Iratkozz fel hírlevelünkre!

Életre szóló élmény! Maldív-szigeti nyaralás budapesti indulással Sun Island Resort ****-ban 8 nap 7 éjszaka 1 főnek, félpanzióval, illetékekkel, szigeti transzferrel akciós áron 391.620 Ft-ért. Most fizetendő 31.300 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 25., 2015-ig!

A Maldív Köztársaság egy szigetország, amely Dél-Ázsiában,  az Indiai óceánon fekszik. 26 atollból álló,  azonos elnevezésű szigetcsoport alkotja, amely 500 km-re dél-nyugatra, India partjainál kezdődik és mintegy 800 km-en észak-déli irányban húzódik. A Maldív-szigetek összesen 1192 szigetből áll, ebből 200 lakott.
Jelenleg a Maldív-szigeteken körülbelül 100 üdülőközpont található és elképesztő, hogy mennyire eltérőek egymástól a hotel stílusát, a nehéz- valamint könnyűbúvárkodásra és más vízi sportokra való specializálódást, a konyha stílusát, illetve különböző nemzetiségek körében való népszerűséget tekintve. A legtöbb sziget a dagály ideje alatt a felszíntől kb. 1 méterre fekszik. Ami a szigetek nagyságát illeti, néhány pár perc alatt körbejárható, néhány meglehetősen nagy területű. A Kuramathi szigeten kívül az a szabály érvényesül, amely szerint minden szigeten található maximálisan 1 hotel. Maldív-szigetek éghajlata egész évben kellemes, trópusi.

 
 
 
 


 


Value 555 000 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 391 620 Ft
28 900 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A Dél-Ari atollon fekvő Sun Island hotel kínálja a legideálisabb ár/minőség arányt. Viszont jó ha tudja, hogy mik az elvárásai a Maldív-szigeteki nyaralásától. A Sun Island sziget egy mozgalmas és nyüzsgő hely, szöges ellentéte a nyugodt pihentető nyaralást kínáló szállodáknak. A szálloda 354 szobával rendelkezik és a legnagyobb komplexumok közé tartozik a Maldív-szigeteken. Viszont nem hiányzik a szép strand, rengeteg eredeti növényzet, valamint aktivitások sokasága az Ön nyaralásának élvezetes eltöltésére- vízi sportok, fitness központ, kivilágított teniszpálya, fedett squash és tollaslabda pálya, biliárd stb. A horgászat szerelmesei több különleges kirándulás közül választhatnak, főként az esti  kirándulás során begyűjtött fogás feldolgozásra kerül és a szálloda kellemes esti grill partit rendez.

Az akciós utazás minden költséget tartalmaz 1 főre!

- utazás repülővel,budapesti indulással

- reptéri illeték

- a szállodához jutás hidroplánnal

- 7 éjszaka szállás

- félpanziós ellátás

A Maldív-szigeti utazás 2015. május 1- május 31-ig minden napi budapesti indulással foglalható. 

Most fizetendő 31.300 Ft, a fennmaradó 360.320 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell fizetni. ( ezt az összeget lehet euróban is fizetni.)

Az akciós kupon megvásárlása után 48 órán belül jelentkezni kell az  Utazási Irodában, az út árának fennmaradó összegét egyben be kell fizetni. 

Az utazással kapcsolatos információ a  70/933-0025 telefonszámon.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Delta Reisen Kft
Cég
Delta Reisen Kft
Phone
(06-70) 933-0025
Address
Maldív szigetek, Sun Island

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!