Iratkozz fel hírlevelünkre!

Fedezd fel Európa egyik legszebb városát, Prágát és a híres fürdővárost Karlovy Vary-t. Buszos utazással 4 nap 3 éjszaka, 3*-os szállodában reggelivei 1 főnek 46.900 Ft helyett 37.500 Ft. Most fizetendő 4.800 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 16., 2015-ig!

Az akciós utazás programja:

1. nap: Budapest-Telc-Prága

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Telc-be, az Unesco által is védett városkába. A szépségesen elnyúló főtérnek nyugati végén álló várból kitekintve az egymás mellett sorakozó árkádos házak látványában gyönyörködhetünk. A telci kastély* Csehország egyik legszebb és leglátogatottabb kastélya. Városnézés, majd továbbutazás. Délután érkezés Prágába, belvárosi séta. A szálláshely elfoglalása az esti órákban.

2. nap: Prága

Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szent Vitus székesegyház, a Szent György szobor, a Régi Királyi palota és a Szent György bazilika. Végigsétálunk Prága egyik legfestőibb utcáján, az Arany utcácskán, majd a Várat elhagyjuk, rövid szabadidő. Délután Prága Zsidónegyedében sétálunk,  mely egy részét a 19. században lebontották, de megmaradt néhány zsinagóga, a Tanácsháza és a Régi Zsidótemető. A Zsidóváros egyedülálló a maga nemében, világhírű a temetője, amelyet napjainkban már azonban nem használnak. Sétánk során kívülről fogjuk megnézni a negyed épen maradt zsinagógáit, a városházát és csodálatos polgári házait. Ezután elsétálunk az Óvárosba, ahol megnézzük a híres Orlojt, valamint az Óváros teret. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Karlovy Vary-Prága

Reggeli után fakultatív kirándulás a Tepla folyó partján épült Karlovy Vary-ba, az egykori híres fürdővárosba. Városnézés, majd visszautazás Prágába. (Ár: 20 EUR/fő) Városnézésünket Prágában a nyüzsgő Károly-híd és környékének felfedezésével folytatjuk. Sétánk során útba ejtjük a Moldva egy kis szigetét, a Kampát, majd átsétálunk a nyüzsgő Károly-hídon, amely egyedülálló barokk szobordíszítéséről vált híressé. Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos prágai sörözőben, a Vár közelében.

4. nap: Kutna Hora-Budapest

Utazás a Világörökség részeként nyilvántartott Kutna Hora-ba, mely a középkorban Prága mellett  Csehország legnagyobb városa és a királyság ezüstbányászatának központja volt és egy ideig pénzverdeként is működött. Városnézés, - Csontkápolna, Szent Borbála Katedrális, Olasz udvar (egykori pénzverde és királyi palota) - majd hazautazás. Érkezés a késő esti órákban.
Value 46 900 Ft
Discount -20 %
Teljes ár: 37 500 Ft
4 800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás tartalma 1 főnek:

- szállás 3 éjszakára 3*-os szálloda két ágyas szobájában

- reggelis ellátás

- buszos utazás,  emelt szintű autóbusszal történik, - video, vagy DVD; büfé

- csoportkísérő, idegenvezető

- szervezés

A Csehországi akciós utazás időpontja 2015. július 02.-05.

Az akciós kupon megvásárlását követően az utazást szervező TDM Travel Tours irodában jelentkezni kell június 16-ig, a helyet  a korlátozott darabszám miatt  le  kell foglalni a 06/27-319-381,  06/27-319382   telefonszámon, vagy az info@tdmtravel.hu e-mail címen.

Most fizetendő 4.800 Ft, a fennmaradó 32.700 Ft-ot az utazást  szervező irodának kell fizetni. 

Félpanzió rendelhető: 12.000,-Ft/fő 

Egyágyas felár: 15.000,-Ft/fő

Biztosítás: 2.200,-Ft/fő , Sztornó biztosítás: 1,5%.

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Telc 110 CZK (Áprilistól!)
Prága 250 CZK
Kutna Hora, Csontkápolna 90 CZK
Kutna Hora, Szent Borbála Katedrális 60 CZK
Pénzverde 90 CZK
Karlovy Vary 120 CZK

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz
Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/MarchéAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – TDM Travel Tours Kft.
Cég
TDM Travel Tours Kft.
Website
tdmtravel.hu
Phone
(06-27) 319-381
Address
2600 Vác, Budapesti főút 24.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!