Iratkozz fel hírlevelünkre!

Gyermeknapi program a Nyíregyházi Állatparkban és Skanzenben. Buszos egynapos kirándulás 2018. május 26-án 9.990 Ft helyett 6.990 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. május 26.-ig!

Reggel elindulunk, hogy felfedezzük az ország első állatparkját, a Nyíregyházi Állatparkot, ahol egy természetes tölgyerdőben, tágas kifutókban mutatnak be 5000 állatot, köztük olyan nyugat-európai állatkertekben is ritkaságszámba menő különlegességeket, mint az indiai páncélos orrszarvú, a komodói óriás sárkánygyík, az afrikai elefánt és fehér tigris. A területen 3 szintes épületben Zöld Piramis épült Óceanáriummal és Esőerdő házzal.

Eredeti ár: 9 990 Ft
Kedvezmény: -30 %
Teljes ár: 6 990 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Az idén szép számmal gyarapodott   a Nyíregyháza Sóstó-állatpark bébi állománya. A benett-kenguru családban öt nősténynek is született utódja. Az Ausztrália déli részén és Tasmaniában őshonos kenguruk kicsinyei egy hónapos vemhesség után, igen fejletlenül jönnek a világra. Születés után az embrionális állapotú apróságok kb. 1 grammosak, csupaszok, vakok, hátsó lábaik és farkuk fejletlen. Viszonylag erős mellső végtagjaik segítségével másznak be anyjuk erszényébe, s  életük első hónapjait ott töltik. 3-4 hónapos korban dugják ki először a fejüket, s öt hónaposan már időnként kimerészkednek az erszényből. A Nyíregyházi Állatparkban született kölykök télen látták meg a napvilágot, így már folyamatosan kitekingetnek, s a legidősebbek már olykor el is hagyják a biztonságot nyújtó menedéket. Már látható a háromhónapos gereza bébi is az állatparkban. A ritka majomfaj legifjabb tagja a jó időnek köszönhetően már a külső kifutóval is ismerkedik. A kis állat születése nem mindennapi esemény, mivel tavaly is  mindössze 47 utód jött a világra a Föld állatkertjeiben. Három fehér oroszlán is született itt. A kéthónapos kölykök már bemutatkoztak a nagyközönségnek. Eddig teljes hírzárlat mellett nevelte a fehér oroszlánpár a télen született három kölykét, azonban a kicsik a tavasz első sugarait megérezve, a mamájukat követve megtették az első lépéseket a kifutóban. Az állatkert látogatása után gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt érdekes programot kínál a Sóstói Múzeumfalu, ahol a kapun belépve igazi 19. század végi faluba csöppen az ember. A fák koronáján átlátszik a hangulatos tivadari harangtorony fazsindelyes sisakja, s ezután rögtön a kismesterségek műhelysorának hatalmas üvegtáblákkal borított kirakatai vonják magukra a figyelmet. Sétánk során természetes környezetben ismerkedhetünk meg a szatmári- rétközi-, beregi-, nyírségi falvak jellegzetes házaival, népi kultúrájával.

A részvételi díj tartalmazza:

-  utazást felsőkategóriás autóbusszal,

-  idegenvezetést,

-  szervezés díját.

https://youtu.be/IisQC8ZKWfs

Az utazás időpontja: 2018. május 26. (szombat)

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.290 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Kötelezően külön fizetendő:

ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely csak az új utasok által az utazási irodában fizetendő.

Külön fizetendő belépődíjak:

- Nyíregyházi Állatpark: Felnőtt: 3.000 Ft/fő, 3 év alatt: 200 Ft/fő, Gyerek (3-14 év): 2.000

Ft/fő, Diák: 2.000 Ft/fő, Nyugdíjas: 2.000 Ft/fő, 70 év felett: 600 Ft/fő, Csoportos jegy (minimum 15 fő): 1.800 Ft/fő, Fogyatékkal élők részére: 1.200 Ft/fő,

 Skanzen: Felnőtt: 1.000 Ft/fő, 6-26 év közötti diákok (diákigazolvány felmutatása mellett) és a 62-70 év közötti nyugdíjasok: 500 Ft/fő, 6 éven aluliak és 70 éven felüliek ingyenes, Csoportos jegy - 15 fő felett 800 Ft/fő.

Indulás:

7:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegállónál)

7:15 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

Szilas Pihenőhely, M3 autópálya, Shell benzinkút, 12 km,

Kerekharaszti Pihenőhely, M3 autópálya, MOL benzinkút, 51 km.

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Utazási Iroda.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!