Iratkozz fel hírlevelünkre!

Fedezd fel Törökországot Isztambultól a Török Riviéráig! 8 nap 7 éjszaka körutazás félpanziós ellátással, repülővel 1 főnek 185.900 Ft helyett 137.800 Ft. Most fizetendő 20.600 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 5., 2015-ig!

Törökország sok szép látnivalót tartogat az odalátogatók számára. Mostani utazásunk során Kappadokia mesés tájait fedezzük fel. A körút megszervezésében és lebonyolításában az egyik legnagyobb helyi utazási iroda lesz segítségünkre. Mivel Törökország igen hatalmas méretekkel rendelkezik, mi ezért egyedülálló módon belföldi repülőjáratokat is igénybe véve, kevesebb fárasztó buszozással, annál több látnivalóval kínáljuk programunkat. A legszebb látnivalók címszavakban, ISZTAMBUL, KONYA, KAPPADOKIA, ANTALYA...

Value 185 900 Ft
Discount -26 %
Teljes ár: 137 800 Ft
20 600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás programja:

- 1. nap: Kora délután repülés Wizz Air-el Isztambul Sabeha Gökcen Nemzetközi Repülőtérre. Bejelentkezés a szállodába, majd esti programként ellátogatunk a Taksim Térre, valamint az Istiklal sugárúthoz. Végül sétálunk az 1876-ban megnyitott éttermekkel, kávézókkal és borházakkal teli hangulatos Virágutcácskában, ami az Istiklálból nyílik. Vacsora a Virág utcában, ahol megkóstoljuk a helyi ízeket. (2 éjszaka Isztambulban)

- 2. nap: Egész napos Isztambul városnézés (fakultatív)

A városnézés során megtekintjük az Aya Sofi templomot, ami 1400-as évekig a keresztény világ legnagyobb temploma volt, valamint a Sultanahmet Mecsetet (a híres Kék Mecset 6 minaretjével), és a Fedett Bazárt. Sétálunk a Hippodromtéren, valamint elköltünk egy kellemes ebédet a Márvány tengernél. Este hajókirándulásra indulunk az Európát Ázsiától elválasztó tengerszoroson, a Boszporuszon. Vacsora a Boszporusz partján.

- 3. nap: Istanbul - Konya – Kappadókia

A reggelit követően busztranszfer az isztambuli repülőtérre, majd egy órás repülőút után érkezés a helyi reptérre. Innen kirándulóbuszainkra szállva indulás Konya-ba, a kora középkori Szeldzsuk Birodalom egykori fővárosába, amely ma sok hívő török zarándokhelye. Itt található Mevlana sírja. Meglátogatjuk a híres Mevlana Kolostort, ahol a táncoló dervisek rendjét alapították. A kolostor, amely ma az Iszlám Művészet Múzeumának ad otthont, a török iparművészet kincseinek gyűjteménye. Ezt követően tovább indulunk Kappadókiába, amely az elkövetkezendő napok célállomása lesz. Szállás Kappadókiában. (2 éjszaka)

- 4. nap: Göreme és a Tündérkémények (fakultatív)

Kappadókia területe bizarr sziklakúpokkal teletűzdelt fantasztikus holdbéli tájra hasonlít, ahol a tufaképződményekbe barlangtemplomokat és lakásokat vájtak az itt lakók. A tájat egy vulkán alakította ki, amelyből az ismételt kitörések során rengeteg vulkáni hamu rakódott a területre. Az időjárási hatások következtében a rétegek szétnyíltak és mély barázdák keletkeztek. Göremében a Göreme Nemzeti Park területén található, freskókkal díszített barlangtemplomot látogatjuk meg (UNESCO Világörökség része). Itt a természet igazán bemutatta, milyen nagy fantáziával rendelkezik;a táj sziklafalakból, tufapiramisokból és kúpokból áll, mely képződmények úgy néznek ki a sok lyukkal, mint egy hangyaboly. Ezt követően a szerzetesek völgyének vagy tündérkémények völgyének is nevezett érdekességre látogatunk. Ez a táj a tíz méter magas és csoportokban vagy magányosan álló tufakúpok eredeti és tökéletes kompozíciójával mindenkit bámulatba ejt. Uchisarban az egyik legnagyobb tufakúpból élvezhetjük az eróziós tájra nyíló csodálatos kilátást. A nap végén megtekinthetjük a híres avanosi fazekasok mesterműveit.

- 5. nap: Kappadókia – Antalya

Elhagyjuk Kappadókiát és Obrukhanba, a híres szeldzsuki karaván menedékhez megyünk. Ezt követően a csodálatos Taurus-hegységen keresztül visszatérünk Antalyába, ahol az utolsó három éjszakát töltjük. Szállás Antalya környékén. (3 éjszaka)

6. nap: Manavgat-i hajókázás – Side (fakultatív)

Manavgat a települést kettészelő folyóról kapta nevét. A mai nap egy nyugodt, pihentető kirándulást kínál. Délelőtt folyami hajókázásra indulunk, mely egészen a tengerig vezet. Útközben elfogyasztjuk ebédünket a hajón, utunk végén pedig a deltánál, lehetőségünk nyílik a tengerben egy frissítő fürdőzésre. A sétahajókázást követően séta és vásárlási lehetőség Side kedves óvárosában, majd vissza a szállodába.

- 7. nap: Antalya (fakultatív)

Ezen a napon Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. A Taurus-hegységgyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Megnézzük a város szimbólumait, többek között a rovátkolt Yivli Minaretet, az óratornyot és a régi városfalat. A séta folyamán lehetőségük lesz vásárolni, valamint ebédünket egy valamikori karaván szerájban fogyasztjuk el. A kirándulás végén a lenyűgöző látványt nyújtó Karpuzkaldiran vízesést tekintjük meg.

- 8. nap: Hazautazás. Az Antalyai Nemzetközi Reptérről Isztambulon át hazautazás Budapestre.

Az akciós utazás tartalma:

- Utazás Isztambulba repülőgéppel a Wizzair menetrendszerű közvetlen járatával. Majd a repülőtérről autóbuszokkal, illetve belföldi repülőjáratokkal folytatjuk utunkat Törökországban. Hazautazás szintén Wizzair járatával.

- Szállás négycsillagos szállodában ( 2 ágyas szobában)

- Mindenhol svédasztalos reggeli. Vacsora  az első négy éjszakán  városi hangulatos éttermekben, ahol bőséges háromfogásos menüt kapnak a vendégek.  Az utolsó három éjszakán pedig a szállodában egy széles választékot biztosító svédasztalos rendszerben történik az étkezés.

Külön fizetendő felárak: Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 250 Ft/fő/nap

Stornóbiztosítás (3 %) 10% önrész mellett

Nemzetközi- és belföldi reptériilleték: 39.900 Ft/fő

Egyágyas felár: 5.700 Ft/éj

Fakultatív program árak: 2.nap: 77 EUR, 4.nap: 77 EUR, 6.nap: 60 EUR, 7.nap: 65 EUR. Egy fakultatív kirándulás kötelezően fizetendő!

(Kedvezményes Csomagár - minden fakultatív program- : 220 EUR)

A körutazás dátuma: 2015. március 27 - április 3.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával fel kell venni a kapcsolatot az utazást szervező City Holiday Kft-vel a 84/316-306 telefonszámon, vagy a ch@city-holiday.hu, vagy a takacs.bela@city-holiday.hu e-mail címen. Az utazásra legkésőbb 2015. március 5-ig lehet jelentkezni.

Most fizetendő 20.600 Ft, a fennmaradó 117.200 Ft és választott felárak az utat szervező irodában kell fizetni.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Imo-Invest Kft
Cég
Imo-Invest Kft
Phone
(06-84) 316-306
Address
8600 Siófok, Fő út 154.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!