Iratkozz fel hírlevelünkre!

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában, Energylandiában. A buszos kirándulás május 25-26-én 1 főnek 32.990 Ft helyett 24.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 3.720 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 25., 2024-ig!

Élvezzen egy vidám napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenkit lenyűgöz. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél- Lengyelországban. A Energylandiában több mint 75 hullámvasút és attrakció várja a látogatókat.

Value 32 990 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 24 790 Ft
3 720 FtVedd meg most!
Give it as a gift
Share with others

Az utazás programja:

 

Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezünk a park nyitására. Lehetőségünk lesz a különleges vidámpark hullám vasutainak kipróbálására. Energylandia 4 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 26 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalin függők pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Fedezze fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ahol minden korosztály számára találnak attrakciókat. Száguldjon le az izgalmas hullámvasutakon és élvezze a profi művészek látványos élő show műsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá. Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót, a Hyperion Európában a legmagasabb, 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park fő attrakciója a átványos Abyssus hullámvasút. Energyalandban étkezési lehetőséget is találunk, a gasztronómiai élmények garantáltak. Egyes attrakciók kipróbálásánál vizesek lehetnek, esőkabát viselése javasolt

Belépőjegy árak: felnőtt kb. 179,-PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 129,-PLN (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!)
Hazaindulás Budapestre a park bezárása után, érkezés kb. hajnali 1-2 óra körül.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést, 

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést, 

- BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 


Az utazás időpontja 2024. május 25- 26.

Most fizetendő 3.720 Ft, a fennmaradó 21.070 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodánál kell rendezni.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést, 

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést, 

- BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 1:15 órától a Népliget, Planetárium mellett
Elutazás: 1:30 órakor

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1056
Address
1075 Budapest, .Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!