Iratkozz fel hírlevelünkre!

Felvidék három legszebb városa, Bajmóc a felvidék mesekastélya, Körmöcbányai és Selmecbányai városnézés. Egynapos buszos utazás 1 főnek 15.990 Ft helyett 12.990 Ft, melyből most fizetendő 1.650 Ft. Két választható időpontban!

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 30., 2023-ig!

Kirándulásunkon a Felvidék három gyönyörű városát látogatjuk meg. Bajmócon megtekintjük a világhírű várkastélyt, Körmöcbánya hangulatos városkáját és várát és Selmecbányát, az egykori Magyarország legjelentősebb bányavárosát. Az úton azt is megtudjuk, miért voltak jelentősek a középkori Magyarország életében ezek a bányavárosok és miért volt nagyon fontos, hogy a törököktől megvédjék őket.

Value 15 990 Ft
Discount -19 %
Teljes ár: 12 990 Ft
1650 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Reggel 05.15 órakor találkozunk a Népligetben a Hell Miksa sétánynál, az Elnök utcával szemben, indulás 05:30 órakor. Folyamatos utazás Szlovákiába, egy rövidebb pihenővel útközben. Bajmócra a délelőtti órákban érkezünk, ahol a gyönyörűséges várkastélyt tekintjük meg, melyet a 19-20. század fordulóján a francia várkastélyok mintájára alakítottak át. A várban helyi vezetőnkkel megnézzük az érdekességeket, fotózkodunk a vár előtti közel 30 méter magas és 700 éves hársfa előtt, amely alatt Mátyás király is
többször megpihent. Második programpontunk a kedves középkori városka, Körmöcbánya. A külső vár kapuján belépve mintha visszarepülnénk az időben, egy tágas térre érve pedig megpillantjuk a dombon álló Szent Katalin plébániatemplomot. Lélegzetelállító látvány, nem is gondolnánk, hogy ilyen mesebeli városok léteznek a Kárpát-medencében.
Utolsó állomásunk Selmecbánya, a Magyar Királyság legjelentősebb bányavárosa, a városban tett közös séta után indulunk Budapestre.

Érkezés a késő esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást  megbízható  autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát, 

- az étkezést 

- a biztosítást

- az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy: A belépők ára összesen 20 Euro/fő, nyugdíjas: 17 Euro/fő, Bajmóc vár, Körmöcbánya vár, Szt. Katalin templom, (2022. évi árak)
A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

 Az utazás dátuma 2023.07.01. és 09.30.

Most fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 11.340 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

Pénzügy: A belépők ára összesen 20 Euro/fő, nyugdíjas: 17 Euro/fő, Bajmóc vár, Körmöcbánya vár, Szt. Katalin templom, (2022. évi árak)Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1011 Budapest, .Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!