Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos utazás augusztusban az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjébe, Bükfürdőre. 1 főnek 20.990 Ft helyett 14.790 Ft, most fizetendő 2.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 18., 2024-ig!

Bükfürdőn található gyógyvíz alkáli-hidrogénkarbonátos, ezen belül magas a kalcium a magnézium és a fluortartalma. Egy termálvízből akkor lehet gyógyvíz, ha valamilyen betegségnél igazolják a gyógyhatását. A büki víz esetében ezt a reumás mozgásszervi betegségeknél, meszesedéseknél, kopásoknál, csontritkulásnál, ortopédiai műtétek utókezelésénél vizsgálták és igazolódott is az előnyös hatása. A fürdőt 4 termálkútból látják el vízzel. Ezek közül az 1-es kútnak, vagy szebb nevén Szent Kelemen forrásnak a legmagasabb az ásványi anyag tartalma. Egészen pontosan 15000 mg/l, ami nem csak hazai, hanem európai viszonylatban is ritkaságnak számít, hiszen sok gyógyvíznél az érték csak 1-2000 mg/l.

Az utazás programja:

Elutazás reggel 6:30 órakor a Népligeti parkolóból, Európa egyik legismertebb, és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjébe. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 34 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

A bükfürdői termálvizek, amelyek mindegyike gyógyvíz minősítéssel rendelkezik, 4 kúton keresztül törnek a felszínre. Az egyedi összetételű – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre.

A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, biztonságos gyermekmedencék várják. A fürdő télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre.

A fürdő nemcsak a gyógyulni vágyók, de a wellness kedvelői számára is rendelkezésre áll egy ingyenes csúszdaparkkal és egy egész évben nyitva tartó fedett wellness élményfürdővel. A medencék és a csúszdák nyitva tartása az időjárás függvényében változik!

Csoportos belépőjegy ára (min. 20 fő együttes belépése esetén):
6.300, -Ft (Teljes ár: 6.900, - Ft)
Kiegészítő szauna jegy ára: 3.100, -Ft
Diák belépőjegy ára: 4.100, -Ft
Gyermek belépőjegy árak: 3-14 év között: 3.100, -Ft
A belépőjegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak. (Az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!)
A medencék és a csúszdák nyitvatartási ideje az időjárás függvényében változik!

Egyéb költségek:

- Belépő

- Fix ülőhely: 2.000, - Ft/fő

- BBP + stornó biztosítás: 570,- Ft/fő

 

Az utazás időpontja: 2024. augusztus 18.

Most fizetendő 2.200 Ft, a fennmaradó 12.590 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6:15 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 6.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, . Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!