Iratkozz fel hírlevelünkre!

Fedezze fel Ön is páratlan természeti kincseit egy erdélyi körút keretében! Most 4 nap 2 éjszaka 1 fő részére szállással, utazással és programokkkal 47 990 Ft helyett 29 990 Ft-ért! Most fizetendő: 4 500 Ft! (Dátum: 2015. július 9-12-ig)

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 31., 2015-ig!

Dátum: 2015. július 9-12-ig
Székelyföld érintetlen zöldje, hagyományai és kultúrája miatt kedvelt úti célja a látogatóknak.

Value 47 990 Ft
Discount -38 %
Teljes ár: 29 990 Ft
4 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Program:

1. nap (csütörtök):
Indulás este 23:00-kor Budapestről a Hősök teréről. (Egyéb útvonalba eső felszállókról érdeklődni az irodánál). Éjszaka utazással telik.

2. nap (péntek):
Érkezés a reggeli órákban Segesvárra, Erdély legfestőibb középkori várnegyedébe, melyet az UNESCO Világörökség részét képező segesvári vár falain belül találjuk. A középköri utcákkal, régi házakkal borított várhegy minden oldaláról díszes tornyok és csipkézett bástyák néznek le a várhegy alatt elterülő városra. Aki semmit sem tud Moldváról és Havasalföldről – legyen amerikai, japán vagy spanyol –, az is tud valamit Erdélyről. Tudja, hogy Transsylvania a „vámpírok földje”, a „rémségek komor hazája”, a „sötét legendák hona”. A várnegyedben dúl a Dracula kultusz. A hagyomány szerint itt született a vajda, Vlad Tepes, akinek a születési háza is itt található. A város szimbóluma az óratorony, amely a város minden részéből látható. A várost mindenki egyéni tempójában deríti fel.
Utunkat tovább folytatva délután Szovátára, a Medve-tóhoz érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat. Délután és este mindenki egyénileg osztja be idejét a Medve-tónál. Szováta legnagyobb vonzóereje, a szépen kiépített strandja miatt nagyon kedvelt Medve-tó a világ legnagyobb heliotermikus tava.

Szováta európai hírű üdülőváros, Románia egyik legismertebb gyógyfürdőhelye. A Medve-tó vizét a fürdőzés mellett különböző reumatikus és gyulladásos betegségek kezelésére valamint női betegségek gyógyítására használják. A sósvizű tavak esetében a víz sótartalma magas, így a fürdőző könnyebben fennmarad a víz felszínén. Szováta számos természeti ritkaságot, érdekességet és látnivalót kínál az ide látogató turistáknak. Ilyenek a század eleji gyönyörű “vadászkastély” stílusú villák, a Medve-tó és a mellette levő több kisebb tó, mint például a Fekete-, a Mogyorósi-, a Zöld- és a Veres-tó, a napfényben fehéren csillogó sósziklák, az erdős környezet. A Medve-tónál fürdéssel, sétával, a sós tavak és a környék felfedezésével tölthetjük időnket. Akinek van kedve kisvonatozásra is van lehetőség.

3. nap (szombat):
Közös reggelink elfogyasztása után Erdély – a Keleti Kárpátok leghosszabb és legszebb szurdokvölgyébe látogatunk el, a Békás patak völgyébe. A bazársoron természetesen a korondi székelyek árulják portékáikat. Ezután a Gyilkos-tó következik, ahol megcsodálhatjuk a kiálló fenyőfatörzseket. A tó eredetiségét és varázsát a fenyőcsonkokkal teletűzdelt vízfelület adja. A Gyergyószentmiklóstól 24 km-re fekvő Gyilkos tó Erdély egyik legszebb torlasztava, mely 983 m tengerszint feletti magasságban található. A Gyilkos nevet onnan kapta, hogy a néphagyomány szerint a hirtelen feltöltődő tóban nyájak és pásztorok lelték halálukat. A tónál lehetőség van sétálni, csónakázni vagy megkóstolni a sült pisztrángot és puliszkát a reá tekintő vendéglőben. A Gyilkos-tó után a szállás felé vesszük az irányt.

4. nap (vasárnap):
Közös reggelink elfogyasztása után, bepakolunk buszunkba, elhagyjuk szállásunkat, de délutánig még a Medve-tónál töltjük a napunkat pihenéssel, fürdőzéssel. Hazaindulás a délután, érkezés az éjszakai órákban Budapestre.

Ár: 29 990 Ft + 30 Euro (helyszínen fizetendő)
29 990 Ft. tartalmazza: teljes útiköltséget oda-vissza turista busszal, valamint a programok útiköltségét, 2 éjszaka szállást, csoportvezetőt
30 Euro (helyszínen fizetendő) tartalmazza: 2 reggelit, idegenforgalmi adót, 2 napi Medve-tavi belépőt, áfát, illetéket

Szállás, elhelyezés: 2 csillagos hotelben. A Medve-tótól mindössze 250 méterre fekvő szálloda, a gyönyörű zöld erdők közepette a nyugalom és a csend oázisa. 2-3 ágyas szobákban igény szerint. Mindegyik szobához külön fürdőszoba tartozik.

Most fizetendő: 4 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Információk:
Medve-tó nyitvatartás: minden nap 10-18 óráig, de 13-15 óra között a tó védelme miatt nem lehet fürdeni.
Belépő felnőtteknek: kb. 25 lej, gyerekeknek: kb. 20 lej
Mogyorósi-tó strandján minden nap 9-17 óráig folyamatosan lehet fürödni.
Jegyárak: felnőtteknek kb. 15 lej/nap, gyerekeknek kb. 10 lej/nap.
1 lej: kb. 70 Ft.
Biztosítás külön köthető: EUB – kb. 560 Ft/nap
A csoportot 35 főtől indítjuk.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!