Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gyulán, a fürdővárosban, az "Arika Vendégház" -ban, a Gyulai Várfürdő közelében: 2 főre 3 nap / 2 éj: 15 990 Ft helyett 10 990 Ft-ért. Most fizetendő: 1 645 Ft. Szép Kártya elfogadó hely. 2014 nyári kupon!

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 15., 2014-ig!

A vendégház, mely egy szép polgári kúria, Gyulán a fürdőövezetben, a belvárosban található, igényesen berendezett, a felújított várfürdő és az egyedülálló téglavár teljes közelségében. A Vendégház és a gyulai Várfürdő között mindössze 200 m a távolság. Gyula város centruma a szállástól 150 méterre van. Különleges ez a kupon: Jún. közepéig beváltható. Mind három Szép kártya elfogadó hely. 

Value 15 990 Ft
Discount -31 %
Teljes ár: 10 990 Ft
1645 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A Vendégház felépítése:

Szalon TV-vel,

konyha,

apartmanok fürdőszobával és WC - vel,

mikro,

hűtő,

TV minden apartmanban.

2 és 4 ágyas szobák várják a vendégeket. 


A kupon tartalma: 

2 fő részére

 3 nap: 2 éjszaka szállás


fakultatív:

reggeli 1 990 Ft/alkalom/2 fő


Gyula nevezetességei:

Várfürdő:

gyógyfürdő, élményfürdő, strand- kicsiknek, és nagyoknak egyaránt. Télen, nyáron egyaránt kellemes a fürdőzni szeretőknek, a gyógyulni vágyóknak. 

 

Százéves cukrászda Gyula

A cukrászda elsőként az 1840-ben üzemelt. Napjainkban is régi, tökéletesen restaurált bútorokkal van berendezve, melyeket az idelátogatók használhatnak. Ma is cukrázdaként működik, éredmes betérni egy kávéra, fagylaltra és hagyni, hogy megérintsen bennünket a régi korok hangulata. A cukrászdában egy kisebb kiállítás is látható a korabeli mesterek szerszámaiból, eszközeiből. Egész éven át nyitva tart. A 100 éves cukrázda valójában sokkal több ideje üzemel, mint a a nevéből kitűnik. A gyulai költő Simonyi Imre is naponta ellátogatott ide. Ha Gyulán jár, ne hagyja ki ezt a patinás helyet! Nyáron a terasz is üzemel.


A Gyulai vár

A gyulai vár a 15.század első felében épült. Leírások az egyetlen épen maradt alföldi téglavárként említik, mely 130 évig török kézen volt. (1566-1695) A nyári színházi rendezvények, előadások egy részét a várudvarban tartják több mint 40 éve. A várfürdő és a gyulai vár között a csónakázótó terül el, ahol nyáron a szabadtéri játékok, a jazzfesztivál ideje alatt tószínpadot állítanak fel, a fellépések egy része itt zajlik.


Csigakert

A Csigakert a Mátyás király és a Part utca között terül el. Közvetlen szomszédságában a várfürdő.  Kellemes pihentető sétát tehetünk itt, szépen rendberakott, gondozott park. Azért ez a neve, mert korábban volt egy mesterségesen létrehozott dombon egy csiga alakban lefutó sétány. Kattintson a képre, és nézzen körbe a helyszínen!


A gyulai evangélikus templom

A 80 éves gyulai evangélikus templom bemutatása képekben, melyben interaktív panoráma fótókat láthat a templom belső teréről több nézőpontból készítve. Olyan helyekről tekitheti meg a templomot, ahonnan ritkán nyílik alkalma látogatónak szemlélődni. Közvetlenül az orgona mellett készült gömbpanorámát is megtekinthet.


Telefonos bejelentkezés szükséges:  20 / 82-30-829

 

A helyszínen fizetendő:  380 HUF (IFA) / fő / nap

 

Fizetés: most fizetendő: 1 645  Ft, a  fenn maradó 9 345 Ft a helyszínen fizetendő készpénzben, vagy Szép Kártyával. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Arika Vendégház
Cég
Arika Vendégház
Website
arika-apartman.hu
Phone
(06-20) 823-0829
Address
5700 Gyula, Kossuth Lajos utca 11

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!