Iratkozz fel hírlevelünkre!

Élvezd a fürdőzést a Szlovén tengerpart ékkövén Piranban, vagy Portorozban. Egynapos buszos strandolás augusztusban 1 főnek 34.990 Ft helyett 27.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 4.170 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 10., 2024-ig!

A szlovén tengerpart olyan, mintha a horvát és az olasz tengerpart szerelemgyermeke lenne osztrák keresztszülőkkel. Ráadásul olyan ékköveket is rejteget ez a rövidke tengerpart, mint Piran, a kétnyelvű, csodás kisváros. Illetve dehogy rejtegeti! Mutogatja, hogy mindenkit ide csábítson. Piran csak arra vár, hogy felfedezzük! És mindenkit, aki felfedezi, gazdagon megjutalmazza az egyedülálló hangulatával, a nyugalmával és az évszázadok óta változatlan bájával. Itt a jelentős turizmus ellenére is minden autentikus: a házak és az emberek is. Az Adriai-tenger itt tiszta és gyönyörű színű. Egy-két ház teljesen olyan, mint a velenceiek. A sikátorok is olyanok, mintha Velencében járnánk.
Piran a szlovén tengerpart ékköve. Kétnyelvű város, ahol a szlovén mellett az olasz is hivatalos nyelv. Ezt mutatja az is, hogy a táblákra is mindkét nyelven fel van írva minden. Az óváros egy félszigetre épült, ahol kis helyen sok ház található. Teljesen autómentes övezet, hiszen keskeny, sikátoros utcák vannak, ráadásul lépcsőkkel, emelkedőkkel tarkítva, és a dombon Szent György temploma. Viszonylag nagy kikötőjében rengeteg kis vitorlás ringatózik. A kikötő mellett végigsétálva vezet az út a fő térre és az óvárosba.

 

Indulás az adott napon 00.15 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Szlovén tengerpartig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Érkezés a reggeli órákban, várhatóan 10 óra körül. Egész napos szabadidő ezen a csodálatos helyen, melyet a szlovén tengerpart gyöngyszemének is neveznek. A fürdőzés mellett megtekinthetjük a város kulturális örökségeit is. A domb tetején álló Szent György Székesegyházat a harangtoronnyal és Keresztelő kápolnával, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra és a partra, a Főtér változatos, velencei hatású épületeit, a világítótornyot és a parti öböl is várja a sétálókat.

Akinek kedve van, helyi buszjárattal átmehet Portorozba, ahol szintén közkedvelt strandok várják a turistákat. Természetesen idegenvezetőnk segít mindenben. Körülbelül 10 perc alatt átér a busz, 2-3 euró a buszjegy ára. Gyalogosan is át lehet sétálni a tengerparton, körülbelül 2,5 km, kb. fél óra. Portoroz mozgalmas nyaralóhely, nagyobb utcái tele vannak kávézókkal, éttermekkel, boltocskákkal, luxus hotelekkel és kaszinókkal. Sok a pompázatos, hófehér jacht a kikötőben. A parti sétányon számtalan remek étterem kínálja a friss halételeit, pizzáit és sült finomságait.

Visszaindulás Piranból 21 órakor. Várható vissza érkezés Budapestre hajnali, kora reggeli órákban.

Az ajánlat tartalma:

- utazás emelt szintű vagy emeletes autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés

Külön fizetendő költségek:

- BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az utazás időpontja 2024.  augusztus 10-11.

Most fizetendő 4.170 Ft, a fennmaradó 23.620 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodánál kell rendezni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz 48 órán belül a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 00:15 órától a Népligetben, a Planetárium mellett

Indulás: 00:30 órakor

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!

 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1074 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!