Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha még nem voltál a Velencei Karneválon, vagy ismét el szeretnél oda jutni, itt a lehetőség! Velencei Karnevál busszal, utazás 1 főnek 17 990 Ft helyett 12 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 950 Ft! Több időpontban!

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 3., 2019-ig!

Ha rendszerint eleged van a télből és alig várod már a jó időt, az utazgatások időszakát, űzd el velünk a szürkeséget a Velencei Karneválon, ahol garantált a jó szórakozás!

Value 17 990 Ft
Discount -28 %
Teljes ár: 12 990 Ft
1950 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház parkolójából a választott utazás napján késő este. (Egyéb csatlakozási lehetőségekről az útvonalon érdeklődj a kupon beváltásakor!)
Utazás kényelmes autóbusszal
Velencei városnézés idegenvezetéssel
Fakultatív program a Karnevál forgatagában
Hazaérkezés Budapestre a vasárnap hajnali órákban

Velencét mindenkinek látnia kell legalább egyszer életében. És miért ne pont a világ egyik leghíresebb karneváljának idején látogassuk meg e csodás várost?
Akik velünk tartanak a karnevál három hétvégéjének egyikén, azoknak garantált a jó szórakozás.
Csoportunk pénteken késő este indul el Budapestről. Rövid pihenőkkel folyamatos lesz az utunk Velencéig, ahová a szombat reggeli órákban hajózunk majd át.

Idegenvezetőnk rövid ismertetést tart a város történetéről, legfontosabb látnivalóiról, Murano meglátogatásának lehetőségéről. Ezután mindenki kedvére, önállóan belevetheti magát a karneváli forgatagba.

A Velencei Karnevál története 1094-re vezethető vissza. Az akkori esemény hatalmas bállal kezdődött, melyet számtalan koncert és színielőadás kísért a város terein. A város lakosai már ekkor is jelmezt öltöztek, melynek fő jellegzetessége a fekete velencei köpeny volt. Ettől kezdve a minden a évben megrendezett Velencei Karnevál egyre nagyobb és híresebb lett. Virágkorát a 18. században élte, mígnem 1797-ben Napóleon betiltotta. Csak az 1970-es évek során sikerült újra feltámasztani. Régi hangulatát ugyan soha nem nyerte vissza, de „feltámadása” óta Európa leghíresebb és legelegánsabb karneválja lett, melyen a számtalan országból összegyűlt tömeg együtt ünnepli a természet újjászületését.

Visszaindulás az esti órákban, folyamatos buszút kisebb megszakításokkal, hogy vasárnap hajnalban már ismét Budapesten mesélhessük el barátainknak, családtagjainknak a csodás élményeket.

Az ajánlat tartalma: utazás 1 fő részére 12 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 950 Ft, a fennmaradó összeget az utazási irodának kell kifizetni!

Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1 500 HUF/fő), amely a buszon kötelezően fizetendő, az utasbiztosítást, a hajójegyet és az esetleges belépőjegyek árát.
Hajójegy ára 25 EUR, mely kötelezően fizetendő!
Csak online ügyintézés!
Jelentkezni és érdeklődni lehet a fortunatravel2016@gmail.com email címen.
Fix helyfoglalás a buszon: 1 000 Ft / fő (igény szerint)

Választható időpontok:
2019.02.15-17.
2019.02.22-24.
2019.03.01-03.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Fortuna Travel
Cég
Fortuna Travel
Address
, Velence

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!