Iratkozz fel hírlevelünkre!

Európa egyik gyöngyszeme Firenze! Ismerd meg ezt a gyönyörű várost, Olaszország művészeti fellegvárát, 4 nap 3 éjszaka repülővel, 3*-os szálloda reggelivel 2 főnek 158.990 Ft helyett 117.990 Ft. Most fizetendő 15.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 31., 2015-ig!

Firenze belvárosának szűk kis utcái, a zöldellő Arno folyó, és a dombok, valamint a múzeumok és a templomok falai számtalan felfedezésre váró kincset tartogatnak az odalátogatók számára.
Európa egyik legérdekesebb, és legszebb városában, bármennyi időt is töltünk, a műalkotások, történelmi emlékek csak egy töredékét láthatjuk. Firenze neve összefonódott a művészettel: az egész város egy hatalmas, élő műalkotás.
Firenzében kötelező látnivaló a Medici városnegyed, ami a vallási központ közelében található.
Itt van Firenze legnagyobb szabadtéri piaca, illetve a Mediciek itt építettek palotát, templomot, kolostort. A Palazzo Medici a polgári reneszánsz építészet egyik legjellegzetesebb példája. Robosztus és tömör megjelenésű, ám mégis írók, tudósok és művészek lakhelyéül szolgált, jelenleg a firenzei Prefektúra székhelye, tehát ma is fontos szerepet tölt be a város életében.
Amire talán a legbüszkébbek a firenzeiek, az Akadémián található Dávid szobor, melyet évről évre milliók tekintenek meg.  A szobor eredetileg a város által kiküzdött szabadságot és a nép megvédésére irányuló szilárd eltökéltséget volt hivatott megszemélyesíteni.
Firenzéről legtöbbünknek az Uffizi Képtár jut eszébe, mely a világ egyik leghíresebb, legöregebb és leggazdagabb képtára. A hangsúly az itáliai reneszánsz festők alkotásain van (Leonardo da Vinci, Botticelli, Michelangelo, Raffaello, Tiziano, Veronese, Giorgione, Tintoretto, Caravaggio), de németalföldi, és flamand festők művei, Rubens, Rembrandt, és Van Dyck alkotásai is helyet kaptak a képtárban. A képtárban antik szobrok is kiállításra kerültek, mint pl. a Venus-szobor. Az épület legfelső szintjén lévő kávézóból csodás kilátásban is gyönyörködni lehet.
Az Öreg híd az Arno-folyót a legkeskenyebb részén íveli át. Neve nem csak a középkorból itt maradt épületekre utal, hanem arra is, hogy ezen a helyen már az etruszkok idején is létezett folyóátkelő, majd pedig ezen keresztül vezetett Róma egyik legfontosabb kereskedőútja, a Via Cassia. A többi felrobbantott firenzei híddal ellentétben a Régi híd érintetlenül maradt a II. világháborúban. A híd súlyos károkat szenvedett később az 1966- os árvíz idején, amit azonban egy év alatt sikerült helyrehozni. Miután végigjártuk a hidat közelről érdemes a rakpartról vagy a Ponte Santa Trinitá felöl naplementében is megcsodálnunk. Különösen szép látványban lesz részünk!
A Firenzébe érkező látogatóknak már messziről feltűnhet a narancsos piros kupolájú Duomo, Olaszország egyik legnagyobb temploma - amely a modern korig Európa legnagyobb temploma volt. A 8300 négyzetméter alapterületű és a kupolájával 107 méter magas dóm a város legmagasabb épülete és egyúttal jelképe is. Ez a gigantikus templom jól jelképezi Firenze mindig és mindenben elsőségre törekvését.
A Piazzale Michelangelo Firenze leggyönyörűbb, leglélegzetelállítóbb kilátóhelye. A kilátás nagyon szemet gyönyörködtető innen, varázslatos, képeslapi panoráma nyílik Firenzére. A tér közepén a Dávid-szobor bronzból készült másolata helyezkedik el.

Value 158 990 Ft
Discount -26 %
Teljes ár: 117 990 Ft
15 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós kupon tartalma 2 fő részére

- repülőjegy Budapest – Pisa – Budapest útvonalon
- csomagszállítás: fejenként 1 db nagyméretű (55x40x20cm) és fejenként 1 db kisméretű (35x20x20cm) kézipoggyász
- repülőtéri illeték
- szállás 3*-os firenzei szállodában reggelis ellátással
- foglalási díj

Belépőjegyek és programlehetőségek:

Uffizi Galériába: Belépőjegy: 10 990 Ft/fő

Firenze városnézés: 3 órás gyalogos városnézés Firenze történelmi központjában, angol nyelven. Részvételi díj: 20 990 Ft/fő

Utazás időpontja: 2015. június, szeptember, október (péntek – hétfő) a szabad helyek függvényében (kivéve kiemelt, feláras időszakok)

Kiemelt, feláras időpontok felárai:

- június 19-22: 16.000 Ft/2 fő

- június 29-26: 33.000 Ft/2 fő

- szeptember 18-21: 15 000 Ft/2 fő

Külön köthető: gyűjtőtranszfer Pisa repülőtér – Firenze város – Pisa repülőtér útvonalon 8 990 Ft/főBBP biztosítás: 550 Ft/fő/nap-tól, útlemondási biztosítás: 1%

Most fizetendő 15.000 Ft, a fennmaradó 102.990 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell  fizetni. Helyszínen kb. 3 EUR/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 356-5656
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!