Iratkozz fel hírlevelünkre!

Fedezd fel Toscanat, ezt a gyönyörű vidéket, élvezd a hamisítatlan olasz ízeket a Hotel Toscana Verde családias hangulatú szállodában, 8 nap 7 éjszaka 2 fő részére önellátással 132.700 Ft helyett 50.600 Ft. Most fizetendő 7.600 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 31., 2015-ig!

Toskána világhíre főleg művészeti értékeiből ered, melyek a városokba vonzzák a látogatókat, de egyre népszerűbbek tájvidéke és természeti szépségei is. Az Appenninek magas hegyvidéke övezi, elsősorban mégis dombvidék, ill. síkság, melyet még a festőien szép Ápuai Alpok gyakran havas hegycsúcsai is csipkéznek. Legfontosabb folyója az Arno olyan fontos városokat szel ketté, mint Firenze és Pisa. Ma már alvó vulkánja a Monte Amiata, tengerparti szakasza – É-on a Ligúr- D-ebbre a Tirrén-tenger – közel 320 km hosszú. A tartományt gazdagítja a közel 300 négyzetkilóméter összkiterjedésű szigetvilág is, melynek legnagyobb tagja Elba. Egyedülállóan gazdag művészeti értékű városain túl híres gasztronómiája és borvidéke, a középkori várostípus, a reneszánsz építészet.

Value 132 700 Ft
Discount -62 %
Teljes ár: 50 600 Ft
7 600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Toscana Verde  Szállodát családias és kötetlen hangulat jellemzi. A szálloda a toszkán vidék  szívében található, egy panorámás  dombon, amely uralja a termékeny és zöld vidéket, körülvéve egy 35.000 négyzetméteres ősfás parkkal. Ez a gyönyörű táj, panoráma a  legjellemzőbb a  toszkán vidékre.  Mivel dombtetőn helyezkedik el, így gyönyörű kilátást kínál a természetvédelmi területre, amely körülveszi a rezidenciát. Ez a régi szivargyár alakult át egy nagy komplexummá úszómedencével, jacuzzis fitneszközponttal, teniszpályával és étteremmel, amely finom toszkán specialitásokat kínál az ide látogató vendégeknek. A szállodából könnyen elérhető Firenze (általános vélekedés szerint Firenze a világ 10 legszebb városában mindig benne van ), Sienna, San Gimignano és Montalcino gyönyörű völgyei. Laterina kb. 2 km-re, Chianti kb. 15 km-re és Firenze, Siena kb. 60 km-re. Gucci, Prada és D&G outlet-üzletek kb. 12-18 km távolságra.

Az akciós ajánlat tartalma:

- 7 éjszaka szállás 2 főre stúdió apartmanban (26 nm), önellátással

Egyéb költségek: kötelező végtakarítás 40 euro/ hét

Lehetőség van étkezés igénybe vételére:

- svédasztalos reggeli 10 euro/fő/nap ( háromnál több alkalom esetén 8 euro)

- vacsora 22 euro /fő/nap ( egész heti igénylés esetén 18 euro)

Kistestű állatot is szívesen látnak az apartmanházban heti 35 euro díjazás ellenében.

Letéti díj/hét 130 euro (csak készpénzben fizethető, az elutazáskor visszajár)

Pótágy igénye esetén 35 euro/ hét pótdíj fizetendő

Az akciós kupon  2014. november 11.- 2014. december 28. között és 2015. január 01-2015. március 31. között vehető igénybe.

A kupon megvásárlása után időpont egyeztetés, foglalás szükséges a kuponkód megadásával a 00 39+ 05756/89571 telefonszámon vagy az info@toscanaverde.com e-mail címen.

Most fizetendő 7.600 Ft, a fennmaradó 136 euro a helyszínen fizetendő. (Ft-ot nem fogadnak el ) plussz a végtakarítás összege:40 euro.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Hotel Toscana Verde
Cég
Hotel Toscana Verde
Website
toscanaverde.com
Phone
0575/89571
Address
52020 Laterina, Via Penna N.2

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!