Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Fedezzétek fel Rómát! 4 nap, 3 éj két főnek repülővel, háromcsillagos szállodában reggelis ellátással, 2021. december - 2022. március között, választott időpontban 149. 990 Ft-tól. Most fizetendő 19.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 31., 2022-ig!

Róma az a város, ahol mindenki megtalálhatja a kedvére való látványosságot vagy elfoglaltságot: számtalan műemlék, múzeum, étterem, bár, divatüzlet várja az idelátogatókat. Róma az európai kultúra bölcsője, ahol egyszerre vannak jelen az ókor, a reneszánsz és a barokk kor építészetének és képzőművészetének remekművei. Ebben a városban bárhol is ásnak le egy építkezés során, biztosan előkerül valamilyen rendkívüli műalkotás. Az olasz főváros egyaránt vonzza a mediterrán hangulat után vágyakozókat és a gasztronómiai élvezeteket keresőket. Ráadásul a város szívében található a katolikus világ központja, a Vatikán. Lehetetlen azonban Rómát pusztán kincsei és látnivalói alapján jellemezni. Ami Rómát igazán Rómává teszi – az őrült forgalom, a bárok körüli esti zsongás, a jól öltözött, napbarnított arcú helybéliek magabiztos mosolya –, azt csak helyben tapasztalhatjuk meg. Sosem késő nekiindulni, hiszen tudjuk, minden út...

Programjavaslat:

1.nap: Elutazás Rómába közvetlen járattal, utazás egyénileg a szállodába, szobák elfoglalása, környék felfedezése.

2.nap: Reggeli utáni programlehetőség: 2 órás buszos hop on hop off városnézős program során csak győzzék magukba szívni a rengeteg információt. Róma épületei, terei, és szimplán a légköre mindenkit lenyűgöz. A program végeztével érdemes útba ejteni a Vatikán látnivalóit: Vatikáni Múzeum a Sixtusi kápolnával, Szent Péter tér és Szent Péter Bazilika. Délutánra javasoljuk a Colossuem, a Forum Romanum, a Piazza Navona, a Spanyol lépcső és a Trevi kút megtekintését. Garantáljuk, estére nagyon fáradtak lesznek! Vezessék le e élménydús napot egy helyi pizzériában. De fontos, ha igazi, hamisítatlan olasz pizzát ennének, ne a turisták tömege által látogatott éttermeket keressék fel. Menjenek be Róma zegzugos kis utcácskáiba, keressék az eldugott, piros abroszos kis éttermet, meglátják, nem fognak csalódni!

3.nap: Reggeli után felkereshetjük a tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető elbűvölő Tivolit, mely Hadrianus villájáról, illetve a Villa d’Este-ről nevezetes.

4.nap: Reggeli után szabadprogram, menetrend függvényében utazás a repülőtérre egyénileg, hazautazás Budapestre közvetlen járattal.

Választható időpontok, árak:

2021. december kedvezményes bruttó ár 149 990,- Ft/2 fő

2022. január kedvezményes bruttó ár 149 990,- Ft/2 fő

2022. február kedvezményes bruttó ár 149 990,- Ft/2 fő

2022. március kedvezményes bruttó ár 169 990,- Ft/2 fő

Főbb jellemzők: 

Szállás 3 éjszakára reggelis ellátással városközeli***-os szálloda kétágyas szobáiban

Utazás közvetlen repülőjárattal Budapest – Róma– Budapest útvonalon

Külön foglalható:

- betegség-, baleset és poggyászbiztosítás: Colonnade Classic kalkulált: 570 Ft/fő/nap; Prémium kalkulált: 740 Ft/fő/nap; Privilég kalkulált 950 Ft/fő/nap

- Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 500 Ft/nap

- sztornóbiztosítás 2%

- fix ülőhely a repülőn (10 000,-Ft/ fő oda-vissza), hogy az együtt utazók garantáltan egymás mellett ülhessenek. Ellenkező esetben az együtt utazók sem kapnak egymás mellé ülőhelyet.

- transzfer Róma repülőtér – Róma központ – Róma repülőtér kb. 15 000 Ft/fő

Poggyász információk: Egy 40 cm x 20 cm x 25 cm méretű kis kézipoggyász szállítható személyenként ingyenesen

Az utazás  időpontja:  2021. december, 2022. január, február. Opcionálisan márciusi időpontban is foglalható a megadott áron.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

FOGLALÁS ELŐTT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES A SZABAD HELYEKRŐL AZ IRODÁVAL! Az ajánlat ünnepi időszakokban nem foglalható, ehhez kérje egyéni ajánlatunkat!

Most fizetendő 19.000 Ft, a fennmaradó  130.990 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 356-5656
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!