Iratkozz fel hírlevelünkre!

Geresdlak és Pécs Advent idején. Egynapos buszos kirándulás december 17-én 1 főnek 17.990 Ft helyett 12.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.950 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 17., 2023-ig!

Geresdlak pici falu a Geresdi-dombság délkeleti részén. A gőzgombóc hazájaként is ismerik, de nagyon sok látogatót vonz advent idején is a település, ugyanis mézeskalácsból épül a geresdlaki csodafalu!

Pécs nevének hallatán azonnal eszünkbe jut néhány dolog: Európa Kulturális Fővárosa, a Zsolnay porcelán, a Mecsek és a TV torony, a Főtér a Dzsámival, a Vasarely múzeum, az Ókeresztény sírkamrák, a Pezsgőház, a szecessziós Palatinus szálloda, a fesztiválok, a színházak, a Pécsi Cirfandli vagy a medvehagyma. Dél-magyarországi nagyvárosunk kifogyhatatlan téma, legyen szó történelmi időutazásról, kulturális élményekről, erdei kirándulásokról vagy mediterrán hangulatról.

Value 17 990 Ft
Discount -28 %
Teljes ár: 12 990 Ft
1950 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A mai napon először Geresdlakra utazunk, ahol egészen különleges látnivaló fogad minket. Mézeskalácsként elevenednek meg a település házai, a templom, az utcák, a focipálya és a Geresdlak fő eseményei is. Ebben az időszakban még mézeskalács kóstolásra is lehetőség nyílik. A falunak ezen kívül nagyon szép népművészeti gyűjteményei is vannak, mint a vállkendő kiállítás, vagy a baba kiállítás. A látnivalók sorát egy tájház is gazdagítja, ami egy XX. századi tipikus sváb parasztház a berendezésével együtt.

Innen már Pécs következi, ahol közös programra is lehetőség nyílik. Megnézzük a Szent Péter és Szent Pál Székesegyház látnivalóit, szebbnél-szebb kápolnáit, és az altemplomot is egy vezetés keretében. Akik további élményekre vágynak, lehetőség lesz Pécs egyik legnépszerűbb állandó kiállítását, a magyar festészet magányos óriásának, Csontváry Kosztka Tivadarnak jelentős alkotásait bemutató kiállítást is megnézni. Ezután szabadidő keretében további sétákra nyílik lehetőség, vagy részt lehet venni az adventi forgatagban, részt venni a több helyszínen megrendezésre kerülő programokon, gyönyörködni a fényfestéssel díszített ikonikus épületekben. Várható visszaérkezés Budapestre 19-20 óra körül.

Belépő: kb. 7.000,- Ft

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az utazás időpontja: 2023. december 17.

Most fizetendő 1.950 Ft, a fennmaradó 11.040 Ft-ot  az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 7:45 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 8:00 órakor

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Belépő: kb. 7.000 Ft/fő

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!