, szabadtéri színházi előadásokat élvezhet, Visegrádi lovagi tornán vehet részt, téli-nyári bobpályát használhat, hangulatos sétákat tehet a szomszédos történelmi városokban, Szentmise után bejárhatja az Esztergomi Bazilika termeit és kupoláját, …. és ezek még a felét sem teszik ki annak, amit kínálni tudunk Önöknek az ittlétük alatt! Érkezzen felkészülten, tájékozódjon a 30 féle ajánlott program lehetőségről a www.platanpanzio.hu weboldalon.
Családja kedvenc szállás típusát 4 féle szobatípusa közül választhatja ki. Jól felszerelt franciaágyas szobák, 40 nm-es luxus apartman kétszemélyes sarokkáddal, két szobás, teraszos apartman dupla fürdőszobával.
Ajánlatunk jól felszerelt kényelmesen berendezett franciaágyas szobákra vonatkozik, hétköznapokon, szezonon kívüli időszakra, felár ellenében azonban luxus és családi apartmanokra is igénybe vehető az ajánlat sőt, hétvégéken és iskolaszüneti időszakban is szeretettel várjuk.

Jó idő garancia szabályzata: Esős időben, ha az „Időkép” időjárási portál előrejelzése szerint Dobogókő térségében több mint 4 órát meghaladó idő intervallumban legalább 55%-os eséllyel várható eső, akkor ingyenes belépést biztosítunk a 15 000 nm-es Aquasziget élményfürdőbe, mely csak 15 percre helyezkedik el tőlünk.

Az ajánlat tartalma: 3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére bőséges reggelikkel kedvező áron 45 000 Ft-tól!

Most fizetendő: 7 500 Ft, a fennmaradó összeget a szállásnak kell kifizetni!

Az ajánlat felhasználható: 2024. december 15-ig, szabad helyek függvényében, előzetes foglalás után, hétvégén és szezonban felár megfizetése mellett.

2 éjszakás csomag induló napjai: Hétfő, szerda, péntek
● Hétvégi felár : 20 000 Ft/ csomag. Hétvégén vasárnap 18 óráig tartózkodhat a szobában!
● Iskolaszüneti időszak felára : 20 000 Ft/ csomag.
● Luxus és családi apartman felára 10 000 Ft / éjszaka.
● Parkolás ingyenes
● Érkezés 12 órától távozás 10 óráig.
● A többnapos nemzeti ünnepeinkkor a csomag hosszának meg kell egyeznie a az ünnepi időszak hosszával, így akár további napokat kell hozzá vásárolni. Az ünnepi időszak valamennyi napján főszezoni felár fizetendő.

Foglalási szabályzatunk értelmében az időben le nem mondott foglalás teljes összegét ki kell fizetni.
A kupont a foglalás időpontjában beváltjuk, amiről voucheres visszaigazolást küldünk a vendégnek. Ha nem érkezik meg a lefoglalt időpontja szerint elvesztette az üdülés lehetőségét, ha időben lemondja vagy változtatja akkor a voucherünk a végtelenségig felhasználható.

Platán Panzió
Telefon: 06-26-347-680 / e-mail: platanpanzio@t-online.hu
GPS koordináták: É: 47.71815 / K:18.88878


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Dobogókő Szállás
Cég
Erdei Wellness KFT
Website
dobogokoszallas.hu
Phone
(06-26) 347-680
Address
2098 Pilisszentkereszt, Téry Ödön u. 15.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!