Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hajókirándulás a Dunakanyarba, Szentendrei, Esztergomi és Váci városnézéssel. Egynapos utazás hajóval 1 főnek augusztusban 13.990 Ft helyett 10.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.390 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 29., 2020-ig!

Ez alkalommal egy egész napos dunai sétahajózásra hívogatjuk utazótársainkat. Hajónk a vidék három legfontosabb településén köt ki: a 19. századi hangulatot idéző rác városkában Szentendrén, az egykori királyi székhelyen Esztergomban és a Dunakanyar központjában, Vácott. Körbe utazzuk a Szentendrei szigetet és a kivilágított Budapestre érkezünk vissza az esti órákban.

A kirándulás programja:

A reggeli találkozót követően a Batthyány téri hajóállomásról indulunk utunkra. A Duna jobb partján hajózunk Szentendre felé. Útközben érintjük a Margit- és az Óbudai-szigetet, majd a Szentendrei-Dunaágon folytatjuk utunkat.
Mintegy másfél óra hajózás után elsőként hazánk egyik legbájosabb kisvárosában, a Duna partján épült mediterrán hangulatú Szentendrén kötünk ki. 19. századi hangulat,
macskaköves utcák, barokk házacskák, nyüzsgő Duna-parti sétány, színes teraszok fogadják az ide látogató vendégeket. A közel másfél órás itt tartózkodásunk ideje alatt a zegzugos sétáló utcákban barangolunk, érintve a szerb ortodox templomot, a Fő teret, és természetesen a Duna-korzót.
A szabadidőt követően tovább hajózunk a 31 km hosszú Szentendrei-sziget mellett a
Dunakanyar irányába. Megcsodálhatjuk útközben a 328 méter magasan épült visegrádi
Fellegvárat. Elhaladunk Nagymaros, Dömös, Zebegény, Szob települések mellett, érintjük az Ipoly torkolatát. Innen már a Duna határfolyó, hiszen az egyik oldala hazánk területe, míg a másik oldala Szlovákia.

Value 13 990 Ft
Discount -21 %
Teljes ár: 10 990 Ft
1390 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Koradélután érkezünk meg a Dunakanyar legfelső városába, a magyar római katolikus egyház központjába – érseki székhely és főegyházmegye, Esztergomba. A hajóállomás a 2001-ben újjáépítve átadott Mária Valéria hídnál található. A háromórás tartózkodásunk alatt felsétálunk a több mint 50 méter magasan álló esztergomi várhoz, mely a Bazilikával együtt a város fő látnivalója. Itt látható az egyetlen épen maradt magyar reneszánsz kori épület, a Bakócz-kápolna. Lenyűgöző innen a kilátás a Dunára és a környező vidékre. Hazánk legnagyobb katolikus templomának megtekintését követően lehetőség lesz bemenni a Főszékesegyházi Kincstárba, mely hazánk leggazdagabb egyházi kincstára, ötvös- és textilgyűjteménye világhírű. Majd sétálunk a város főterén álló barokk Városháza árkádjai alatt – a helybéliek lábasháznak is nevezik az árkádok miatt, érintjük a Müller házat – ma posta működik benne, megpihenhetünk a bécsi kávézók mintájára épült közkedvelt Szamos Cukrászda teraszán, mely Babits Mihály törzshelye volt egykoron.

Késő délután hajóra szállunk és elindulunk Budapest irányába. Ismét gyönyörködhetünk a varázslatos dunakanyari panorámában. Ezúttal a fő Duna ágon megyünk, a Szentendrei- sziget másik oldalán. Verőce és Kismaros érintésével mintegy másfél óra utazást követően érkezünk a Dunakanyar központjaként számon tartott településre, amely 1000 éves püspöki székhely, Vácra. A Duna bal partján elhelyezkedő barokk város szépen felújított épületeivel, kanyargó kis utcácskáival, árnyas Duna-parti korzójával vonzza az ide látogató vendégeket. A közel egy órás séta keretében megtekintjük a 18. század második felében klasszicista–késő barokk stílusban épült monumentális Székesegyházat, majd hazánk egyik legszebb háromszög alakú barokk terének, a Március 15. tér hangulatos épületeit vesszük sorba: többek között a Polgármesteri Hivatalt, Egyházmegyei Gyűjteményt, barokk–rokokó stílusban épült volt Domonkosrendi templomot. A séta keretében nem maradhat ki hazánk egyetlen Diadalívének a megtekintése sem. Természetesen lesz arra is egy kis idő, hogy egy hangulatos cukrászda teraszán megpihenjünk.

Este indulunk tovább hajónkkal, és újabb másfél  óra hajózás után érkezünk vissza a már kivilágított Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- a dunai hajózást 250 fős kirándulóhajóval,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
- Ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, 
- Audiós eszköz fülhallgatóval: 700 Ft/fő, amely szerződéskötéskor az utazási irodának fizetendő,
Az audiós eszközök átvételekor vállalom a 16.000 Ft kötbér megfizetését, a városnézések során az általam használt audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén.

Külön fizetendő belépődíj:
- Esztergomi Bazilika és Kripta (Altemplom) vezetéssel: 800 Ft/fő
- Főszékesegyházi Kincstár egyénileg: 1.000 Ft/fő, diák, nyugdíjas: 500 Ft/fő, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes.

Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megléte az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 400 Ft/fő,

A belépődíjak a foglalási díjakat is tartalmazzák. A díjak az idegenvezetőnek Forintban fizetendők, amelyek összege időközben változhat.
Az utazás időpontja 2020. augusztus 29. (szombat)

Most fizetendő 1.390 Ft, a fennmaradó 9.600 Ft-ot az Pannonia Program- és Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen Polgár u. 8-10. „E” épület alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A részvételi díj tartalmazza:
- a dunai hajózást 250 fős kirándulóhajóval,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
- Ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodának fizetendő,
- Audiós eszköz fülhallgatóval: 700 Ft/fő, amely szerződéskötéskor az utazási irodának fizetendő,
Az audiós eszközök átvételekor vállalom a 16.000 Ft kötbér megfizetését, a városnézések során az
általam használt audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén.

Külön fizetendő belépődíj:
- Esztergomi Bazilika és Kripta (Altemplom) vezetéssel: 800 Ft/fő
- Főszékesegyházi Kincstár egyénileg: 1.000 Ft/fő, diák, nyugdíjas: 500 Ft/fő, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes
A belépődíjak a foglalási díjakat is tartalmazzák. A díjak az idegenvezetőnek Forintban fizetendők, amelyek összege időközben változhat.

Indulás:  

6:45 Batthyány téri hajóállomás
Kérjük, hogy 20 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!