Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Fürdőzés az olasz Adrián, Jesolo - non stop. A buszos utazás 1 főnek 34.990 Ft helyett 26.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 4.000 Ft. Egyéb tengerparti város - Grado vagy Caorle - és időpont is választható!

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 31., 2024-ig!

Az utazás programja.

Folyamatos utazás Szlovénián keresztül az Adriáig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon.

Egy nap nyaralás Jesolo homokos tengerpartján. Jesolo Velence városától 30 km-re, északra helyezkedik el. Hosszan elnyúló homokos strandja tökéletes a hétköznapok fáradalmainak kipihenésére. Igen közkedvelt kisgyermekes családok körében is a lassan mélyülő strandja miatt. Fő utcája – mely este sétáló utcává alakul – vonzza azokat is, akik szeretik a mozgalmas, nyüzsgő életet. Mindenki megtalálja a számára érdekes programot.
Jesoloban lehetőség van banánozásra, érdemes felülni az óriáskerékre, kipróbálni az Aqualandia csúszdáit, (Napi belépőjegy az Aqualandia parkba 10-18 óráig: – felnőtt 38 Euro, – 100-140 cm magasságú gyerekek 32 Euro. Délutáni belépőjegy az Aqualandia parkba: – felnőtt 32 Euro,– 100-140 cm magasságú gyerekek 28 Euro) vagy ellátogatni a Tropicariumba(belépő: kb.20€) (A feltüntetett árak 2023-as árak.) A kihagyhatatlan pizza szeletek, a tenger gyümölcsei, fagylalt különlegességek teszik teljessé az egynapos nyaralást.

 

Fakultatív programlehetőség:

Látogatás Velencében. Lido di Jesolo autóbusz-pályaudvarnál megáll az autóbuszunk pár percre (érkezés kb. 8-9 óra között), amíg leszállnak azok az utasok, akik inkább Velencében töltenék a napjukat. A menetrend szerinti buszok Velencében, a Piazzale Roma térre érkeznek. Innen gyalogos vagy vaporettos városnézés keretében megtekintésre ajánljuk a következő látnivalókat: Rialtó-híd, Szent Márk tér, Doge Palota, Campanile, hajókázás a Canale Grandén.
Hazaindulás Lido di Jesolo-ból 21.00 órakor Budapestre. Kérjük, Velencéből időben induljanak vissza!!! Éjszaka az autóbuszon.

Az utazás választható időpontjai  2024. július 12-14., augusztus 6-8, augusztus 19-21,

augusztus 30-szeptember 1.

Két napágy egy napernyővel: kb. 20 EUR/nap-tól bérelhető a strandon.

Egyéb költésgek:

BBP + stornó biztosítás: 2.970,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Opcionálisan választható tengerparti üdülők:

- Grado 1 főnek 34.990 Ft helyett 26.790 Ft-ért, melyből most fizetendő4.000 Ft.

Tengerpart, napsütés, pálmafák, olasz életérzés. Minden egyben egy tengerparti kikapcsolódásban az „arany szigeten”. Közel húsz kilométeres, lassan mélyülő homokos tengerpartja kicsiknek és nagyoknak is alkalmas egy jó strandolásra. A reggeli órákban érkezünk Gradoba, mely a Trieszti-öbölben, az olasz Adria Magyarországhoz legközelebb eső részén található. A hídon át megközelíthető szigetet amolyan kis Velenceként tartják számon lagúnáival, hangulatos utcáival. Gradót a szárazfölddel két hosszú autóshíd köti össze: az egyik Aquileia, a másik Monfalcone-Trieszt felől. A történelmi városmagban hangulatos utcácskák, éttermek, borozók várják az utazót. A román kori alapokra épült városka nem csupán a wellness és a pihenés központja, de ókori történelmi emlékekben gazdag tengerparti város is, amely számos látnivalót kínál az idelátogatóknak.

Az utazás választható időpontjai: 2024. augusztus 10-11., szeptember 07-08.

Biztosítás: 1.980, - Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő

- Caorle 1 főnek 34.990 Ft helyett 26.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 4.000 Ft.

Egy nap nyaralás Caorle homokos tengerpartján. Caorle az egyik legkedveltebb, festői üdülőhely, strandjai finomhomokosak, a tengervíz sekély. Az Adriai-tenger északi partvidékén, Jesolo és Bibione között fekszik. A romantikus óvárost szűk sikátorok és pasztellszínű középkori házak díszítik. A város jelképe a St. Stefano dómhoz tartozó, henger alakú, 48 méter magas harangtorony, mely messziről is látható. Caorle 15 km hosszú finom homokos, sekélyvizű strandja különféle sportolási lehetőségekkel várja az odaérkező turistákat. Három strandja, partszakasza van: a központi strand (Spiaggia di Levante, Spiagga di Ponente), Porto Santa Margarita, azaz a kikötő és környéke és a Duna Verde strandja.
A festői és igen hangulatos történelmi városközpontban számtalan látnivaló várja a látogatót, de ezek közül is kiemelkednek a Dóm a harangtoronnyal, és a tengerparton lévő Santuario della Madonna dell’Angelo szentély. További látnivalók még a Cattedrale di Santo Stefano (Szent István katedrális), valamint a szabadtéri kőfaragási emlékmű, a tengerparton található faragott kövekből álló hullámtörő. Igazi élvezetet jelent a városközpont keskeny, kanyargós utcácskáiban csavarogni. Aki múzeumot szeretne látogatni, annak érdemes megtekintenie a Tengeri Régészeti Múzeumot (Museo di archeologia del mare). A modern jachtkikötőben, a Darsena dell’orologioban pedig mindenkit elvarázsol a szebbnél szebb hajók sokasága. Ne feledkezzünk meg a shoppingról sem. A városközpont utcácskáinak számos üzletében mindent megtalálhat a vásárló, a ruházati cikkektől a kozmetikumokon át az ajándéktárgyakig minden megtalálható itt.

Az utazás választható időpontjai 2024. július 20-21, augusztus 17-18.

Biztosítás: 1.980, - Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő

Felszállási lehetőségek az M7 autópálya vonalán:
Ha nem a budapesti felszállást választja, legyen kedves jelezni megrendeléskor. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz(oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.

 

Jesolo: Az utazás választható időpontjai  2024. július 12-14., augusztus 6-8, augusztus 19-21,

augusztus 30-szeptember 1.

Caorle: Az utazás választható időpontjai  2024. július 20-21, augusztus 17-18

Grado: Az utazás választható időpontjai 2024. augusztus 10-11., szeptember 07-08 

Most fizetendő 4.000 Ft, a fennmaradó 22.790 Ft-ot az utazást szrvező irodának kell fizetni.

Utazás: emelt szintű vagy emeletes autóbusszal
Találkozás: 21.45 órakor Budapest a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 22.00 órakor

Felszállási lehetőségek az M7 autópálya vonalán:
- M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
- M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő
- M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő
- M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL Benzinkút, 83-as km kő
- M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL benzinkút, 95-ös km kő
- M7-es autópálya, Siófok, Tesco parkoló, 107-es km kő
- M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő
- M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő
- M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő

Ha nem a budapesti felszállást választja, legyen kedves jelezni megrendeléskor. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz (oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.
Hazaindulás 21.00 órakor Budapestre. Éjszaka az autóbuszon. Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál 48 órán belül és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!