Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Európa egyik gyöngyszeme Firenze, ismerd meg Olaszország művészeti fellegvárát! 2018. januártól márciusig 4 nap 3 éjszaka repülővel, 3*-os szállodában reggelivel 2 főnek 182.990 Ft helyett 126.990 Ft-tól. Most fizetendő 16.100 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. március 30.-ig!

Firenze belvárosának szűk kis utcái, a zöldellő Arno folyó, és a dombok, valamint a múzeumok és a templomok falai számtalan felfedezésre váró kincset tartogatnak az odalátogatók számára.
Európa egyik legérdekesebb, és legszebb városában, bármennyi időt is töltünk, a műalkotások, történelmi emlékek csak egy töredékét láthatjuk. Firenze neve összefonódott a művészettel: az egész város egy hatalmas, élő műalkotás.
Firenzében kötelező látnivaló a Medici városnegyed, ami a vallási központ közelében található.
Itt van Firenze legnagyobb szabadtéri piaca, illetve a Mediciek itt építettek palotát, templomot, kolostort. A Palazzo Medici a polgári reneszánsz építészet egyik legjellegzetesebb példája. Robosztus és tömör megjelenésű, ám mégis írók, tudósok és művészek lakhelyéül szolgált, jelenleg a firenzei Prefektúra székhelye, tehát ma is fontos szerepet tölt be a város életében.
Amire talán a legbüszkébbek a firenzeiek, az Akadémián található Dávid szobor, melyet évről évre milliók tekintenek meg.  A szobor eredetileg a város által kiküzdött szabadságot és a nép megvédésére irányuló szilárd eltökéltséget volt hivatott megszemélyesíteni.

Firenzéről legtöbbünknek az Uffizi Képtár jut eszébe, mely a világ egyik leghíresebb, legöregebb és leggazdagabb képtára. A hangsúly az itáliai reneszánsz festők alkotásain van (Leonardo da Vinci, Botticelli, Michelangelo, Raffaello, Tiziano, Veronese, Giorgione, Tintoretto, Caravaggio), de németalföldi, és flamand festők művei, Rubens, Rembrandt, és Van Dyck alkotásai is helyet kaptak a képtárban. A képtárban antik szobrok is kiállításra kerültek, mint pl. a Venus-szobor. Az épület legfelső szintjén lévő kávézóból csodás kilátásban is gyönyörködni lehet.
Az Öreg híd az Arno-folyót a legkeskenyebb részén íveli át. Neve nem csak a középkorból itt maradt épületekre utal, hanem arra is, hogy ezen a helyen már az etruszkok idején is létezett folyóátkelő, majd pedig ezen keresztül vezetett Róma egyik legfontosabb kereskedőútja, a Via Cassia. A többi felrobbantott firenzei híddal ellentétben a Régi híd érintetlenül maradt a II. világháborúban. A híd súlyos károkat szenvedett később az 1966- os árvíz idején, amit azonban egy év alatt sikerült helyrehozni. Miután végigjártuk a hidat közelről érdemes a rakpartról vagy a Ponte Santa Trinitá felöl naplementében is megcsodálnunk. Különösen szép látványban lesz részünk!
A Firenzébe érkező látogatóknak már messziről feltűnhet a narancsos piros kupolájú Duomo, Olaszország egyik legnagyobb temploma - amely a modern korig Európa legnagyobb temploma volt. A 8300 négyzetméter alapterületű és a kupolájával 107 méter magas dóm a város legmagasabb épülete és egyúttal jelképe is. Ez a gigantikus templom jól jelképezi Firenze mindig és mindenben elsőségre törekvését.
A Piazzale Michelangelo Firenze leggyönyörűbb, leglélegzetelállítóbb kilátóhelye. A kilátás nagyon szemet gyönyörködtető innen, varázslatos, képeslapi panoráma nyílik Firenzére. A tér közepén a Dávid-szobor bronzból készült másolata helyezkedik el.

Eredeti ár: 182 990 Ft
Kedvezmény: -31 %
Teljes ár: 126 990 Ft
16 100 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Az akciós kupon tartalma 2 fő részére,  Utazás időpontja: pénteki napokon a szabad helyek függvényében::

- repülőjegy Budapest – Pisa – Budapest útvonalon
- repülőtéri illeték
- szállás 3*-os városhoz közeli szállodában
- reggelis ellátás
- foglalási díj

Poggyász információk:
Az utasok egy kézipoggyászt, amelynek mérete max. 55 cm x 40 cm x 20 cm és 10
kg súlyú lehet, illetve egy kisméretű táskát pl. kézitáska, laptoptáska stb., melynek
mérete max. 35 cm x 20 cm x 20 cm vihetnek magukkal, amennyiben elsőbbségi
beszállás szolgáltatást (kb. 1.750 Ft/fő) vásároltak.

Amennyiben nem vásárolt elsőbbségi beszállás szolgáltatást, akkor is 2 poggyászt
vihet magával, azonban a 10 kg-os kézipoggyászt felcímkézik a beszállókapunál, és
a poggyásztérben helyezik el, amelynek nincs további díja. A kisebb poggyászt
felviheti magával az utastérbe.

Opcionálisan választható egyéb időpont:

- 2018. február 133.990 Ft/ 2 fő (178.990 Ft/ 2 fő helyett), most fizetendő 17.000 Ft, a fennmaradó 116.990 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.

- 2018. március 157.990 Ft/2 fő (197.990 Ft/ 2 fő helyett)most fizetendő 20.000 Ft, a fennmaradó 137.990 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.

 


Utazás időpontja 2018. januári pénteki napokon, a szabad helyek függvényében (kivéve ünnepi időszakok)  

Most fizetendő 16.100 Ft, a fennmaradó 110.890 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.(kupon megvétele előtt telefonon időpont egyeztetés szükséges az irodával)

A kedvezményes ár kizárólag a kupon megvételével érvényes!

A kupon megvétele előtt tájékozódj az irodában a szabad helyekről!

Helyszínen kb. 4-6 EUR/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő.

Külön köthető:

- betegség-, baleset és poggyász biztosítás: 550 Ft/fő/nap-tól
- útlemondási biztosítás: 1%
- gyűjtőtranszfer (Pisa repülőtér - Firenze városközpont – Pisa repülőtér): 8 990 Ft/ fő
- Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes
transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

•          kuponkód

•          program neve és dátuma

•          utazó/k neve

•          pontos születési dátum (év/hónap/nap)

•          e-mail cím

•          telefonszám

•          lakcím

Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról.

Foglalásodról visszaigazolást kapsz.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
budavartours.hu
Telefonszám
(06-1) 356-5656
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!