Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Fedezzétek fel ősszel vagy télen a sárkányok birodalmát és a méltán híres Krakkót! 3 vagy 4 nap 2 fő részére reggelivel, ingyenes wellness, úszómedence használattal 28.000 Ft. Most fizetendő 4.200 Ft. 2018. december 30-ig beváltható kupon.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 30., 2018-ig!

Közép-Európa egyik kihagyhatatlan látnivalója Krakkó.

Krakkó ma az egyik legszebb város a kontinensen, történelmi központja már 1978-ban felkerült az UNESCO világörökségi listájára.

Macskaköves utcák, fenséges építészeti emlékek, kulturális kincsek, felbecsülhetetlen értékű műalkotások és a legendás sör várja az utazókat a látnivalóira méltán büszke Krakkóban.

A krakkóiak nagyon büszkék a vásárukra és Európa egyik legszebbjének tartják, nem véletlenül. A vásárban mindenképpen próbáljuk ki a lengyel kolbászt, a híres lengyel pirogot vagy a hegyi füstölt sajtokat.

A bájosan berendezett Daisy Superior festői környezetben, Krakkó zöldövezetében található, a Wolski-erdő és az állatkert közelében. Itt csendes, nyugodt helyen szállhat meg – mégis mindössze 5km-re Krakkó történelmi belvárosától. A városközpont busszal kényelmesen elérhető – tehát nyugodtan hagyja a szálloda ingyenes parkolójában autóját.

És ez még nem minden! Ha búvár tanfolyamon szeretnétek részt venni akkor azt is megtehetitek!

Value 54 000 Ft
Discount -48 %
Teljes ár: 28 000 Ft
4 200 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 Rynek Glowny tér

A Nagy tér azóta Krakkó központja, hogy a 13. században kialakították rácsos utcahálózatát. Gyakorlatilag a város minden útja itt fut össze. A tér hatalmas, 200 m2-en terül el, valamennyi európai középkori tér közül a legnagyobb, ugyanakkor vitathatatlanul az egyik legszebb is. Körülötte számos történelmi épület sorakozik, itt tartják a város életében fontos eseményeket, karácsonyi vásárokat, felvonulásokat. A téren áll a Sukiennice, azaz a Posztócsarnok, ami a 14. században épült és tulajdonképpen a világ legelső bevásárlóközpontjaként működött. A mai napig tele van standokkal, ahol csipkét, borostyánt, fából készült árukat és más, turista csalogató holmikat árulnak. Itt látható többek közt a 13. századi, gótikus Városháza-torony, a Szűz Mária bazilika. Összesen mintegy 47 olyan épület áll a tér körül, ami műemléki védettséget élvez.

 

 Wawel Királyi Palota

A dombtetőn ülő, dicsőséget sugárzó Wawel Lengyelország legjelentősebb épületeit foglalja magába. A nemzeti büszkeség, a remény, az önrendelkezés és nem utolsósorban a szenvedélyes hazafiasság szimbóluma, gyakorlatilag a lengyel megfelelője a Buckingham Palota és a Westminster apátság együttesének. A Wawel főként román, reneszánsz és gótikus stílusban épült, koronája Krakkó építészeti értékeinek. 
Lengyelország királyi székhelye volt, belsejében történelmi kincsek gazdag gyűjteményével. A katedrális tartalmazza ezeknek egy jelentős részét, kincstárában láthatók a lengyel koronázási ékszerek. Az udvarok és kertek sétára hívogatnak, ha szép az idő, a Wawel felfedezésének akár egy egész napot is szentelhetünk.

 

 Wawel sárkánya

A Wawel sárkánya vagy lengyelül a Smok Wawelski egy lengyel népi hagyományokból ismert szörny, mely a legenda szerint a Wawel-domb barlangjában, a Visztula folyó mellett, Krakkóban élt. A szörny a város megalapítása előtt pusztította a vidéket.

Wawel-katedrálisban található egy szobor a sárkányról, amely emléket állít Krakus hercegnek, aki megalapította a várost és palotát emelt a sárkány barlangja fölé. A Sárkány-barlang napjainkban kedvelt turistalátványosság.


 Wieliczkai sóbánya

A Krakkó közelében található sóbányák fantasztikus példái az emberi akaratnak és törekvésnek. Ez az egyetlen bánya a világon, amit a középkor óta folyamatosan használnak, nem kis részben ennek köszönhető, hogy az UNESCO Világörökségi státusszal ismerte el jelentőségüket. Egy francia utazó, aki a 18. században járt itt, azt írta, a wieliczkai sóbányáknál még az egyiptomi piramisok sem csodálatosabbak. Látogatók millió tanúsítják ezt, akik felfedezték már a földalatti barlangok labirintusszerű járatait, a hatalmas termeket, tavakat, a sóból faragott szobrokat, templomokat. A bányának csak 2006-ban több mint 1 millió látogatója volt, tehát ez Lengyelország egyik vezető turisztikai attrakciója. A becslések szerint 300 km hosszan futnak benne a föld alatti járatok, melyeknek falán a vastag sóréteg nagyjából 20 millió évvel ezelőtt képződött. Koncerteket, rendezvényeket is tartanak a kitűnő akusztikájú termekben. A bányászati múzeum megtekintésével együtt a bányákra nagyjából 2-3 órát lehet szánni.

Hotel Daisy Superior*** ajánlata:

2 vagy 3 éjszaka ( az általad választott opcióban ) 2 fő részére reggelivel, zuhanyzós fürdőszobával superior szobában:

Úszómedence (17 m x 6,5 m) korlátlan használata
1 óra szauna használat
20% kedvezmény a billiárdra
Vistula folyó túra Krakkó központján keresztül kedvezményesen igényelhető
Ingyenes parkolás, ingyenes Wi-Fi

Szezonban jégpálya használattal!


Gyermekkedvezmény:
 
8 éves korig szülőkkel egy ágyban: 4 Eur / fő / éj reggelivel
8 éves korig külön ágyban: 12 Eur / fő / éj reggelivel, mely a helyszínen fizetendő.

A Hotel szolgáltatásai:

  • Ingyenes parkoló
  • Uszoda: úszómedence 6,5 m x 17 m nagyságú, mélysége 1,1 m-től 1,4 m. Az uszoda nyitva tartása: 7:30 a 21:30.
  • Szauna
  • Testépítés tornaterem
  • Asztalitenisz
  • Szezonban jégpálya

      

Búvártanfolyam:

Az itt tartózkodás alatt részt vehetsz a PADI búvár tanfolyamon is. A 2 napos oktatás 190 euro 1 fő részére, mely a Szállodában fizetendő.

Kérdéseid magyarul a dora@maikupon.hu címre is megküldheted.

2 éjszaka foglalás esetén most fizetendő 4.200 Ft, a fennmaradó 76,5 EUR-t a szállodával rendezendő.

3 éjszaka foglalás esetén most fizetendő 6.300 Ft, a fennmaradó 115 EUR-t a szállodával rendezendő.

Kérdéseid, időpont érdeklődésedet magyarul a dora@maikupon.hu címre is megküldheted.

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi címen, elérhetőségen érvényes kuponkód elküldésével: hotel@jrp.pl

(48) 124-252797

Előleget a szolgáltató is bekérhet!

Csak a Hotel által visszaigazolt foglalás érvényes! Az időpont érdeklődés nem minősül foglalásnak.

A foglalás után a Hotel fizetési feltételei az irányadóak!

Az utazás egyénileg történik.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Hotel Daisy Superior***
Cég
Hotel Daisy Superior***
Website
hotel.jrp.pl
Address
30222 Krakkó, Morelowa 26A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!